Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
üstat haklisin haklisin da onlarin düstüğü hataya ben düseceğimizi sanmiyorum.. kaldı ki zaten hocanin da baskan olacağini düsünüyorum bu secimde.. yani her türlü gidecek gibi

başkan maaş almıyor. O yüzden başkan falan olmaz.

Olursa da bir gece ansızın teknik direktörü, antrenörü futbolcuyu falan kovar.

güç zehirlenmesi ve tek adam mevzusu böyle bir şey.

Şuan teknik direktör, ve biraz üzerine gitsen yönetimi açık açık istifaya çağıracak. şuan didişiyor. üstü kapalı taraftara tepki gösterin gitsinler diyor. içerideki düşmanlar falan diyor.

cengo dedikodu yapmış eleştirmiş vs. bi bülbül bulalım da bakalım hoca cengonun arkasından neler söylemiş, onları da bilelim. en son koridorlarda yönetime küfür edip geziyor terim diyordu Altaylı.

FATİH TERİM GİDERSE TAKIM BATAR.

SENİNLEYİZ REİS
images (11).webp

Onyekuru kadroda yok mohamed yedek yaşli bitik babel ve cöp olma yolunda hizla ilerleyen akbaba ilk 11 de. Yuh sana. Bi tane ilk 11 tutturamadin hep degistirdin. Ellerinle sampiyonlugu sekiztasa verdin. Hakem hakem yönetim herkes suclu sen haklisin.

Bilerek yaptigini düsünüyorum artik. Sene sonu gidecek, gitmeden önce oyunculari küstüreyim (onyekuru,mohamed) kalmasinlar seneye. Gelecek olan teknik direktör basarisiz olsun.

biraz Fenerbahçeye bakın ibret alın rts. Bugün onlar gibi olmadıysak bunu hocaya borçluyuz.

Adamlar 7 senedir şampiyonluğa, 11-12 senedir de şampiyonlar ligine hasret. Hala Deividin Chelseaye attığı golü izliyorlar.
Onlar en azından şampiyonlar ligine gittiklerinde gol atmışlar da izliyor.
Biz en son gittiğimiz de 1 golü zar zor atmıştık.
Bizde rakiplerin bize attığı 5-6 golü izliyoruz.

Bizim CL'ye gitmemiz ile fenerin gitmesi arasında sadece katılım ücreti farkı var başka da bir numaramiz yok.

Ha birde bizim eleman makas açıldı diye ağlıyor onu unutmayalım.

Haziran ayından başlar transfere son güne kadar aldıkça alır.

Ağustos-Eylül-Ekim inişli çıkışlı bir form grafiği sergileriz.

Kasım-Aralık tam bir felaket form grafiği yaparız.

Aralık ayının sonunda maç sonu röportajında "Taraftar benim ne demek istediğimi anlıyor Ocak ayını beklesinler" der..

Twitter'da spastik geri kafali GS taraftari başlar; "Hocamızın bir bildiği vardir bambaşka bir ĞS gelecek hocamin listesini al yönetim!!" der.

Şubat-Mart aylarında bir iki kötü sonuç alınınca üstü kapalı bir şekilde yönetimi suçlar. "Her ne kadar transfer yapılmadı diye söylenecek bir insan değilim dese bile"

Nisan-Mayıs aylarında saçma sapan puan kayıpları yaşanır ve tekrardan geçen sezonun döngüsüne girer.

MAALESEF 2 SEZONDUR BUNU YAŞIYORUZ. ARTIK İSTİFA ET! GÜZELCE AYRILALIM HOCAM.. LÜTFEN..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt