Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En iyi kadroya sahipde olsa ne bir oyun planı nede bir duran top organizasyonu görmüycez. Oyuncuya dayalı perfonmans ile top oynuycaz. Yani bence gönderilmeli. Ama onu gönderecek bir ünal aysal yok malesef

Bu takımın hali ne hoca. Tamam diyelim isimler yetersiz takım fizik olarak reaksiyon gösterimiyor. Bunlar 1 ay boyunca ne çalıştı allah aşkına. Diğer takımların oyuncuları terminatör mü bu fizik kalitesi ne böyle.

Ne oyuncu kalitesi kardesim konya ciksa voyle oynamaz hep ayni terane oyuncu kalitesitmis..Yillardir yap boz gibi oynuyo kadroyla kimle arasi iyiyse sozlesmeyi kapiyo..
Al muhammedi bana diyi aliyon bi sene sonra gindermeye ugrasiyo yapamıyo al onu al bunu gonder bunu al sunu..La ne dediyse aldi eski baskan catlatti endini irfani bile aliyodu..Sen bi tane duzgun oyun koydun mu sahay ecel teriyle hakemle kavga ederek muhabirlere catarak kabadayilikla puan almayacalisiyosun.. Var eskisi gibi olmasa kavga ile belki hakem tesiri yaratacan ama artik malesef..
Oyuncu kalitesiz diyenler larinle sampiyon oldutakimin biri gecin bu isleri kosamiyo takim.. Organizasyon sifir..Ha bruma ontekuru gibi kontra kalkan tavsan cikaran birileri olsaydi belki bir atak görurudik..Cunku topu alip gidecek iyuncudan baska taktik uok..

Selçuk , Necati ile felan da olmaz
Arda sevdası ile olmaz
Ömer bayram, akbaba ile olmaz
O antrenmanlarla olmaz
Hoca bu ısrarlarınla olmaz

Yıl sonunu göremezsin böyle devam edersen
Benden demesi

St Johnstone bile paylasım yapmış

Yakinda görüşürüz Galatasaray😶

1627502925683.webp

Allah aşkına bilen birisi cevaplasın

Ağa biz idmanda ne yapıyoruz

Yahu rakip alanda 3 pas üst üste yapamıyoruz

Taktik, oyun planı, mücadele filan hepsini geçtim

Yahu koşamıyoruz yaa basit bir koşmayı bile yapamıyoruz

Cidden ne yapıyoruz abi biz idmanda

Allah aşkına bilen birisi cevaplasın

Ağa biz idmanda ne yapıyoruz

Yahu rakip alanda 3 pas üst üste yapamıyoruz

Onu da geçtim koşamıyoruz

Ne yapıyoruz abi biz idmanda
Pasta kesilisiyle idmanı açıyoruz, düz koşuyla devam ediyoruz, ardindan baklavasina çift kale laylaylom maç ve ayak tenisiyle kapanış.

bariz şekilde antrenmanlarda sıkıntı var. bilmiyorsa eğer gitsin yabancı bi hocadan kopyalasın antrenmanları

Pasta kesilisiyle idmanı açıyoruz, düz koşuyla devam ediyoruz, ardindan baklavasina çift kale laylaylom maç ve ayak tenisiyle kapanış.
Cidden böyle bir şey yapıyoruz herhalde

Çünkü bu rezilliğin başka bir açıklaması olamaz

Ben artık cidden inanıyorum buna

ALP-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diagne ve sekidika (her ne kadar kalitesiz olsalar bile) gayet fit ve diri göründüler. Ikiside 6 ay yoktu. Takimin ger kalani dökülüyor. Bize gelen cöküyor resmen. Hocanin antrenmanlarinda ciddi sorunlar var. Yanina selcuk, necati gibi vasifsiz ve torpille o mevkiye gelmis herifler degil, profesyonel ve bu isin egitimini almis bir ekip almasi lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt