Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acerbi pahalı mi gelmisti yoksa kendi mi gelmek istememisti

Allah'tan dün daha maç öncesinde hocamızın Emre Akbaba tercihine verdiğim tepkiden sonra cezamı yedim yoksa maç sonrası o sinirle çok çok daha kötü şeyler söylerdim burada epey uzun bir ceza gelirdi.

Herkesin yazdığını tek tek okudum şimdi. Fazla da birşey söylemek istemiyorum açıkçası. Tek birşey diyeceğim yazıklar olsun sana hocam çok büyük bir hayal kırıklığısın.

Unutmadan bir de dün maç esnasında sinirden annemlerin evinde sehpa tekmeledim duvara çarpıp parçalandı duvarda da çukurumsu hasar oluştu sayende her türlü zararlı çıkıyoruz hocam sağolasın.

Pozisyonlar karışmış. Sen vur kır parçala bu maçı kazan diye bağıracakasın. Sahadaki futbolcular vurup kırıp parçalayacak.

Fatih Terim Metin Oktay'dan daha bile efsane olabilir.

Saha içi başarılar gelmeyince, ortada bir futbol olmayınca bu laflar gelir. Üzücü olan bu lafları daha fazla duymadan sezon sonu ayrılmasıdır. Ben böyle bi efsaneye bu lafları ederken üzülüyorum, o yüzden de bırakmalı zaten.

Acerbi'yi istedik, Astori haberleri kolpaydı. Turphan yine kolpalayıp sonra da sıvamış güya beni yalanlayacak Acerbi yazdım Astori yazıyor hırbo.

Öyle fark da yoktu arada 2 milyon euro azına Maicon'u aldık, gelecekti.

Reis takımın 2 sene üst üste daha ligin bitmesinden 9-10 maç önce şampiyonluktan kopmasının suçlusu ben değilim sanırım 4 senedir bu takımın başında olan teknik heyet de yönetim de en baş suçlulardır

Her yenilgiyi hakeme futbolcuların hatasına bağlamaya başlarsak vasat oluruz Fenerbahçe'ye döneriz yakında. 4 senedir takımın transfer dönemlerinin ne kadar başarısız geçtiği de ortada 4 senedir bu takımın doğru düzgün bir futbol planının olmadığı da ortada

Kral çıplak demek ayıp değil Fatih Terim ve Yönetim en baş suçlu şu 2 sezondur yaşadıklarımızda...

3 senede 2 şampiyonluğu terim dışında kimseyle alamazdık. ilk geldiğinde devre arası geldi, 2. şampiyonluğunu ffp'de aldı. 3.'sünü de alacakken pandemi araya girdi. udinese'den 1 yılda 2 kez kovulan herifle o sezonu anca 3. bitirirdik. çünkü başta gene aynı yönetim vardı, fener gene fener'di, başlarında da 2011'de terim başa gelene kadar ligin abdurrahman çelebisi olan herif vardı. 2. yıl da rezil top oynamamıza karşın oyuncu yönetimi ve en azından kalitesiyle lig sonu işi götürdük. zaten %80'i çöpe atılan bir 60 milyona yakın harcama vardı, hoca da o parayla istikrarlı iş yapan 2 adamdan birini de göndermesine rağmen komik adamlarla işin sonunu getirdi. geçen yılın 2. yarısından beri zaten ligin en dengeli takımı ama transferlerde beşiktaş'ın sağlığına, fener'in de parasına yetişemedik. bizim risk olarak görüp tercih etmediğimiz herifler beşiktaş'ı abad etti, almak istediklerimizin %80'ini fener kaptı. şu yönetimin başında terim olmasa 4 yılda canaydın dönemini tekrardan yaşardık, ki amatör branşlarda yaşadığımız rezillikler de bunun ispatı. millet takip etmek için amatör branş kovalarken bu adam 3 yıl boyunca öyle ya da böyle bize güzel sevinçler yaşattı, allah yüzüne baksın inşallah bu sene de yaşatır. varlığının kıymetini bilmek için illa yokluğunu yaşamaya lüzum yok.

Ben zaten yıllardır neden bir tane İtalyan stoper alınmadı anlamış değilim, Ujfa sonrası lider stoper yok, 10 sene oldu.
Defansı yönetecek adam çok önemli. Marcao yetenekli ama savruk bir oyuncu. Defansı yoblendiremez yanında öyle biri olmalı ya da. Lyundama da defansif hamleleri iyi ama o da savruk. Her an hataya müsait. Seneye bunun üzerine dusunulmeli

en son bjk ferrariyi getirmisti italyan, ondan sonra italyan stoper gelmedi ülkeye
yanlis da hatirliyor olabilirim

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt