- 12 Ocak 2013
- 50.837
- 60.197
- 4.323
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Etebo kütüğü yerine alabilsek , nolurdu diye düşünmüyorum değil.Hakkı ödenmez![]()
ukr sevdasına düştükIyiyim diyelim iyi olalım. Çekik gözlü peşinde koşmaktan mi müsait degilsin
Yok üstat baktim bile internete@Tahir Mahir Koç üstad hocanın giydiği şu palto gibi şeyi buldun mu, çok güzel gözüküyor.
Seriden harika bir gol muazzam bir pas by technicalEtebo kütüğü yerine alabilsek , nolurdu diye düşünmüyorum değil.![]()
Hocayı eleştirmediğim bir husus dos için okay'ı istemişti,gerçekleşseydi liderdik zatenYumuşaklık çok yaşadık
Daha iyisini beklemek zorundayız. Ama şu 2 transferden biri olsaydı liderdik. Bana göre okay ağır fakat kapattıgı alan ve top kapma becerisi ile çok fark yaratırdı.ben okay'ın büyük takım oyuncusu olamayacağını düşünüyorum halen ama berat hakikaten ciddi iyi oyuncuymuş. 2.5 milyon için onu kaptırmak bu yönetimin şeref nişanlarından biri oldu.
Kimin kudurduğu belli.3-1 aldik diye kudurdun degil mi sahamizda sampiOn olamadilar diye üzüldün
Komisyon olayini kanitlasana bi. Yoksa sana yalanci amo diye hitap edecegim bundan sonraKimin kudurduğu belli.
Koltuğu gidecek te komisyonlardan olacak diye tutuşanlara bak sen.
Kimseye bişey kanıtlama ihtiyacım yok.Komisyon olayini kanitlasana bi. Yoksa sana yalanci amo diye hitap edecegim bundan sonra
O halde senin hakkinda iftira atip fbli cöp diEnlere kizmayacaksin degil miKimseye bişey kanıtlama ihtiyacım yok.
Herkes neyin ne olduğunu çok iyi biliyor.
Ayrıca sen kim oluyorsun ki; kendinde, başkasına lakap takma cüreti buluyorsun?
Sen ve diğer biatcilar ancak bu şekilde ezikce hakaretlerle kendinizi ve savundugunuz rezilleri haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz.
Çünkü artık elinizde bu rezilliği savunacak bir şey kalmadı.
Evet evet kuşum ben. İçin rahat etti mi?O halde senin hakkinda iftira atip fbli cöp diEnlere kizmayacaksin degil mi
he halen bana mal mal terim biatcisi demek ayri ironi yalanci fbli amoooooo
Evet fbli amo rahatladim.Evet evet kuşum ben. İçin rahat etti mi?
Şimdi rahatladın mi?
Rahatladiysan eğer önümüzdeki iki tane rezil takıma nasıl şampiyonluk verdiğimiz konusuna açıklama getirebilirsin yada dün kazandığımız derbi ile yetinip kendini tatmin edebilirsin.
Bu arada kimin damadı managerle iş tutup bizim tek kuruşumuzu cebe indirmiş ise çoluk çocuğundan ve torunlarından çıksın diyebilecek mısın?
Hakemler tarafından bu sezon katliama uğradığımizi hatta geçen sene ki Antep maçından beri bu işin sistematik olarak yapıldığını her zaman görüp söylerim.Evet fbli amo rahatladim.
sen cogu maclarimizin Hakem katliamini hatta dünde hakem faciasi yasayacagimizi göremeyecek kadar KÖR bir iftiraci fblisin
Tabiki terim suclari var konya rize sivas hatay felan ama bunu da göz ardi edemezsin kimse seni ciddiye almaz almiyor zaten
Hakemleri koyup yenemiyorsun gec o bos beles demeci. Al sana örnek olarak ankaeagücü macimizi veya bjk ilk macimizi. Öyle olmuyorHakemler tarafından bu sezon katliama uğradığımizi hatta geçen sene ki Antep maçından beri bu işin sistematik olarak yapıldığını her zaman görüp söylerim.
Ama dün derbi de gördüğümüz gibi isteyince hakemleri de üzerine koyup yenebilecek güçte olduğumuzu ve bunu geçmiş seneler de defalarca yaptığımızı ve yine yapabileceğimizi çok net biliyorum
Yeter ki inattan ve çağ dışı oynamaktan vazgeçelim ve ders verme peşine düşmeyelim.
Kendi kişisel çıkarlarımizi kulübün önüne koymayalim
Çünkü önümüzde rakip yoktu ve hakemleri de çok rahat yenerdik.
Hala yüzsüz yüzsüz anakara maçını savunuyor.Hakemleri koyup yenemiyorsun gec o bos beles demeci. Al sana örnek olarak ankaeagücü macimizi veya bjk ilk macimizi. Öyle olmuyor
Yesen ne yemezsen ne degil iste kim belli seni görünxeHalka yüzsüz yüzsüz anakara maçını savunuyor.
2-0 geriye düşmüşsun o saatten sonra kırmızı yesen ne yemeden ne
0-0 iken boş kale kaçırmışsin atsan her şey değişecek ama pozisyona sokamiyorsun takımı.
Rize maçında mesala hakem faciası var
Etobo son adam düşürülmesinr kırmızı verse 2-1 önde iken maçı kazanacagiz.