Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya şimdi YouTube den hocayı dinledim yabancı basın mensubunu alenen susturdu?! Bu nasıl olabilir? O zaman basın toplantısı yapma arkadaş? Gram top oynattırmıyorsun bari diğer mesleklere saygın olsun. Bu çok ciddi bir sorun.. yazık Galatasaray teknik direktörü bunu yapmamalı, bu kadar korkak olmamalı..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bir seviyeden sonra topa nasıl vurulur, defans nasıl yapılır anlatmak zor geliyor belliki.

Bence hocamız aktif antranörlük dönemini tamamlamış.

yeri geldiğinde oyuncularına tek tek ne yapmaları gerektiğini anlatacak hırslı hoca lazım.

işin sıkıntılı yanı bu şelilde bir yardımcı hoca gurubuda yok.

ben selçuk yasa nejatinin hocaya gidip bir fikir verdiklerini sabmıyorum.

Bu memlekette agzın iyi laf yapiyorsa ortalik yere buyuk abdestini de yapsan itibarindan birşey kaybetmezsin.

Bu da o hesap

Gündem de kalmak,egosunu tatmin etmek ve milyon eurolarindan kopmamak icin sıvama aşamasını da gecti pisligin içinde debelenip duruyor.

Olan galasaray ve galasaraylıya oluyor

Bu adamın ciftligi olmasın burak elmas secilmesin dedim çünkü bu adam normal yollarla bırakmaz burayı vede bu baskan yollamaz.

Vah ki vah bize

"Taraftar Ömer'e tepki gösterdi ama Ömer kötü bir şey yapmadı. Oyuncularımın tabii ki yanlarında olacağım. Herhalde herkes Aytaç'ın atmasını istedi. E Atsaydı Aytaç. Ömer'in vurduğu gol olsaydı, tepki gösterilir miydi?"

Emre Çolak olayı geldi aklıma bunu dediğinde 😂 Onu geçtim Luyindamayı her maç itin g.tüne sokup çıkaran sanki taraftar. Adamda 2 senede özgüven kalmadı. Onu da geçtim takımda duran topları kullanacak oyuncu belli değil. Sözüm ona taktik deha 😂

Nerden baksan tutarsızlık.

Luyindama'nin her pas hatasinda kenarda tepinme hic hos gorunmuyor. Adama 8 milyon euro bonservis sen verdirip aldirdin. Neyse, kotu oynadiginin herkes farkinda. Bu sekilde adami rencide ederek ne kazanacaksin? Ki baska biri aptalca bir pas hatasi yaptığında ayni tepkiyi gormuyoruz kenarda.

Evet hocam yedeklerle oynadın , ortak kararınızla ki çoğu taraftar destekliyor transferler yetişmedi AMA bahaneler bitti köy takımı diyebileceğimiz takımı Galatasaray gibi eleyip UEFA'ya kalamaz istek buralar yanar . Takıma top oynar hocam kimse ömerden Carlos çıkarmanı beklemiyor ama takımın belli bir oyun şablonu olsun ve bu şablon luyindama marcao ömer üçlüsünün sürekli birbirine pas atması olmasın mümkünse

Maç kadrosuna şöyle bir baktım. Feghouli dışındaki tüm oyuncular Terim zamanında alınmış oyuncular. Muslera hariç diğerleri hep son 4 senede kadroya dahil olanlar. Oynanan berbat oyunun sorumlusu bunlarmış! Ne güzel.. Hem aldırıyorum, hem suçluyorum, hem de yerlerine yenilerini arıyorum. Bakın halen yeni transferler bekleniyor, 5, 6 hatta belki 7 oyuncudan bahsediliyor. Allah daha çok versin, GS'nin malı deniz... "Gelsin yaa iyi alternatif" adı altında sırf harcamaya adam alalım, 8, 10, 15 milyon verelim. Şu topu 20'de 1'i fiyatına altyapı topçuları da oynar ama olsun, biz para harcayalım, yedekleri milyonluk yetersizlerle dolduralım, öylesi daha iyi. Sonra sahaya çıktıklarında suçu onların yetersizliğine atalım. Peki soru şu: şimdi yeni kurtarıcı kim? Rumen Misimovic mi? 20'lik sağ bek mi? 30'luk sol bek mi? Hani diyor ya, arkada jenerasyon bırakmak istiyormuş.. Hangi jenerasyonu bırakacak acaba gittiğinde? Buyurun işte; son 4 senede bizzat kendi ürettiği jenerasyon sahada.. 4 senede bunu üreten, önümüzdeki 3 senede üretse üretse gene ancak bahane üretir. Bıraktığı şey de jenerasyon olmaz, enkaz olur. Ondan sonra gelecek olan da bu enkazı kaldırayım diye ölür ölür dirilir artık.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Rumen Misimovic çok ince olmuş videolardan izlediğimde Misimovicin tarzını acayip benzettim Cicaldauya

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Basın toplantısını yeni izleyebildim

“Taraftarlarımız Ömer’i ıslıkladı, zannediyorum ki frikik yüzünden ıslıkladılar. Eee Aytaç ‘Çekil ben atacağım frikiği’ deseydi o zaman. Ömer iyi niyetli yuhalanmayi hak etmedi.“

Hiç konuşulmamış ama garip bir şekilde Ömer’i savunurken Aytaç’ı yalnızlaştırıyor bu cümlesinde

Bir bok olmaz ya bu kafayla. Daha çok çekeceğimiz var

Sürekli bahaneler sürekli bahane. Ne oynattığı belli değil ulan iyi oynarsın tamam dersin hocanin amacı, taktiği belli ama yeterli transfer yok kadro iyi değil dersin ama oynattığı oyundan anlaşılır. Yok arkadaş city kadrosunu komple getir yemin ederim 3-4 haftaya gotu başı dağıtır o kadro. O derece teknik taktik yok sahada şaka değil bu ha gerçek bunlar gerçek. Egosundan bi yardımcısı bile yok çiftliğe çevirdi kulübü iyice evladı bitik ardaya harçlık niyetine zam vermek falan pu Allah kahretsin utanıyorum artık ya.

Avrupa'nın 5.sınıf takımı dalga geçe geçe tokatladı. Şimdi sıra 7.sınıf takımında durmak yok yola devam hedef 2024. Desteğimiz arkanda taktikıl cinyus hocam.

maç sonu basın toplantısının tekrarını izledim ve şok oldum. Yabancı basın mensuplarından soru kabul etmemek ne demek ? Bu nasıl bir terbiyesizliktir nasıl bir amatörlüktür. Biliyor ki o adamın soruları karşısında ezilecektir. Çünkü bizim basın mensupları 1 soru sorarken 10 tane şey düşünüyor. Yok beni florya' almazlar yok müdürüme şikayet ederler vs vs. yabancı ise acımadan kevgire çevirecekti terimi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt