- 4 Ağustos 2009
- 90.993
- 72.396
- 5.358
Iki tivitini okuyan bir çıkarı olduğunu anlar zaten. Satılık herifler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iki tivitini okuyan bir çıkarı olduğunu anlar zaten. Satılık herifler.
İsimler falan hikaye içimiz kan ağlıyor bunu derken ama tam bir kaossaray olduk..aynı ghezzali getir bize ne vereceği belli değil..Formunu yukarıya götürdü diyeceğim 1 kişi var Taylan onla da ne yapıp edip papaz oldular.. Taylani beğenirsin beğenmezsin bu sene hala %1 şansımız varsa aslan payı bu çocuğundur ilk yarı o vasat kadroyu yarışta tuttu resmen..
2. Devre rüya gibi bir transfer dönemi geçirdik ama sonuc ortada..
Mensah ljaci diyorsun da adam 6-7 oyuncusuna kariyer sezonu yaşatırken bırak da 2-3 isimden verim alamayabilsin bahsettiğimiz adam ganyanci sergen yani şu noktalara gelmesi bile mucize..
Bu seneki şampiyonluk hoca hariç hickimseye yazmaz bahtsizdik serefsizlige maruz kaldık eyvallah ama bu kadar iyi giden sorunları aşmış bir takımın 2 hakem hatası 2 mağlubiyetle tepetaklak olması izah edilebilecek bir durum değil..
diğer twitleri daha faciaymış yawIki tivitini okuyan bir çıkarı olduğunu anlar zaten. Satılık herifler.
Bu secimi burak elmas kazanmamalı. Bu kadar çalışma bosuna degil. Korkuyorum.
suyun karşı tarafındaki galibaemre kim
Luyi'nin kafa gidik ve ürkek. Her hareketinde baskı hissediyor, ondan bence artık hayır gelmez. Hoca değişirse belki.hazır 1 boss, ve marcao ikilisinin önüne sağlam 1 orta saha hattı kurup izlemek lazım.
Nasıl bu kdr geri giderler aklım almıyor. Luyindama özellikle. hoca özel çaba harcadı bunun için sanırım.
suyun karşı tarafındaki galiba
Volkan Bahçekapili. Terimin damadı, emrenin kuzeni. Ayrica menajer. Isimlere ve kombinasyona bakar mısın.kimin menajeriymiş peki rengim
Fenerruhu1907#Geseçocukları
ben ne dedim de beynin yandı acaba. ben artık kimseyi savunmuyorum skmde değil ister gitsin ister kalsın...Şu kenanin adını" Kenan Dildo Terim "yapın da bir rahatlayalim ya beynimi yedi
Büyük cimbomlu Burcu hanımı tebrik ederim.