Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocayı eleştirmediğim bir husus dos için okay'ı istemişti,gerçekleşseydi liderdik zaten :D Yumuşaklık çok yaşadık

ben okay'ın büyük takım oyuncusu olamayacağını düşünüyorum halen ama berat hakikaten ciddi iyi oyuncuymuş. 2.5 milyon için onu kaptırmak bu yönetimin şeref nişanlarından biri oldu.

ben okay'ın büyük takım oyuncusu olamayacağını düşünüyorum halen ama berat hakikaten ciddi iyi oyuncuymuş. 2.5 milyon için onu kaptırmak bu yönetimin şeref nişanlarından biri oldu.
Daha iyisini beklemek zorundayız. Ama şu 2 transferden biri olsaydı liderdik. Bana göre okay ağır fakat kapattıgı alan ve top kapma becerisi ile çok fark yaratırdı.

Komisyon olayini kanitlasana bi. Yoksa sana yalanci amo diye hitap edecegim bundan sonra
Kimseye bişey kanıtlama ihtiyacım yok.
Herkes neyin ne olduğunu çok iyi biliyor.

Ayrıca sen kim oluyorsun ki; kendinde, başkasına lakap takma cüreti buluyorsun?

Sen ve diğer biatcilar ancak bu şekilde ezikce hakaretlerle kendinizi ve savundugunuz rezilleri haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz.

Çünkü artık elinizde bu rezilliği savunacak bir şey kalmadı.

Kimseye bişey kanıtlama ihtiyacım yok.
Herkes neyin ne olduğunu çok iyi biliyor.

Ayrıca sen kim oluyorsun ki; kendinde, başkasına lakap takma cüreti buluyorsun?

Sen ve diğer biatcilar ancak bu şekilde ezikce hakaretlerle kendinizi ve savundugunuz rezilleri haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz.

Çünkü artık elinizde bu rezilliği savunacak bir şey kalmadı.
O halde senin hakkinda iftira atip fbli cöp diEnlere kizmayacaksin degil mi :)

he halen bana mal mal terim biatcisi demek ayri ironi yalanci fbli amoooooo

İsteyince takım oynayabiliyormuş demek ki. Diğer saçma sapan puanlar dağıttığımız maçlarda neden böyle oynamadı bu takım? Hayır dördünde beşinde değil 1 tanesinde böyle oynasak ve o maçı kazansak şimdi farklı şeyler konuşuyor olurduk. Şu sene şampiyonluğu verirsek ki biz verdik zaten. Ha yüzyılın aptallığına imza atıp tekrardan bize geri verirler mi(inşallah) bilemem lakin güle oynaya şampiyon olacağımız sezon 3. olacağız diye konuşuyoruz, bari fener olmasın falan diyoruz. Bunun sorumlusu sensin hoca. 2 senedir hocalık falan yapmıyorsun bu takıma.

O halde senin hakkinda iftira atip fbli cöp diEnlere kizmayacaksin degil mi :)

he halen bana mal mal terim biatcisi demek ayri ironi yalanci fbli amoooooo
Evet evet kuşum ben. İçin rahat etti mi?
Şimdi rahatladın mi?

Rahatladiysan eğer önümüzdeki iki tane rezil takıma nasıl şampiyonluk verdiğimiz konusuna açıklama getirebilirsin yada dün kazandığımız derbi ile yetinip kendini tatmin edebilirsin.

Bu arada kimin damadı managerle iş tutup bizim tek kuruşumuzu cebe indirmiş ise çoluk çocuğundan ve torunlarından çıksın diyebilecek mısın?

Evet evet kuşum ben. İçin rahat etti mi?
Şimdi rahatladın mi?

Rahatladiysan eğer önümüzdeki iki tane rezil takıma nasıl şampiyonluk verdiğimiz konusuna açıklama getirebilirsin yada dün kazandığımız derbi ile yetinip kendini tatmin edebilirsin.

Bu arada kimin damadı managerle iş tutup bizim tek kuruşumuzu cebe indirmiş ise çoluk çocuğundan ve torunlarından çıksın diyebilecek mısın?
Evet fbli amo rahatladim.

sen cogu maclarimizin Hakem katliamini hatta dünde hakem faciasi yasayacagimizi göremeyecek kadar KÖR bir iftiraci fblisin

Tabiki terim suclari var konya rize sivas hatay felan ama bunu da göz ardi edemezsin kimse seni ciddiye almaz almiyor zaten

Evet fbli amo rahatladim.

sen cogu maclarimizin Hakem katliamini hatta dünde hakem faciasi yasayacagimizi göremeyecek kadar KÖR bir iftiraci fblisin

Tabiki terim suclari var konya rize sivas hatay felan ama bunu da göz ardi edemezsin kimse seni ciddiye almaz almiyor zaten
Hakemler tarafından bu sezon katliama uğradığımizi hatta geçen sene ki Antep maçından beri bu işin sistematik olarak yapıldığını her zaman görüp söylerim.

Ama dün derbi de gördüğümüz gibi isteyince hakemleri de üzerine koyup yenebilecek güçte olduğumuzu ve bunu geçmiş seneler de defalarca yaptığımızı ve yine yapabileceğimizi çok net biliyorum
Yeter ki inattan ve çağ dışı oynamaktan vazgeçelim ve ders verme peşine düşmeyelim.
Kendi kişisel çıkarlarımizi kulübün önüne koymayalim

Çünkü önümüzde rakip yoktu ve hakemleri de çok rahat yenerdik.

Hakemler tarafından bu sezon katliama uğradığımizi hatta geçen sene ki Antep maçından beri bu işin sistematik olarak yapıldığını her zaman görüp söylerim.

Ama dün derbi de gördüğümüz gibi isteyince hakemleri de üzerine koyup yenebilecek güçte olduğumuzu ve bunu geçmiş seneler de defalarca yaptığımızı ve yine yapabileceğimizi çok net biliyorum
Yeter ki inattan ve çağ dışı oynamaktan vazgeçelim ve ders verme peşine düşmeyelim.
Kendi kişisel çıkarlarımizi kulübün önüne koymayalim

Çünkü önümüzde rakip yoktu ve hakemleri de çok rahat yenerdik.
Hakemleri koyup yenemiyorsun gec o bos beles demeci. Al sana örnek olarak ankaeagücü macimizi veya bjk ilk macimizi. Öyle olmuyor

Hakemleri koyup yenemiyorsun gec o bos beles demeci. Al sana örnek olarak ankaeagücü macimizi veya bjk ilk macimizi. Öyle olmuyor
Hala yüzsüz yüzsüz anakara maçını savunuyor.

2-0 geriye düşmüşsun o saatten sonra kırmızı yesen ne yemesen ne

0-0 iken boş kale kaçırmışsin atsan her şey değişecek ama başka pozisyona sokamiyorsun takımı.

Rize maçında mesala hakem faciası var
Etobo son adam düşürülmesinr kırmızı verse 2-1 önde iken maçı kazanacagiz.

Son düzenleme:
Halka yüzsüz yüzsüz anakara maçını savunuyor.

2-0 geriye düşmüşsun o saatten sonra kırmızı yesen ne yemeden ne

0-0 iken boş kale kaçırmışsin atsan her şey değişecek ama pozisyona sokamiyorsun takımı.

Rize maçında mesala hakem faciası var
Etobo son adam düşürülmesinr kırmızı verse 2-1 önde iken maçı kazanacagiz.
Yesen ne yemezsen ne degil iste kim belli seni görünxe

nasil üzdüler seni ama dün Hhahahahahhahahaha

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt