Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben ne dedim de beynin yandı acaba. ben artık kimseyi savunmuyorum skmde değil ister gitsin ister kalsın...

adamlar maç sonu dssak keyfi yapcak ben burda kendimi paralayacam. Bana ne lan terimden sen ister kov, ister gönder ister söv umrumda değil.

Ben o senin yazında sadece ufak ufak şirinlikler yapmışın kendi kendine tiyatrolar çevirmişsin bir boka da yaramamış onun üstüne attım o fotoyu yani kimseyi savunmadım.

Ki sana söylemiştim artık ben de savunmuyorum diye ha seviyorum muyum çok seviyorum sizin gibi lanet kusmuyorum. Gitsin mi gitsin çok problem değil.

O yüzden dildoya mildoya gerek yok aslanım

Neyi savunmuyon lan 2 sayfa önce bu şartlarda terimden iyisi olmaz demişsin terimi savunan her posta like atiyon arkasında dur yaptığın işin..
Tamam Kenan D. Terim olsun o zaman

20191207_121617.webp

Doğru kadro planlaması yapamadığını, transfer tercihlerinin yanlışlığını, kondüsyoner ekibiyle birlikte takımı mental ve fiziksel yönden hazır tutamadığını, maç içi oyuncu değişikliği tercih ve zamanlamasındaki faciaları filan çok konuştuk...

Benim daha çok takıldığım ise o muhteşem ''Pas futbolu'' saplantısı. 2011-12 sezonunda Elmander' in olmadığı maçlar dahil olmak üzere böyle bir ütopyaya kapılmış olduğunu gözlemliyorum. Oysa ki ta o zamandan beri takımın bunu hakkıyla uyguladığı 10 maç belki vardır, muhtemelen de yoktur hatta. Gomis' li sezonu filan gözünüzün önüne getirin. Öyle %90 ı stoperlerle kaleci arasında olmak üzere, saçma sapan 'aheste' paslaşmalarla rakip yarı sahanın ortasına kadar ıkına sıkıla topu taşıyıp, sonra ilk fırsatta ceza yayına doğru topu dürtmenin pas oyunuyla alakası yok. Benim pas oyunundan anladığım, hızlı paslaşmalar, yerinde çalım-pas denemeleriyle rakibi eksik yakalamak, çizgiye etkili şekilde inmek gibi unsurları içeriyor...

Bir de bakıyorsun diğer taraftan elinde tek kalan Taylan ve o yaylanın kendini bulmaya başlayan Oğulcan la birlikte cezalandırıp kenara çekiyor ve beğenilir beğenilmez Belhandayı gönderiyorsun hem de elimde orta saha yokken ve ligin en dar rotasyonu şendeysen. Fatih Hoca ya hakaret edilmez ama doğrusunu da söylemek gerek artık futbol değişti ama Fatih değişmedi. Emeklilik çağı geldi o yüzden hem kendini daha fazla yormadan hem de bizi daha fazla üzmeden vedalaşmak iyi ayrılmak gerek bu sefer

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ogulcan dogru bir ornek degil.

Büyük sikecilerin yaptığı yatırımı hickimse yapmadı kağıt üstünde en alternatifli ve iyi denecek kadro fenerde ben o kısmı tartismam bile..
Ama bjknin kadrosu kesinlikle çok dar bir kadro ve kağıt üstünde iyi degildi.. Bu adamları sergen 2-3 gömlek yukarıya tasidigi için bugün bjk kadrosu guzelleniyor.. sağa sola gezdirilen larin premier lige astronomik paraya gidecek yaw yapmayın etmeyin uzun uzun yazdım yukarda ghezzal harika oynayınca sanki Premier ligden mahrezi almışlar gibi konuşuyorsunuz ..Ghezzal Leicester için atıl bir oyuncuydu ya şunu kabul edin artık Sergen de oynattı bir şekilde verim aldi .. kapıdan cevirdigimiz josef bjkyi şampiyonluğa taşırken sen taylana eteboya kaldık dersen dönüp hocaya soracaksın renktas bize değil..

Herşeyi geçtim aynı kadronun teknik direktörü değişiyor düşecek takım ligi orta sırada bitiriyor tonla örnek var ortada neden ısrarla sadece kadroya takılıp duruyorsunuz .

Uğraşma bunlarla renktaş bozuk plak gibi aynı şeyi tekrarlıyorlar işte

TFF ve arkasındaki siyasi otorite Terim'i istemiyor.
TFF ve hakemleri takımımızı her maç doğruyor, ağzını açtığı an hocaya cezyı yapıştırıyor.
Siyasi otorite emrindeki Başkan ve yönetimi TFF ye ses çıkaramıyor, takımını ve hocasını koruyamıyor.
İstemesine rağmen taraftar baskısı ya da seçim kaygısından dolayı hocayı gönderemiyor.
Bu çarpık düzen içinde olan GS ye oluyor.

Bundan sonra ne olur..

1. Hoca giderse başkan kalırsa TFF ye kaşı BJK kıvamına geliriz.
2. Başkan giderse hoca kalırsa TFF taarruzu aynen devam eder ve savaş için güçlü bir yönetim gerekir.
3. Her ikisi de giderse FB ve BJK nin yolu tamamen açılır biz pasivize ediliriz.

Bu çarpık düzen içinde beni tercihim onurlu olan yol, siyasete karşı dik durup hocanın yanında kalmak olacaktır. Hoca kalsın bu siyasi güdümlü yönetim defolsun gitsin.

Büyük sikecilerin yaptığı yatırımı hickimse yapmadı kağıt üstünde en alternatifli ve iyi denecek kadro fenerde ben o kısmı tartismam bile..
Ama bjknin kadrosu kesinlikle çok dar bir kadro ve kağıt üstünde iyi degildi.. Bu adamları sergen 2-3 gömlek yukarıya tasidigi için bugün bjk kadrosu guzelleniyor.. sağa sola gezdirilen larin premier lige astronomik paraya gidecek yaw yapmayın etmeyin uzun uzun yazdım yukarda ghezzal harika oynayınca sanki Premier ligden mahrezi almışlar gibi konuşuyorsunuz ..Ghezzal Leicester için atıl bir oyuncuydu ya şunu kabul edin artık Sergen de oynattı bir şekilde verim aldi .. kapıdan cevirdigimiz josef bjkyi şampiyonluğa taşırken sen taylana eteboya kaldık dersen dönüp hocaya soracaksın renktas bize değil..

Herşeyi geçtim aynı kadronun teknik direktörü değişiyor düşecek takım ligi orta sırada bitiriyor tonla örnek var ortada neden ısrarla sadece kadroya takılıp duruyorsunuz .
Takım sampiyon olsa yönetime rağmen sampiyon olduk, takım sampiyon olmayınca yönetim yuzunden olamadık gibi bir kafa var.

Devre arası transfer dönemi için yönetimi suçlamam ben. Yedlin onyekuru mohamed gedson 4lüsü bu takımı kalite ve oyun olarak yukarı cekmeliydi. Gün geçtikçe geriye gittik maalesef. Bir mucize olmazsa kendi elimizle sampiyonluk vermiş olacaz.

Yedlin
Kuru
Mohamed
Gedson

Bugun uzerimizde olan fenerbahce ve besiktasta direkt 11 oynarlar mı sence?

Takım sampiyon olsa yönetime rağmen sampiyon olduk, takım sampiyon olmayınca yönetim yuzunden olamadık gibi bir kafa var.

Devre arası transfer dönemi için yönetimi suçlamam ben. Yedlin onyekuru mohamed gedson 4lüsü bu takımı kalite ve oyun olarak yukarı cekmeliydi. Gün geçtikçe geriye gittik maalesef. Bir mucize olmazsa kendi elimizle sampiyonluk vermiş olacaz.

Yedlin
Kuru
Mohamed
Gedson

Bugun uzerimizde olan fenerbahce ve besiktasta direkt 11 oynarlar mı sence?

Senin tüm takımın formunun dibinde bu haliyle elbette bjkde hiçbiri oynayamaz tam tersi bjk topcuları da zirve yaşıyor oyuncuların formuna göre konuşuyoruz.
Mohammedin ilk haftalarinda bırak fb forvetlerini aboubakarla mukayese ediliyordu onyekuru 2-3 maç çıkınca nerdeyse toplu kuş katliamı olacaktı golleri dizdikce hadi onu geçtim bu adam 1.5 yıl önce senin şampiyonluğunun mimarlarından biriydi.....O zaman bu herifler iyiydi de şimdi mi oynamayacak rakiplerde ?
GS topçusu en formsuz dönem vs bjk topçusu en formda dönem şeklinde bir versus yapılıyor

Bugün gedson mevcut bjk kadrosunda oynasa muhtemelen pik yapacaktı.. abi premier lig idmanı yiyen bile döktürüyor -tottenhamin 60 milyon opsiyon koydurdugu adam boru mu -2 sene önce bizi elek etmişti büyük transfer - biz niye almıyoruz böyle adamları gibi söylemlerle yine bjk kadrosu guzellenecekti ..
Bu adama 3 hafta önce futbolcu bile değil gözüyle bakilıyordu o derece bitikti kaosun icerisinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt