Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cok hata yaptı ama karı gılıklı yöneticilere de iyi dayandı.bi daha bu kadar hata yapacagını sanmıyorum

Fatih Terim sağlıklı olduğu sürece ondan yararlanmalıyız
teknik direktör olarak 3 yıl daha durmalıdır

İkinci yarı 45 puan toplamışız.. sadece Sivas be Rize maçlarındaki absürt defans hataları olmasa 50 puan alacaktık.. hakem facialarını saymıyorum bile..
yav cok hata yaptık.say say bitmiyo abi.20 maç sayarım sana,cıkan yanlıs kadrolar bi yana...emre akbaba manyagına taktı herkes ama ama trabzon ve konya macında keremler,emre kılınçlar oynadı oyunu açamadık.aha bu akbaba hırbosu 4 puan kazandırdı,herifte bal var.

Karı kılıklı yöneticiler olmasa kovulurdu muht. Bknz Aysal.
lan bi sakinleş.ben twitterda terimciler varken esip gürledim.hocanın bu sezon cok hataları oldu,affedilemez ama cok absürd durumlar oldu.bi daha böyle bi sezon olmaz.rahatına bak seneye,bi daha da ben de ceza almayacagım.rakipler kaybetse,takım kazanamıyo ben yokken

Eger kalirsa ikinci bir canaydin dönemi yasar ceketini asar gider. Cünkü secimde gec kalirsak transferlerde gec kalacak , takimin yarisi belki degisecek ve maddi anlamda sikinti oldu icin istedikleri transferleri yapamiyacak terim.

senin adin Terim de olsa iyi bir kadron yoksa elinde ne olacagini hepimiz biliyoruz. Benim adim Terim nice sampiyonluklar yasadim avrupada kupa kazandim, milli takimda sov yaptim, simdi ben koca Terim.tutup kosmayi, orta kesmeyi, pas vermeyi bilmeyen adamlara bu isini ben mi ögretecegim dersin, suan yaptigin gibi.

Sonuc olarak Terimin eline turkiye ligin üstünde bir kadro vermesen basariyi da bekleme. Onun icin eger secime gec girersek ve Terim takimin basinda kalirsa seneye erken istifasini görürüz

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şampiyonluğu averajla kaptırmışsın.
Şampiyonluk maçında bile evlatçılık yapmışsın.
Rakibin is Welinton, Nsakala, Larin, 40 yaşındaki Atiba, Ersin ile filan şampiyon olmuş.

Ama basın toplantısında hala başkana laf sokmanın peşindesin.

Bir insanın hiç mi yüzü kızarmaz ya.

Terimle anlaşmayacak olan başkan olmalı.

Yoksa mali olarak batarız.

Terim Sergenin ve okanın 20 milyon euro maaşlık kadrolarını 50 milyon euro maaşlık kadrosuyla alt edemiyor, 80 milyon euro maaşlık kadro peşinde ki onları alt etsin!!

onu yapacak sazanın başkan olmasını istiyor.

Evet daha geçende neler demişti şöyle kısaca bir hatırlayalım.

Herkes evinde seyrederken siz deplasmanlara gidiyorsunuz. Pandeminin en önemli aktörleri herhalde bizleriz.

Bu açıklama şu anlama geliyor. Dünya benim ve evlatlarımın etrafında dönüyor, bütün zorluklar sadece bize var, siz kimsiniz v.s v.s.

Bakın Sayın Fatih Terim bey efendi hazretleri, dünya sizin etrafınızda dönmüyor ve bütün zorluklar bir tek size değil.

17 günlük karantinanın son gününde daha önce de istesem çıkabilirdim ama bugüne kadar binmeme rağmen bugün son gün de biraz açılabilmek için 1 saate yakın semt içinde mecbur turladım.

Bisiklete binmeye mi hasretiz ama yarın bisiklet ile tekrardan işe gideceğim için biraz kendimi açmak zorundaydım. Aynı şekilde kupa almaya da belki şu dönemde hasret değiliz ama sayende güzel ve mücadeleci yani saha içinde hırslı ve çatışmacı futbola hasretiz.

09.webp

10.webp

Yahu ne yorumlar görüyorum şaşırmamak elde değil

Neymiş efendim yönetim sustuğu için hoca konuşmuşmuş GS'ın hakkını savunmuş

Evet doğru başımızda rezil bir yönetim var ve GS'ın hakkını savunamıyor ve bir an önce kurtulmalıyız onda hemfikiriz

Ama Fatih hoca da özellikle bu dönem yalnızca işine konsantre olmalı ve işini yapmalıydı

Ayrıca Terim her zaman bunu yapıyor konuşan yönetim olsa da yapıyor olmasa da yapıyor

Özellikle son 2 sezon yalnızca işine odaklansa en az 60 milyon euroluk geliri kulübün kasasına koyardı

Ayrıca bir başka konu haydi bu sene hakemler bizi doğradı doğrudur

Ama geçen sene hakemler filanda yoktu elimizde çok iyi bir kadro vardı ne yaptı Terim

Bjk ile ikincilik yarışına girdik kaç puan gerimizden gelip geçti adamlar bizi

Çok lafı uzatmaya gerek yok

Ezcümle siz zannediyor musunuz konuşan bir yönetim gelse bile Terim'in susacağını

Bu adamın yapısı böyle kardeşim ne demiş atalarımız can çıkar huy çıkmaz

Seneye kalırsa yine aynı senaryoyu yaşayacağız

Hep birlikte göreceğiz nasipse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt