- 2 Temmuz 2011
- 138.271
- 59.011
- 5.488
cok hata yaptı ama karı gılıklı yöneticilere de iyi dayandı.bi daha bu kadar hata yapacagını sanmıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cok hata yaptı ama karı gılıklı yöneticilere de iyi dayandı.bi daha bu kadar hata yapacagını sanmıyorum

sampiyonluklarda artık beraberiz serkan abimmmBabyyyyyy![]()
İkinci yarı 45 puan toplamışız.. sadece Sivas be Rize maçlarındaki absürt defans hataları olmasa 50 puan alacaktık.. hakem facialarını saymıyorum bile..bi daha bu kadar bireysel hata yapan bi takım da olmaz
sampiyonluklarda artık beraberiz serkan abimmm
Karı kılıklı yöneticiler olmasa kovulurdu muht. Bknz Aysal.cok hata yaptı ama karı gılıklı yöneticilere de iyi dayandı.bi daha bu kadar hata yapacagını sanmıyorum
yav cok hata yaptık.say say bitmiyo abi.20 maç sayarım sana,cıkan yanlıs kadrolar bi yana...emre akbaba manyagına taktı herkes ama ama trabzon ve konya macında keremler,emre kılınçlar oynadı oyunu açamadık.aha bu akbaba hırbosu 4 puan kazandırdı,herifte bal var.İkinci yarı 45 puan toplamışız.. sadece Sivas be Rize maçlarındaki absürt defans hataları olmasa 50 puan alacaktık.. hakem facialarını saymıyorum bile..
lan bi sakinleş.ben twitterda terimciler varken esip gürledim.hocanın bu sezon cok hataları oldu,affedilemez ama cok absürd durumlar oldu.bi daha böyle bi sezon olmaz.rahatına bak seneye,bi daha da ben de ceza almayacagım.rakipler kaybetse,takım kazanamıyo ben yokkenKarı kılıklı yöneticiler olmasa kovulurdu muht. Bknz Aysal.
şampiyonluk için ceza aldım.2 senedir agzımıza ediyo takım.artık şampiyonlugu hakettim,seneye beraberizÇok özledim perg nerelerdeydin ?
olmayacak şeyi oldurmaya çalıştık
canımız sağ olsun
hemen yönetim belirlenip fatih hocayla 3 yıl uzatılıp
yolumuza bakmalıyız