Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerede s.çmıştık?Twit atacakmis via g.sevgisi
Şu an sosyal medyaya bakıyorum rakip taraftarlar FT kalsın diyor sürekli olay çıkartmaktan kavga etmekten takımla ilgilenemiyor diyor. İşin üzücü tarafı da haklılar maalesef.bugün hocamın arkasında sadece galatasaraylılar kalmıştır. ama mustafa cengiz fener ve bjk camiasında ali koç ve nur çebi'den bile daha çok seviliyor olabilir şu aşamada. kim daha galatasaraylı, kim değil bir de bu açıdan yaklaşalım derim.
Terim takima ihanet edip onun bunun occugu demirorenle poz verdi sorun yok.bugün hocamın arkasında sadece galatasaraylılar kalmıştır. ama mustafa cengiz fener ve bjk camiasında ali koç ve nur çebi'den bile daha çok seviliyor olabilir şu aşamada. kim daha galatasaraylı, kim değil bir de bu açıdan yaklaşalım derim.
Bazen susmak en büyük cevaptır diyorsun yani?Ben olsam Terim de olsam cevap vermem.
Ne tweeti yaw. Ciksin kendisi de ne var ne yok anlatsin. Imali imali tweet atmasin. Neyin ne oldugunu bilelim.
Şu an sosyal medyaya bakıyorum rakip taraftarlar FT kalsın diyor sürekli olay çıkartmaktan kavga etmekten takımla ilgilenemiyor diyor. İşin üzücü tarafı da haklılar maalesef.
Terim takima ihanet edip onun bunun occugu demirorenle poz verdi sorun yok.
Istedigi butun oyuncular alindi basarisiz oldu sorun yok
Baskana ikiye bir laf soktu baskan sustu sorun yok
Tudorun kuyusunu kazip takimin basina gecti sorun yok
Hep bi bahanenin arkasina sigindi sorun yok.
Ama baskan sen kimsin ki bana dusman dersin dediginde mi sorun oluyor?
Valla kime sorsam keşke kalsa son 2 senedir rahat şampiyon olacakken onun egoları sayesinde olamadınız diyor. 3 sezondur Avrupa'dan eli boş dönen, 2 sezondur müzeye teneke bile girmeyen bir Galatasaray var tabii ki kalsın derler.bjk ve fblilerin %90'ının terim gitsin dediğine eminim. %10'luk kesim beni pek ilgilendirmiyor, pek hükümleri de yok zaten. aynı 40 yıllık galatasaray efsanesine kestane filan diye yaftalama yapan hıyar cimbomlular gibi.
Valla kime sorsam keşke kalsa son 2 senedir rahat şampiyon olacakken onun egoları sayesinde olamadınız diyor. 3 sezondur Avrupa'dan eli boş dönen, 2 sezondur müzeye teneke bile girmeyen bir Galatasaray var tabii ki kalsın derler.
Sosyal medyada 2 dakikalık gözleminle bile görebilirsin.enteresan bir arkadaş çevresi.