Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SERGEN olduğu net hedef de bjkye puştluk yapmak sergeni almakdan ziyade.
''BJK tan ayrılınca FB de oynadım (Aslen FB taraftarı imiş zaten); Galatasaray' da oynamak zorunda kaldım'' diyen adamı oluru varsa da istemem, yeterliliği filan ayrı mevzu...

Hepsi bir kenara da yönetim neyine güvenip görüşme yapıyor. Yönetim sadece seçim vaadi yapabilir bu saatten sonra. O yüzden sallamasyon olabilir.

bizde gs kökenli olmayan son yerli hoca herhalde rahmetli özkan sümer'dir.

bjk ve fener'e nazaran bu konuda bizim camia fazlasıyla tutucu.

bu nedenle böyle bir işe girişilme ihtimalini düşük görüyorum.

belki apo avcı'nın altyapıda çalışmış olmasından ötürü bir ihitmal olabilir.

bizde gs kökenli olmayan son yerli hoca herhalde rahmetli özkan sümer'dir.

bjk ve fener'e nazaran bu konuda bizim camia fazlasıyla tutucu.

bu nedenle böyle bir işe girişilme ihtimalini düşük görüyorum.

belki apo avcı'nın altyapıda çalışmış olmasından ötürü bir ihitmal olabilir.
Looser APO otursun Trabzon'da

UA ağzıyla konuşmak hoşuma gitmese de gönlüm Fatih Hocanın çekilmesinden yana. Bu olmadan havanda su dövmek kabilinde rivayetler...

Apo denen korkakla isimiz olamaz. Bu herifin ismi tuylerimi diken diken ediyor

Boş haberler üzerine konuşmayı bırakalım.
Şu ülkedeki herhangi bir adam terimden fazla bir fark yaratamaz bizde. Bütün bunların yerine terimin elini kolunu bağla, yardımcılarının alayını kov iyi bir kuzey avrupa kökenli ekip getir daha mantıklı

Boş haberler üzerine konuşmayı bırakalım.
Şu ülkedeki herhangi bir adam terimden fazla bir fark yaratamaz bizde. Bütün bunların yerine terimin elini kolunu bağla, yardımcılarının alayını kov iyi bir kuzey avrupa kökenli ekip getir daha mantıklı
Terim de bunu hemen kabul eder, adamlara alabildiğince inisiyatif tanır zaten!..Olmayacak dua Tuna...

Kendisi Galatasarayın başına 'efsane' bir TD olarak geçmedi. Konjonktür denk geldi, o da tırnaklarıyla kazıyarak muhteşem bir kariyer öyküsü yazdı. Kim bilir belki Okan Buruk veya diyelim Ömer Erdoğan da benzerini yapacak?..Ki ikisi de gayet iyi bir kariyer başlangıcı yaptılar; Hocanın AG-Göztepe maceraları onlara kıyasla oldukça sönüktü...

Ha, buradaki çoğunluğun gönlü üst düzey yabancı bir TD den yana. FFP bitse bile daha uzunca bir süre iç açıcı bütçeler mümkün görünmüyorken, emekli ikramiyesi gözüyle bakmayan, kariyerli bir adamı getiremezsin, gelse de pek bir anlamı olmaz...

oeft.webp

Terim de bunu hemen kabul eder, adamlara alabildiğince inisiyatif tanır zaten!..Olmayacak dua Tuna...

Kendisi Galatasarayın başına 'efsane' bir TD olarak geçmedi. Konjonktür denk geldi, o da tırnaklarıyla kazıyarak muhteşem bir kariyer öyküsü yazdı. Kim bilir belki Okan Buruk veya diyelim Ömer Erdoğan da benzerini yapacak?..Ki ikisi de gayet iyi bir kariyer başlangıcı yaptılar; Hocanın AG-Göztepe maceraları onlara kıyasla oldukça sönüktü...

Ha, buradaki çoğunluğun gönlü üst düzey yabancı bir TD den yana. FFP bitse bile daha uzunca bir süre iç açıcı bütçeler mümkün görünmüyorken, emekli ikramiyesi gözüyle bakmayan, kariyerli bir adamı getiremezsin, gelse de pek bir anlamı olmaz...
Biliyorum abi ama işte insan hayal etmeden yapamıyor.

Orta/kısa vadede Fatih Terim'in futbol şubesini yönettiği, Ömer Erdoğan'ın TD olduğu bir senaryo bana makul geliyor açıkçası.
TD lüğü bıraktığında başka pozisyonda katkı vermesini çok isterim ama zor iş...Hoca beraber çalışılması oldukça zor biri; gelecek adamın yerini en başından daraltmak olur sanki?..

TD lüğü bıraktığında başka pozisyonda katkı vermesini çok isterim ama zor iş...Hoca beraber çalışılması oldukça zor biri; gelecek adamın yerini en başından daraltmak olur sanki?..
Üstleriyle sorun yaşayan biri hoca. Benim önerdiğim kendisinin yönetici olduğu durum. Niyet ederse oluru var bence.

Üstleriyle sorun yaşayan biri hoca. Benim önerdiğim kendisinin yönetici olduğu durum. Niyet ederse oluru var bence.
Gelecek kişiye de bağlı. Kendisi gibi biriyle sorun yaşanması kaçınılmaz gibi duruyor. Ki o noktada şöyle de bir açmaz var; üst düzey başarılı TD lerin % 99 u hipertrofik egoya sahip insanlardır, bu sektörde Hamza Hamzaoğlu gibiler baştan kaybediyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt