Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

silinirse diye ss
1621617936690.png

:crushed:

Yasasin bizim de bi Arsene Wenger'imiz olacak. Sampiyonluk falan goremeyiz ama olsun. Istenmedigi halde utanmadan arlanmadan sittin sene takimin basinda kalacak bir hoca. Dusundukce mutluluktan gozlerim yasariyo.

Not: Elmas'in twitiyle gotu kalkan terimciler cok kasmayin seneye siz de lanet olsun diyeceksiniz merak etmeyin.

Siz FT'nin başarısızlıklarına sürekli bahane buluyorsunuz ee nasıl oluyormuş ben de aynı başarısızlıklardaki bahaneleri başka hocalar için yapıyorum? Neden bahaneler sadece Fatih hoca için mi olabiliyor?

Ayrıca madem doğranıyoruz demek ki Fatih hoca da etkili olamıyormuş 2 tane penaltı aldık diye eşitlendi mi? Hayır. Duran top kapalı savunmaları aşmanın en önemli yöntemlerinden biri. Ligin büyük çoğunluğu bize karşı kapalı savunmayla oynuyor. O zaman duran topları etkili kullanacaksın. Yunanistan 2004'te duran toplarla şampiyon oldu. Yabana atmamak lazım. Fatih hoca 3,5 senedir takımın başında 1 tane duran topları etkili kullanacak oyuncu alamamış mı? Koca sezon boyunca bütün duran toplar hep ön direklere gitti. Luyindama, Marcao, Donk, Mostafa, Falcao gibi hava toplarında tehlike yaratacak oyuncuların var ama duran topları etkili kullanamıyorsan bu suç kimdedir?

terim'in bir başarısızlığı yok. son 20 sezonda takımın başında olmadığı 14 sezonun 5'inde ilk 2'de kalabilmişiz zaten, 2 golü şaibe yüzünden eksik atıp şampiyonluğu kaybetmiş diye başarısız yaftalaması yapmıyoruz. terim'in başarısız olduğu lucescu dönemi sonrasıydı, orda da hakikaten başarısızlığı yarım sezon yaşattıktan sonra önce taraftarın isteği, sonra da canaydın'ın ricasıyla istifa edip gitti. senin hatırladığın ya da duyduğun gibi aman hocam iyi ki 6 yedirdin durumu filan yoktu yani.

gerisi 6 ay yaz yaz baydı artık, seneye dilediğiniz gibi bir hoca gelirse bu kadroyla 20 tane duran top golü atarız bravo dersiniz.

geçen hafta dediklerim sanırım bugün daha net anlaşıldı. Bu kulübün Terim dışında çıkış yolu yok

gücü yeten kolaysa şimdi Terim ile çalışmıyorum desin bakalım. Terim istediği sürece onunla çalışmak zorundasın

Yasasin bizim de bi Arsene Wenger'imiz olacak. Sampiyonluk falan goremeyiz ama olsun. Istenmedigi halde utanmadan arlanmadan sittin sene takimin basinda kalacak bir hoca. Dusundukce mutluluktan gozlerim yasariyo.

Not: Elmas'in twitiyle gotu kalkan terimciler cok kasmayin seneye siz de lanet olsun diyeceksiniz merak etmeyin.
Ne wengeri lan ne diyorsunuz siz

terim'in bir başarısızlığı yok. son 20 sezonda takımın başında olmadığı 14 sezonun 5'inde ilk 2'de kalabilmişiz zaten, 2 golü şaibe yüzünden eksik atıp şampiyonluğu kaybetmiş diye başarısız yaftalaması yapmıyoruz. terim'in başarısız olduğu lucescu dönemi sonrasıydı, orda da hakikaten başarısızlığı yarım sezon yaşattıktan sonra önce taraftarın isteği, sonra da canaydın'ın ricasıyla istifa edip gitti. senin hatırladığın ya da duyduğun gibi aman hocam iyi ki 6 yedirdin durumu filan yoktu yani.

gerisi 6 ay yaz yaz baydı artık, seneye dilediğiniz gibi bir hoca gelirse bu kadroyla 20 tane duran top golü atarız bravo dersiniz.
Mancini 2. olunca neden başarısız oluyor? Fatih hoca 2. hoca neden başarılı oluyor? Galatasaray'da başarısızlık kupa alamamaktır, Avrupa'da nal toplamaktır. 2. olmayı ben hiçbir şekilde başarı kabul etmem. Yok averajmış falan bunlar bahane. Ee derler adama 2 gol fazla atsaydın veya 1 puan daha alsaydın da şampiyon olsaydın diye. Fatih hoca bizde 4 kez şampiyon olamadı. Bu 4 sezonda da 0 kupa var.

Ayrıca 2. döneminde Canaydın'ın ricasıyla istifa etmedi, 2-1'lik Rizespor mağlubiyeti sonrası bu açıklamayı yapıyor.

''Şu anki vedam döneceğimi gösteren bir veda değil. Galatasaray'da öğrendiklerim, her şeyi ulu orta kamuoyunun önünde tartışmak değildi. 20.45 itibariyle Galatasaray'da teknik direktörlük ceketini tamamen astım. Bir daha asla Galatasaray'da teknik direktör olarak çalışmayacağım. Türkiye'de de çalışmayacağım. Vedam biraz geniş kapsamlı veda. Siz Fatih Terim olun bir takım şeylere maruz kalın. Benim ihtiyacım yok kendimi savunmaya. Yurtdışında biz yine kendi insanlarımızı temsil etmeye devam ederiz.''

Ve istifa ediyor. Ceketimi astım bir daha asla dediği takıma tekrar geri dönüyor...

Mancini 2. olunca neden başarısız oluyor? Fatih hoca 2. hoca neden başarılı oluyor? Galatasaray'da başarısızlık kupa alamamaktır, Avrupa'da nal toplamaktır. 2. olmayı ben hiçbir şekilde başarı kabul etmem. Yok averajmış falan bunlar bahane. Ee derler adama 2 gol fazla atsaydın veya 1 puan daha alsaydın da şampiyon olsaydın diye. Fatih hoca bizde 4 kez şampiyon olamadı. Bu 4 sezonda da 0 kupa var.

Ayrıca 2. döneminde Canaydın'ın ricasıyla istifa etmedi, 2-1'lik Rizespor mağlubiyeti sonrası bu açıklamayı yapıyor.

''Şu anki vedam döneceğimi gösteren bir veda değil. Galatasaray'da öğrendiklerim, her şeyi ulu orta kamuoyunun önünde tartışmak değildi. 20.45 itibariyle Galatasaray'da teknik direktörlük ceketini tamamen astım. Bir daha asla Galatasaray'da teknik direktör olarak çalışmayacağım. Türkiye'de de çalışmayacağım. Vedam biraz geniş kapsamlı veda. Siz Fatih Terim olun bir takım şeylere maruz kalın. Benim ihtiyacım yok kendimi savunmaya. Yurtdışında biz yine kendi insanlarımızı temsil etmeye devam ederiz.''

Ve istifa ediyor. Ceketimi astım bir daha asla dediği takıma tekrar geri dönüyor...

terim büyük galatasaraylıdır.

mancini'nin 10 hafta önce 2.'liği garantilediği kadroyla terim'in averajla kaybettiği şampiyonluğu kıyaslamak mantıksızlıktır.

iyi akşamlar.

terim büyük galatasaraylıdır.

mancini'nin 10 hafta önce 2.'liği garantilediği kadroyla terim'in averajla kaybettiği şampiyonluğu kıyaslamak mantıksızlıktır.

iyi akşamlar.
Terim geçen sezon neden şampiyon yapamamış her şey kadroysa? Ayrıca Mancini'nin şampiyon yapamadığı takımı da kendisi kurdu.

İyi akşamlar.

Fatih Terim başkan olmadıkça ve boşta olduğu sürece teknik direktörü Fatih Terim olmalıdır.

Çünkü Fatih Terim boşta olduğu sürece Klopp bile gelse en ufak yenilgide Terim taraftarları Fatih Terim göreve diyecekler. Mevcut hocayı yiyecekler.

Tudor mesela adamı yediler. Okan gelse onu da yiyecekler. Hatta Klopp gelse onu da yiyecekler.

Fatih Terim boştayken başka bir hoca getirmek tehlikeli. O yüzden Terim bence başkan olmalı artık. Hocayı da yetiştirir. Hakkımızı da savunur.

Ha ben ne Terimciyim ne de Terim düşmanıyım. Sadece bunlar olacaklar.

Çünkü bu yıl şampiyonluğun kaybedilmesinde %70 yönetim sorumluysa %30 da Terim sorumlu. Hatta şampiyonluk maçına Emre Akbaba ile çıkmasa bence şampiyonduk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt