- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Acerbi pahalıydı, hala öyle. O adamlar anca 34-35 yaşında düşer burayaLazio'da oynayan elemani istemedi mi? Astori, Mancini doneminde istenmisti ama belki Tudor da istemistir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acerbi pahalıydı, hala öyle. O adamlar anca 34-35 yaşında düşer burayaLazio'da oynayan elemani istemedi mi? Astori, Mancini doneminde istenmisti ama belki Tudor da istemistir
Maicon çok ucuzdu sankş MuratAcerbi pahalıydı, hala öyle. O adamlar anca 34-35 yaşında düşer buraya
Acerbi pahalı mi gelmisti yoksa kendi mi gelmek istememisti
Allah'tan dün daha maç öncesinde hocamızın Emre Akbaba tercihine verdiğim tepkiden sonra cezamı yedim yoksa maç sonrası o sinirle çok çok daha kötü şeyler söylerdim burada epey uzun bir ceza gelirdi.
Herkesin yazdığını tek tek okudum şimdi. Fazla da birşey söylemek istemiyorum açıkçası. Tek birşey diyeceğim yazıklar olsun sana hocam çok büyük bir hayal kırıklığısın.
Unutmadan bir de dün maç esnasında sinirden annemlerin evinde sehpa tekmeledim duvara çarpıp parçalandı duvarda da çukurumsu hasar oluştu sayende her türlü zararlı çıkıyoruz hocam sağolasın.
gittik mal gibi Maicon u aldık yaAcerbi'yi istedik, Astori haberleri kolpaydı. Turphan yine kolpalayıp sonra da sıvamış güya beni yalanlayacak Acerbi yazdım Astori yazıyor hırbo.
Öyle fark da yoktu arada 2 milyon euro azına Maicon'u aldık, gelecekti.
Porto'dan al ok ama Brezilya'ya dönmüştü adam ve gittik fesih bedelini ödeyip aldık.gittik mal gibi Maicon u aldık ya
Başka isimler de çıkmıştı sanki o günlerde.Porto'dan al ok ama Brezilya'ya dönmüştü adam ve gittik fesih bedelini ödeyip aldık.
Denayer'e verseydik bari o parayı.
Ben zaten yıllardır neden bir tane İtalyan stoper alınmadı anlamış değilim, Ujfa sonrası lider stoper yok, 10 sene oldu.Başka isimler de çıkmıştı sanki o günlerde.
İtalyan oyuncu da getirmek zor sanki. Emin değilim ama çok az var tr ye gelmiş italyanBen zaten yıllardır neden bir tane İtalyan stoper alınmadı anlamış değilim, Ujfa sonrası lider stoper yok, 10 sene oldu.
Defansı yönetecek adam çok önemli. Marcao yetenekli ama savruk bir oyuncu. Defansı yoblendiremez yanında öyle biri olmalı ya da. Lyundama da defansif hamleleri iyi ama o da savruk. Her an hataya müsait. Seneye bunun üzerine dusunulmeliBen zaten yıllardır neden bir tane İtalyan stoper alınmadı anlamış değilim, Ujfa sonrası lider stoper yok, 10 sene oldu.
Trabzon’da oynayan Vitor Hugo’yu da istemistik o zamanlar Palmeiras’da oynuyordu ama tercihini Fiorentina’dan yana kullanmisti.Başka isimler de çıkmıştı sanki o günlerde.
heh doğru sanki belçika ya da hollandadan da birisi vardıTrabzon’da oynayan Vitor Hugo’yu da istemistik o zamanlar Palmeiras’da oynuyordu ama tercihini Fiorentina’dan yana kullanmisti.
Harcanan paraları düşününce getirebilirdik diyorum.İtalyan oyuncu da getirmek zor sanki. Emin değilim ama çok az var tr ye gelmiş italyan