Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne tweeti yaw. Ciksin kendisi de ne var ne yok anlatsin. Imali imali tweet atmasin. Neyin ne oldugunu bilelim.

bugün hocamın arkasında sadece galatasaraylılar kalmıştır. ama mustafa cengiz fener ve bjk camiasında ali koç ve nur çebi'den bile daha çok seviliyor olabilir şu aşamada. kim daha galatasaraylı, kim değil bir de bu açıdan yaklaşalım derim.

bugün hocamın arkasında sadece galatasaraylılar kalmıştır. ama mustafa cengiz fener ve bjk camiasında ali koç ve nur çebi'den bile daha çok seviliyor olabilir şu aşamada. kim daha galatasaraylı, kim değil bir de bu açıdan yaklaşalım derim.
Şu an sosyal medyaya bakıyorum rakip taraftarlar FT kalsın diyor sürekli olay çıkartmaktan kavga etmekten takımla ilgilenemiyor diyor. İşin üzücü tarafı da haklılar maalesef.

Terim takima ihanet edip onun bunun occugu demirorenle poz verdi sorun yok.
Istedigi butun oyuncular alindi basarisiz oldu sorun yok
Baskana ikiye bir laf soktu baskan sustu sorun yok
Tudorun kuyusunu kazip takimin basina gecti sorun yok
Hep bi bahanenin arkasina sigindi sorun yok.
Ama baskan sen kimsin ki bana dusman dersin dediginde mi sorun oluyor?

Şu an sosyal medyaya bakıyorum rakip taraftarlar FT kalsın diyor sürekli olay çıkartmaktan kavga etmekten takımla ilgilenemiyor diyor. İşin üzücü tarafı da haklılar maalesef.

bjk ve fblilerin %90'ının terim gitsin dediğine eminim. %10'luk kesim beni pek ilgilendirmiyor, pek hükümleri de yok zaten. aynı 40 yıllık galatasaray efsanesine kestane filan diye yaftalama yapan hıyar cimbomlular gibi.

Terim takima ihanet edip onun bunun occugu demirorenle poz verdi sorun yok.
Istedigi butun oyuncular alindi basarisiz oldu sorun yok
Baskana ikiye bir laf soktu baskan sustu sorun yok
Tudorun kuyusunu kazip takimin basina gecti sorun yok
Hep bi bahanenin arkasina sigindi sorun yok.
Ama baskan sen kimsin ki bana dusman dersin dediginde mi sorun oluyor?

terim efsanesi olduğu kulüpten idmanda telefonla kovuldu, demirören'in milli takımına gitti.
istediği bütün oyuncu alındı komik, çünkü devre arası istediği 3 tane 6 numaranın hiçbirinin alınmadığı aşikar. ki bu ocak'taki transfer sezonu önceki 2'sinden daha başarılı, başarı durumu o seviyede.
başkan sustuysa daha iyisini getiremeyeceğini bildiği içindir, o başkanın meşrebi diyebilecek bir şey yok.
tudor'un gidişinde payı varsa anca teşekkür edebiliriz, 60 milyonluk yapılan şuursuz harcamayı 2 şampiyonlukla zararsız hale getirmiştir.
başkanın söylediklerinde herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

bjk ve fblilerin %90'ının terim gitsin dediğine eminim. %10'luk kesim beni pek ilgilendirmiyor, pek hükümleri de yok zaten. aynı 40 yıllık galatasaray efsanesine kestane filan diye yaftalama yapan hıyar cimbomlular gibi.
Valla kime sorsam keşke kalsa son 2 senedir rahat şampiyon olacakken onun egoları sayesinde olamadınız diyor. 3 sezondur Avrupa'dan eli boş dönen, 2 sezondur müzeye teneke bile girmeyen bir Galatasaray var tabii ki kalsın derler.

C1A895B1-6247-4897-8151-84998EBE4368.webp

Imparator (y)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt