Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mostafa yeterince masaj yapmadı galiba, kalemini kırmış padişah

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
imparator2.webp

Ardayla evlen bari de hepimiz rahatlayak hoca. ulan lanet ettim yemin ederim şu kadroya bak onyekuruyu falan da sırf bu evladı arda için sildi. Burak elması da yakında gönderir muhtemelen hani transfer nerde benim bi suçum yok kadrosu kurmuş hoca. Mustafa muhammedi oynatmamasi ayrı bi facia lan yazık vallahi yazık.

Normalde kendisine olan inancımı kaybetmiştim ve istifasını istiyordum

Ama bu sene sözlerinden ve hareketlerinden sanki işler farklı olacak gibi bir izlenim aldım

Hele ki Onyekuru'yu istemediğini beyan ettiği anda tamam dedim hocam yine eski Terim'i seyrettirecek bize

Şimdi bu akşam itibariyle yeni bir dönem yeni bir macera başlıyor

Bu sefer kendisine inanıyorum

Haydi hocam bu akşamdan itibaren

Aslan gibi oynat şu takımı

Yenilsek bile gurur duyalım takımımızla

Sen Terim'sin

Bu işi yaparsan sen yaparsın hocam

Allah utandırmasın ve muvaffak ol hocam
Sen yinede çok şeyapma reis. Üzer sonra.

Beraberliğe çıkıp yenildiğimiz bir maç daha olacak .
Cesaretli hocamız forvet yok takımda arda ile Babeli oynatmak için takımı alt üst etmiş .

post ül ne alaka
Arnold'un 'koşan adam' filminde, u now, hayatı bok böceği gibi olan insanlar, tüketim çılgınlığı ile kendilerinin 100k katı bilgi ve tecrübeye sahip ultimate sporculari çatır çutur eleştirip, onemsendiklerini sanınca sagimlik inek gibi sisteme oluk oluk para akitiyorlardi ya. Aynı o hesap.

Hea Arda evladı için her şey, fatih hoca futboldan ne anlar. :Ddddd

Seninle ölümüne seninle ölümüne seninle ölümüneeeeeee ooooooooooo seninle ölümüneeeee

Sahaya çıkardığı ilk 11 tercihi, üçlü savunma saçmalığı, geçen seneki içi geçmiş saçma sapan oyun tercihi üstüne üstlük takımın fizik/kondisyon olarak hiç hazırlanmamış olması ilk maçtan meydana çıktı

yav sen ne oynatıyırsun bu takıma yeter vallaha üstümü başımı parçalıcam artık yeter
nedir bu sınavımız ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt