Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saat kaç Bahri ?Yarım saat kalmış öndeyiz şu dakikalarda bile enerjinizi öfkeyle şu adama kusuyorsunuz!
Şampiyonluğu bu maçta vermedik. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Bu maçta olması gerekenler oldu. Malatya 5 gol yiyecek takım değil. Hatay maçında verdik maçı.
Şampiyonluğu alamadık; şampiyonluğu kaybetmedik. Fenerli picler kendileriyle kiyasliyor şu an bu geceyi Denizli'yle! Durum kesinlikle aynı değil
Adem Büyük forma adaletinin olmadığını anlayıp direk gitmek istemesi boşuna değilmiş şampiyonluk maçına ardayla emre akbabayla çıkaran hocamız tebirkler.
O tercihleri şu forumdaki 1000 kişiye sorsak 990'ı maç başında yapar.İkinci yarı doğru tercihlerle 3 gol bulduk.
Ama ilk yarı evlatlarımızı camiamızın çocuklarını prenslerimizi üzmek istemediğimiz için şampiyonluk gitti.
ama seneyenin de içine edip öyle gidecep 2013de yaptığı gibi.mancini sonra toparlayamadı enkazı.kalırsa seneye 10. haftayı göremez
Bu sezon kaç ilk yarıyı heba etti, Hatti hesabı yokIlk yariyi cope atti bu cikan kadroyla. Cani sagolsun onun ve topcularin.
Ancak seneye ben baska bir td gormek istiyorum. Hoca net basarisizdir.