Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk yarı çıkardığın rezil kadroyla gurur duy.Düzgün bir kadro bu malatyaya 5 atardı.2.yarı 3 attık sadece.kılınç varken nasıl akbaba oynar arda neden oynar.yazık oldu.

Geldiğin ilk sene duran toplarda sıkıntılarımız var önce onları çözeceğiz dedin 4 sene geçti değişen şey ne?

Gedson ön direk yapıyor artık allaha emanet kim varsa bir şeyler deniyor bu mu?

Duran topların iyi olsa şu maçta en az 2 golün vardi duran toptan.

İkinci yarı doğru tercihlerle 3 gol bulduk.
Ama ilk yarı evlatlarımızı camiamızın çocuklarını prenslerimizi üzmek istemediğimiz için şampiyonluk gitti.

kadro adaletin olsaydi 10 puan farkla sampiyonduk. sevdigine degil, hak edene verecektin formayi. baska bir sey yapmana gerek yoktu

Şampiyonluğu bu maçta vermedik. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Bu maçta olması gerekenler oldu. Malatya 5 gol yiyecek takım değil. Hatay maçında verdik maçı.

Şampiyonluğu alamadık; şampiyonluğu kaybetmedik. Fenerli picler kendileriyle kiyasliyor şu an bu geceyi Denizli'yle! Durum kesinlikle aynı değil

Şampiyonluğu çok öncelerde verdik haklısın ama almadı adamlar. Bize geri verdiler. Malatya beklediğimden çok kötü oynadı. Fark yapmamak mümkün değil. Denizli maçı keza. Saçma sapan goller yedik. organize olmayan ataklarımızla bile 3 gol bulduk. İlk yarı ceza sahasında kimse yokken ortalarla kaleci alıştırdık. Denizlide üstüne gitmedik. BJK maçında yine fırsat teptik. Herşeyi yaptık bizde şampiyonluğu vermek için.

İkinci yarı doğru tercihlerle 3 gol bulduk.
Ama ilk yarı evlatlarımızı camiamızın çocuklarını prenslerimizi üzmek istemediğimiz için şampiyonluk gitti.
O tercihleri şu forumdaki 1000 kişiye sorsak 990'ı maç başında yapar.
Neden ya neden , cidden anlamakta çok güçlük çekiyorum.

Denizli maci rezillik ya. Akbabaya penalti attiriyor. O macta atacagin kadar atacaksin. Evladin sevinsin diye penalti mi attirilir lan. Belki o mac 5 farkla bitecekti. Denizli hepten dusecekti.
Senin artik 7 sampiyonlugun var. Bu seneden 1tanesini verdigin icin kestim

Fenerbahce zamanında daumu gönderdi geri gitti daha sonra zico yu gönderdi geri gitti Efsanemiz fatih hocaya sahip çıkın nolur sa olsun averajla kaybettik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt