- 1 Ağustos 2014
- 63.841
- 75.050
- 4.338
Mostafa yeterince masaj yapmadı galiba, kalemini kırmış padişah
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mostafa yeterince masaj yapmadı galiba, kalemini kırmış padişah
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
maçın sonunda avatarındaki filmde geçen o meşhur repliği söylemek zorunda kalabiliriz.
şu kadroya bak onyekuruyu falan da sırf bu evladı arda için sildi.
Ardaya yer açmak için aldırmıyor bunda anlaşılmayacak bişey yok. Geçen sene bi maçta ardayı onyekurunun yerinde solda onyekuruyu da sağa atmisti o maçtan sonra nolduysa onyekuru bi daha adam gibi forma şansı bulamadı.post ül ne alaka
Sen yinede çok şeyapma reis. Üzer sonra.Normalde kendisine olan inancımı kaybetmiştim ve istifasını istiyordum
Ama bu sene sözlerinden ve hareketlerinden sanki işler farklı olacak gibi bir izlenim aldım
Hele ki Onyekuru'yu istemediğini beyan ettiği anda tamam dedim hocam yine eski Terim'i seyrettirecek bize
Şimdi bu akşam itibariyle yeni bir dönem yeni bir macera başlıyor
Bu sefer kendisine inanıyorum
Haydi hocam bu akşamdan itibaren
Aslan gibi oynat şu takımı
Yenilsek bile gurur duyalım takımımızla
Sen Terim'sin
Bu işi yaparsan sen yaparsın hocam
Allah utandırmasın ve muvaffak ol hocam
Sen yinede çok şeyapma reis. Üzer sonra.
Arnold'un 'koşan adam' filminde, u now, hayatı bok böceği gibi olan insanlar, tüketim çılgınlığı ile kendilerinin 100k katı bilgi ve tecrübeye sahip ultimate sporculari çatır çutur eleştirip, onemsendiklerini sanınca sagimlik inek gibi sisteme oluk oluk para akitiyorlardi ya. Aynı o hesap.post ül ne alaka