- 6 Eylül 2014
- 94.313
- 65.078
- 4.608
Üzülme sevecegin bir topçu çıkacak. Inşallah bizde severiznasil bildin![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üzülme sevecegin bir topçu çıkacak. Inşallah bizde severiznasil bildin![]()
evlatlar bazen üzüyor, bazen sevindiriyor..Üzülme sevecegin bir topçu çıkacak. Inşallah bizde severiz
ben de öyle düşünüyorum 0 zevkbu nedir kardeşim
hile bu
benim tanıdığım o eski can'ı görür gibi oldum bugün ben de çok duygulandım açıkçasıevlatlar bazen üzüyor, bazen sevindiriyor..
bana 3,5 dakika müsaade..benim tanıdığım o eski can'ı görür gibi oldum bugün ben de çok duygulandım açıkçası
Wc molasibana 3,5 dakika müsaade..
hayrola?bana 3,5 dakika müsaade..
değerlendirmeye almayacaktıristifa et
Etmiyor ne yazıkki. Seneyede kulak arkamızi emcukleyecekistifa et
duygulandim o yüzdenhayrola?
Kadroyu kuran adam takimin basinda, halen kadro kalitesi sayikliyanlar var inanilmaz. Dis guclerden de bahsetseydiniz eksik olmus!
varken battık zatenFATİH TERİM GİDERSE TAKIM BATAR.
SENİNLEYİZ HOCAM
biraz Fenerbahçeye bakın ibret alın rts. Bugün onlar gibi olmadıysak bunu hocaya borçluyuz.varken battık zaten
üstat haklisin haklisin da onlarin düstüğü hataya ben düseceğimizi sanmiyorum.. kaldı ki zaten hocanin da baskan olacağini düsünüyorum bu secimde.. yani her türlü gidecek gibibiraz Fenerbahçeye bakın ibret alın rts. Bugün onlar gibi olmadıysak bunu hocaya borçluyuz.
Adamlar 7 senedir şampiyonluğa, 11-12 senedir de şampiyonlar ligine hasret. Hala Deividin Chelseaye attığı golü izliyorlar.