Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes telefonunu kapatsın basın toplantısında hakaret yemesin

maç başlığına yazdığım entry'i buraya da yazıyorum

-sekidika, kerem, barış alt ligden gelen 3 topçu ilk 11de
-hiçbir yerde tutunamamış aytaç, idareten os oynayan kılınçla orta sahayı tutmaya çalışıyorsun-
-bekler yedlin ömer :crushed:
-milyon kez aynı kademe hatalarını yapan stoper tandemin(bu bir yerden sonra hocaya yazar)
-yumurtlasın diye 2.5m maaş verdiğin kalecin

şu maç özelinde hoca belli noktalarda eleştirilebilir. kerem ve barışı neden yanlış yerde oynattın, mohamed'i neden çıkardın diye falan ama onun dışında hocanın yapabileceği çok şey yok.

maç başlığına yazdığım entry'i buraya da yazıyorum

-sekidika, kerem, barış alt ligden gelen 3 topçu ilk 11de
-hiçbir yerde tutunamamış aytaç, idareten os oynayan kılınçla orta sahayı tutmaya çalışıyorsun-
-bekler yedlin ömer :crushed:
-milyon kez aynı kademe hatalarını yapan stoper tandemin(bu bir yerden sonra hocaya yazar)
-yumurtlasın diye 2.5m maaş verdiğin kalecin

şu maç özelinde hoca belli noktalarda eleştirilebilir. kerem ve barışı neden yanlış yerde oynattın, mohamed'i neden çıkardın diye falan ama onun dışında hocanın yapabileceği çok şey yok.
Yusuf biz maçın analizini yapmıyoruz renktaş

Seninde farkında olduğun üzere

takım doğru düzgün ne mücadele edebiliyor ne koşabiliyor ne organize top oynayabiliyor vesaire

Kısaca kocaman bir HİÇ'iz

Bize bunun analizini yap

Yusuf biz maçın analizini yapmıyoruz renktaş

Seninde farkında olduğun üzere

takım doğru düzgün ne mücadele edebiliyor ne koşabiliyor ne organize top oynayabiliyor vesaire

Kısaca kocaman bir HİÇ'iz

Bize bunun analizini yap

önceki maçta tam da bu sebeplerden hocayı eleştirmiştim ama fikrim değişti
tüm transferler hallolur sonrasında 2-3 ay daha bu durumda olursak o zaman eleştiririm.

Maç kadrosuna şöyle bir baktım. Feghouli dışındaki tüm oyuncular Terim zamanında alınmış oyuncular. Muslera hariç diğerleri hep son 4 senede kadroya dahil olanlar. Oynanan berbat oyunun sorumlusu bunlarmış! Ne güzel.. Hem aldırıyorum, hem suçluyorum, hem de yerlerine yenilerini arıyorum. Bakın halen yeni transferler bekleniyor, 5, 6 hatta belki 7 oyuncudan bahsediliyor. Allah daha çok versin, GS'nin malı deniz... "Gelsin yaa iyi alternatif" adı altında sırf harcamaya adam alalım, 8, 10, 15 milyon verelim. Şu topu 20'de 1'i fiyatına altyapı topçuları da oynar ama olsun, biz para harcayalım, yedekleri milyonluk yetersizlerle dolduralım, öylesi daha iyi. Sonra sahaya çıktıklarında suçu onların yetersizliğine atalım. Peki soru şu: şimdi yeni kurtarıcı kim? Rumen Misimovic mi? 20'lik sağ bek mi? 30'luk sol bek mi? Hani diyor ya, arkada jenerasyon bırakmak istiyormuş.. Hangi jenerasyonu bırakacak acaba gittiğinde? Buyurun işte; son 4 senede bizzat kendi ürettiği jenerasyon sahada.. 4 senede bunu üreten, önümüzdeki 3 senede üretse üretse gene ancak bahane üretir. Bıraktığı şey de jenerasyon olmaz, enkaz olur. Ondan sonra gelecek olan da bu enkazı kaldırayım diye ölür ölür dirilir artık.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hem gerçekten çok düşük seviyeli bir oyuncu grubunu transfer ediyosun hem de doğru düzgün çalıştırmıyosun. Sonuç bu oluyor. Hala bireysel hatalar ve tek tek oyuncular üzerinde duruluyor.

FT'nin son döneminde yapılan transferlerin %90'ı, abartmıyorum Konyaspor seviyesinde oyuncular. Ondan sonra bu üzücü farkın gelmesi işten bile değil. Sonuç değil umrumda olan, oyun olarak sanki bir alt ligin takımı gibi oynadık psv'ye karşı iki maçta da.

Kendisine ''Terim muhalifi'' rolünü biçmiş olanları veya samimi olarak uzun süredir eleştirenleri anlıyorum ki 2018 şampiyonluğundan sonraki dönem için ben de büyük çoğunlukla o cenahta oldum...

Ancak daha PSV ile ilk maç oynanmadan hemen öncesine kadar ateşli savunucusu olup da şimdi yerden yere vuranlara rastlıyorum ki ne anlaşılır, ne ciddiye alınır tarafları olabilir, zeka yaşları bile sorgulanabir de ben onu yapmayacağım!..Nasıl bir hayal aleminde yaşıyordunuz, ne ummuştunuz ki bu kadar yıkıldınız?!..

E7aTrAxXMAAuQF5

Antrenmanlarda ne calistiriyorsun takima gercekten cok merak ediyorum. Cok samimiyim bu takim her gün ne yapiyor kampta da böyle rezil ve ne yaptigini bilmeyen bir takim ortaya cikiyor.

Balik en bastan kokar hocam, senin kafan hala yerinde degil.

geçen sene de aynısını yapıyordu-ziraatte darıca maçında bile
gerek yok. oyunculara bir faydası olduğunu düşünmüuorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt