- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Biz senle aynı yoldayız Murat. Diğer yazdığın arkadaşlar düşmanBen de size kızmıyorum zaten @Sami Karakoç @Berke Karabacak @Mehmet Mehmetoglu
Hepimizin gayesi GS üstat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz senle aynı yoldayız Murat. Diğer yazdığın arkadaşlar düşmanBen de size kızmıyorum zaten @Sami Karakoç @Berke Karabacak @Mehmet Mehmetoglu
Hepimizin gayesi GS üstat
Sırf senin yüzünden ftci olası geliyor insanın
Truva üstat, Truvaulan berke
çok iyi birisin kızamıyorum sana yolundan dönmeni tavsiye edebilirim sadece
saygılarımla...
nasıl belli 11 yaw,bak sen yazarken bile 4-5 adamın değiştiğini söylemişsin kadronun yarısı zaten bu sayıheis
11 aslında 2 posyon harici net onlar da sağ kanat ve stoper. luyindama o kdr sıçmasa 1 posyon olucak. feguli sağda ztn iyi değildi sezon başında da, sonra ortaya çekildi ondan sonra da cortladı. sağ tarafı bi türlü çözemedi oğulcan arda kerem bi ton adam oynadı. orası çözmeliydi bi de stoperi. onun haricinde diğer posyonlarda as adamlar belli. sadece saraçhi gibi bilmem kaç maç üst üste gollük hata yapan adamı kesmek zorunda kalınca ömeri oynatıyor
etebo taylan işinde de enteresan but gerçek, tek ankaragücü maçında puan kaybetmişiz o da hakemlerin g. deştiği maç. ama taylan yerine etebo oynayınca o kdr fark ediyo ki oyunumuzu bozuyo konya maçında da gördük. o yüzden bana da sanki etebo her oynadığında elimize aldık gibi geldi ama öyle değil.
Geçen sene Nzonzi Lemina Seri orta sahasını verdiler elinedaha ekimde 1 ay boyunca ewt o.s geliyor merak etmeyin diyip gelmeyince yönetime çarşaflarca küfür edip şimdi hocayın ocak ayı lafıyla d. geçmek...... komik oluyor !!!!!
Bilmukabele rtaşım teşekkürlerMurat Ünsal kalite bir renktasimizdir lakin duygusal yönü ağır basmaktadır .. Bugünün antiterimcilerinin(öyle diyorlar bize) kırılma noktası kolay olmadı elbet ben geçen yıl kaçan şampiyonluktan sonra tek kelam etmedim hocaya ama 2. Sefer aynı şey olunca bazı şeylerin tadında birakilmasi gerektiğini açıkça dile getirmek zorunda kaldım..
Sürekli kadro kötü, yetersiz demek Terim’e en iyi kadro verilmezse bişey yapamaz anlamı çıkarıyor. Yani biz sürekli Terim’e ligin en iyi kadrosunu vericez gerisini ona bırakıcaz bizi şampiyon yapsın. O zaman ben ne anladım abi bu işten. Lucescunun 2002’de, Geretsin 2006da, Feldkampin 2008de yaptıklarını gördük kadrolar ligin en iyisi değildi ama şampiyon oldular.
Ulan insan bunu söylerken utanır yaaGS ruhu online
fatih terim'e destek devam ediyor