Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.901
- 28.132
- 1.933
bi takım kötü oynayabilir ama kötü koşamaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yusuf biz maçın analizini yapmıyoruz renktaşmaç başlığına yazdığım entry'i buraya da yazıyorum
-sekidika, kerem, barış alt ligden gelen 3 topçu ilk 11de
-hiçbir yerde tutunamamış aytaç, idareten os oynayan kılınçla orta sahayı tutmaya çalışıyorsun-
-bekler yedlin ömer :crushed:
-milyon kez aynı kademe hatalarını yapan stoper tandemin(bu bir yerden sonra hocaya yazar)
-yumurtlasın diye 2.5m maaş verdiğin kalecin
şu maç özelinde hoca belli noktalarda eleştirilebilir. kerem ve barışı neden yanlış yerde oynattın, mohamed'i neden çıkardın diye falan ama onun dışında hocanın yapabileceği çok şey yok.
Yusuf biz maçın analizini yapmıyoruz renktaş
Seninde farkında olduğun üzere
takım doğru düzgün ne mücadele edebiliyor ne koşabiliyor ne organize top oynayabiliyor vesaire
Kısaca kocaman bir HİÇ'iz
Bize bunun analizini yap
Bende oyle dusunuyorum, ilk macta 1 golden fazla yememeliyiz.2 maçtır oynadığımız top ve kondisyonla şanları %50-50 görüyorum.
Yarın gidip patrona diyeceğim bana 3 sene ver, sonra değerlendir beni ama bu sürede maaşımı ve diğer yan haklarımı yatır.
yok değil, köle gibi davranıyor. İşe yarar mı?patron senin emir erinse her şey mümkün
Tam Diagne' nin golünden hemen sonrası idi bu an. Muhtemelen o yönden kendisine laf uzatan birine sert bir bakış fırlatmıştır, küfür de etmiş olabilir. Sadece bu fotoya bakılırsa çok başka manalar çıkartmamak zor tabii!..