- 8 Temmuz 2015
- 35.800
- 70.644
- 3.893
Hoca da video çekecek herholf 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Hehehehe son 3.5 sene çok güzel futbol oynuyoruzLucescu olayı efsane zaten. Genç arkadaşlarımız sağda solda duyduklarını yazıyorlar. Ben Lucescu konulu başlıkta tarihsel durumu açıkladım ama okuma alışkanlığı da yok yine birçoğumuzda. Adamın futbol mantalitesi Galatasaray’a uygun değildi. Çok net. Ama başarılı olduğu doğrudur. O futbolu bugün oynatsa 5 maç katlanmazdı kimse.
O konuda birşey yazdığımı hatırlamıyorum.Hehehehe son 3.5 sene çok güzel futbol oynuyoruz
Terim in igrenc futbolunu 3.5 sene cekiyorsak, Lucescu nun oyununu hayli hayli seve seve izlerdikO konuda birşey yazdığımı hatırlamıyorum.
İmkansız dicem, ama Barcelona kadar kötü yönetilen takım ancak Schalke dır. Keşke öyle bi olay olsaBarcaya simdiden gecmis olsun
Hoca da video çekecek herholf
Güle güle hocam.
Evet Fatih Terim'le dört yıldır inanılmaz futbol oynuyoruz. Saha içi varyasyonlarımız harika şampiyon olduğumuzda bile ne oynadığımız belli değildi dört yıldır futbol oynamıyor bu takım kim nerede niçin oynuyor belli değil. Lucescu'nun kötü futbolunu eleştirip hocayı savunmak ateist olup Allah'a dua etmek kadar çelişkili bir durum.Lucescu olayı efsane zaten. Genç arkadaşlarımız sağda solda duyduklarını yazıyorlar. Ben Lucescu konulu başlıkta tarihsel durumu açıkladım ama okuma alışkanlığı da yok yine birçoğumuzda. Adamın futbol mantalitesi Galatasaray’a uygun değildi. Çok net. Ama başarılı olduğu doğrudur. O futbolu bugün oynatsa 5 maç katlanmazdı kimse.