- 20 Haziran 2011
- 60.938
- 69.341
- 4.758
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kank imparatorsuz sancılı dönemleri hatırlaYeter be kardeşim.
Kank imparatorsuz sancılı dönemleri hatırla
Sanırım şuan hepimiz aynı duygular içindeyiz. Eskiden bjk den bukadar tiksinmezdim artık en az FB kadar nefret ediyorum bjk dendeKeşke size ümit verecek şeyler diyebilsem, Özgür bey. Eğer yenmiş olsaydık, çok keyif alacağımız bir maç olacaktı.
Hatta beraberlik bile bize yarayacaktı ama ben yine de fb galibiyetini desteklerdim. Onların kayıp lüksü bjkden daha fazla. Kadıköy kabusları malum. Ekstra ikili averaj üstünlüğümüz de var... bjkde bir yerde düşmeli ki şansımızı devam ettirelim demiştim...
Bu tarz maçlar epey etkiler ve düşüş başlangıcı da olabilir. Hele şampiyonluk rakipleri arasındaysa...
Ama nasip değilmiş. Yine de bir umut yarın olası fb galibiyetinde, Milli arada girecek, belki biraz bir silkeleniriz...
İnanın kendim de hiçbir şey hissetmiyorum ve üzgünüm. Umudum bile yok ama matematiksel olarak tek şansımız bu.
2015 yılı gibi de olabilir, bir bakmışız...Ben üç takımın dolu dolu gideceğini sanmıyorum zaten. Şampiyon olan da 80-85 arası olur sanki.
Lig olur da yeniden başlarsa üçü arasında az hata yapan kazanır.
Sezon sonuna kalırsa gitmeyeceği net bir olaySezonun bitimine 10 maç kala istifa edip veya yollanacak adam değil Terim.
Sezon sonu oturulur konuşulur, helallik istenir ve yakışan şekilde bir emeklilik kutlaması yapılır.
yeni yönetim belki telefonlarını açmaz ve opsiyonu kullanmazlarSezon sonuna kalırsa gitmeyeceği net bir olay
Lazio'da oynayan elemani istemedi mi? Astori, Mancini doneminde istenmisti ama belki Tudor da istemistir
Lazio'da oynayan elemani istemedi mi? Astori, Mancini doneminde istenmisti ama belki Tudor da istemistir
Bir kez daha beni kalıplara sokup yaftalarsan tepkim farklı olacak. Yazılarımı alıntılana lütfen girişte yazdığın öznel ve basmakalıp ifadeden sonrası birşey ifade etmiyor.ülkede herkese istatistik okuma dersi verilmeli diye düşünüyordum ama görüyorum ki terimcilere öncelik verilmeli bu konuda
bu istatistikleri böyle okuyorsan o zaman pandemi döneminde tüm dünya küçülürken türkiyenin 1.8 büyüdüğüne ve harika bir ekonomi yönetimi olduğuna da inanırsın herhalde
tekrar bakalım şimdi bunlara ve görelim adam nasıl devrim yapmış
tudor 4 5 yılın posası çıkmış sneijdere sorularak hoca ve oyuncu getirilen bir takıma geldi ki o sezon zaten dikiş tutmuyordu beklenti seneye idi
39 yaşındaki genç ve arkasında ne taraftar ne medya desteği olan bu adam önce de jong sneijder sabri gibi papazlar ve bir adım ilerleme göstermeyip kendini yıldız sanan brumayı filan yolladı , kangren gibi oynayan selçuk inanı kesti
cenk ergünün ifadeleri ile her oyuncunun transferinde özel kafa patlattı ve negredo yerine gomis imbula yerine ndiaye diarra ya da vainquer yerine fernando gibi adamları bizzat seçti ki hangi alternatifler bugün nerede belli
bu kadro iki şampiyonluk aldığı gibi o yıllık ücretlere rağmen deli gibi para kazandırdı belhanda da kazandırıyordu terim kalsın dedi ve kaldı ki olabilir teknik değerlendirme
bütün bunlar devrimdir işte ki sürekli ultraslan ensesinde boza pişiriyordu
gelelim skorlara ondan da önce rakiplere. o sezon tarihin en iyi beşiktaşlarından biri vardı şl grubundan namağlup çıkan, en iyi başakşehiri vardı sonraki sezonla beraber ve sonraki tüm sezonlarda daha iyi bir fener vardı
bu rakiplere karşı uzun süre liderdi ama derbilerde o ilk yarıda içerde sadece fenerle oynadı ve 0-0 bitti deplasmanlarda ise kaybetti
ama sonraki sezon terim de sadece 1 puan fazla almış aynı fikstürden, herkesin dilinde bjk maçı var ki terim de trabzondan 4 yemiş
Yeni kurulmuş takımıyla çok iyi oyunlar oynayan genç bir hocaya ua daha liderden tepki gösterdi aynı şartlarda 96da fenere 4-0 yenilince terimin üzerine gidilse belki 2000 olmayacaktı
sonunda da bana göre terimin de milli takım sonrası dönemde içinde olduğu ıa ve medya baskısıyla liderin 1 puan arkasında iken gönderildi
tudorun hatası yok mu tabiri vardı mesela bana göre bugün terimin tam tersi bir hata yapıyordu o da detbilerdebiraz overthinking dediğimiz aşırı düşünüp fazla oynuyordu takımla ama bunu iç saha maçlarında da test etmemiz lazımdı
ikincisi ise rodriguez idi feg gelince takımın en önemli silahını bir türlü randımanlı kullanamadı
şimdi herkes taylan ve donk için terime methiyeler düzüyor ya işte 8 da tolgadan çok iyi bir iş çıkarmıştı ama kimse takdir etmedi doğru düzgün
tudorun durumu budur ve gönderilme sebebi asla sportif değil organik olmayan terim baskısı ve dursunun baskın kongre üç kağıtçılığıdır
Evet, iyi de teklif ettik. Sanirim 9 milyona kadar cikmistik ama vermedi puştlarTudor bunu istemişti. Doğru hatırlamışsın![]()
Francesco Acerbi - Oyuncu profili 25/26
Francesco Acerbi, 38, İtalya ➤ Inter Milan, 2023'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 2.50 mil. € ➤ * 10 Şub 1988, Vizzolo Predabissi, İtalyawww.transfermarkt.com.tr