Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca da video çekecek herholf ;D

E17d6FVXMAIenhC

Lucescu olayı efsane zaten. Genç arkadaşlarımız sağda solda duyduklarını yazıyorlar. Ben Lucescu konulu başlıkta tarihsel durumu açıkladım ama okuma alışkanlığı da yok yine birçoğumuzda. Adamın futbol mantalitesi Galatasaray’a uygun değildi. Çok net. Ama başarılı olduğu doğrudur. O futbolu bugün oynatsa 5 maç katlanmazdı kimse.
Hehehehe son 3.5 sene çok güzel futbol oynuyoruz

Hoca da video çekecek herholf ;D

Ne maaşı yaw. Pekerin gazeteci lafi yoneticiye uymamış. Bu salak kendini ne saniyor bilmiyorum da, hakaret davasi acilsa gotum gotum ozur diler herhalde. Namussuz demeye calismis yoneticilere.

Kim oldugunu bulmak zor olmasa gerek.

Lucescu olayı efsane zaten. Genç arkadaşlarımız sağda solda duyduklarını yazıyorlar. Ben Lucescu konulu başlıkta tarihsel durumu açıkladım ama okuma alışkanlığı da yok yine birçoğumuzda. Adamın futbol mantalitesi Galatasaray’a uygun değildi. Çok net. Ama başarılı olduğu doğrudur. O futbolu bugün oynatsa 5 maç katlanmazdı kimse.
Evet Fatih Terim'le dört yıldır inanılmaz futbol oynuyoruz. Saha içi varyasyonlarımız harika şampiyon olduğumuzda bile ne oynadığımız belli değildi dört yıldır futbol oynamıyor bu takım kim nerede niçin oynuyor belli değil. Lucescu'nun kötü futbolunu eleştirip hocayı savunmak ateist olup Allah'a dua etmek kadar çelişkili bir durum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt