Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Az önce anti lafı kullandım ve kendime kızdım mesela
Böyle anti veya ftci lafları benim lügatıma ters aslında
Hepimiz Galatasaraylıyız
Hocaya olan kızgınlığımızın, sevgimizin kaynağı Galatasaray
Daha önce de dediğim gibi kara kaşı , kara gözü değil
Yaşattığı güzel hatıralar bizim için önemli olan

Terim Baskan
Tedesco TD

Screenshot_20210427-135914.webp

çok iyi birisin kızamıyorum sana yolundan dönmeni tavsiye edebilirim sadece
saygılarımla...

Murat Ünsal kalite bir renktasimizdir lakin duygusal yönü ağır basmaktadır .. Bugünün antiterimcilerinin(öyle diyorlar bize) kırılma noktası kolay olmadı elbet ben geçen yıl kaçan şampiyonluktan sonra tek kelam etmedim hocaya ama 2. Sefer aynı şey olunca bazı şeylerin tadında birakilmasi gerektiğini açıkça dile getirmek zorunda kaldım..

heis
11 aslında 2 posyon harici net onlar da sağ kanat ve stoper. luyindama o kdr sıçmasa 1 posyon olucak. feguli sağda ztn iyi değildi sezon başında da, sonra ortaya çekildi ondan sonra da cortladı. sağ tarafı bi türlü çözemedi oğulcan arda kerem bi ton adam oynadı. orası çözmeliydi bi de stoperi. onun haricinde diğer posyonlarda as adamlar belli. sadece saraçhi gibi bilmem kaç maç üst üste gollük hata yapan adamı kesmek zorunda kalınca ömeri oynatıyor
etebo taylan işinde de enteresan but gerçek, tek ankaragücü maçında puan kaybetmişiz o da hakemlerin g. deştiği maç. ama taylan yerine etebo oynayınca o kdr fark ediyo ki oyunumuzu bozuyo konya maçında da gördük. o yüzden bana da sanki etebo her oynadığında elimize aldık gibi geldi ama öyle değil.
nasıl belli 11 yaw,bak sen yazarken bile 4-5 adamın değiştiğini söylemişsin kadronun yarısı zaten bu sayı

Kağıt üstünde belli olsa nolur sene başından beri kalede 3 kaleciyle oynamışız,sağbekte 4 adamla oynamışız,solbekte 3 adamla oynamışız,stoperde max 3 oyuncu var 3 adamla oynamışız,sağ kanatta oğulcan,kerem,arda,feg solda kuru kerem babel oynamışız,ortada belhanda etebo taylan emre gedson akbaba değiştire değiştire oynamışız ideal 3lüyü bulamadı hala,forvette cagne falcao babel mohamed halil 5 adamla oynamışız baksana karman çorman bi kadro oldu yazarken bile

ideal bi kadron olur arada elbette oyuncuları dinlendirme amaçlı rotasyon yaparsında her maç öncesi kadro belirlerken papatya falı açmazsın

Sürekli kadro kötü, yetersiz demek Terim’e en iyi kadro verilmezse bişey yapamaz anlamı çıkarıyor. Yani biz sürekli Terim’e ligin en iyi kadrosunu vericez gerisini ona bırakıcaz bizi şampiyon yapsın. O zaman ben ne anladım abi bu işten. Lucescunun 2002’de, Geretsin 2006da, Feldkampin 2008de yaptıklarını gördük kadrolar ligin en iyisi değildi ama şampiyon oldular.

daha ekimde 1 ay boyunca ewt o.s geliyor merak etmeyin diyip gelmeyince yönetime çarşaflarca küfür edip şimdi hocayın ocak ayı lafıyla d. geçmek...... komik oluyor !!!!!
Geçen sene Nzonzi Lemina Seri orta sahasını verdiler eline

Ne değişti ne sonucu aldı

Geçen sene Bjk ile ikinci olmak için yarışa girdik kaç puan geriden gelip geçtiler bizi

Yok öyle yönetime laf edip Sinyor Terim'e laf etmemek

Yeter artık çağdışı iğrenç futbol izlediğimiz

Hem yönetim hem Sinyor Terim gitmeli

Bu kadar NET

Ft ile devam edecek yönetim ölü doğmuş bir yönetim olur. Cengiz haricinde kimse Ft’yi yollama sinyali vermedi. Eğer Ft gitmezse seneye 5 bin kişiyle maçlar geçer. Bizim taraftar futbolu eğlence olarak gören, futbol kötüyse izlemeye tenezzül etmeyen bir taraftar. Bu ft’cilerin sesi çok çıkıyor da, seneye kaç kombine alacaklar ft’nin sunduğu bu iğrenç şeyi izlemeye göreceğiz.

Murat Ünsal kalite bir renktasimizdir lakin duygusal yönü ağır basmaktadır .. Bugünün antiterimcilerinin(öyle diyorlar bize) kırılma noktası kolay olmadı elbet ben geçen yıl kaçan şampiyonluktan sonra tek kelam etmedim hocaya ama 2. Sefer aynı şey olunca bazı şeylerin tadında birakilmasi gerektiğini açıkça dile getirmek zorunda kaldım..
Bilmukabele rtaşım teşekkürler

Sürekli kadro kötü, yetersiz demek Terim’e en iyi kadro verilmezse bişey yapamaz anlamı çıkarıyor. Yani biz sürekli Terim’e ligin en iyi kadrosunu vericez gerisini ona bırakıcaz bizi şampiyon yapsın. O zaman ben ne anladım abi bu işten. Lucescunun 2002’de, Geretsin 2006da, Feldkampin 2008de yaptıklarını gördük kadrolar ligin en iyisi değildi ama şampiyon oldular.

2007-2008 GS tarihinin en başarılı şampiyonluğu olabilir gerçekten vasat bir kadromuz vardı

GS ruhu online
fatih terim'e destek devam ediyor
Ulan insan bunu söylerken utanır yaa

Sinyor Terim'e Etebo'yu vermişiz

Bak bak bak

Ulan Bjk 50 yaşında Atiba ve josef ile kiralık adamlar ile lige ambargo koyuyor

Halen kalkmış yönetime sallayıp Sinyor Terim'i suçsuz buluyorlar

Bu kafayla bizden hiçbir şey olmaz

twitter'da terim'i savunanlarla gscimbom'da boklayanlar bir fidanın güller açan dalı gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt