Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu tarz yorumlarla kendinizi komik duruma düşürmeyin.

Hocanın avukatı falan değilim bende çok eleştiriyorum da bu nedir yahu.. Onu gördü bunu denedi başkasını gördü 10 dakka bunu denedi..
Hakan futboldan anlamıyorsun

İlginçtir ki türkçe ve okuduğundanda anlamıyorsun

Hakan üzülerek söylüyorum ki

Sen hiçbir şeyden anlamıyorsun

Orda görüpte oynatması mümkün değil çocuk oyuncağımı bu işler deyip 10. Dakkada sürklase olunca dizilişi değiştirmesi zaten benim tezimi doğruluyor

Bu işleri çocuk oyuncağı gördüğü için 10. Dakkada değiştirdi zaten,o sisteme çalışsa,çalıştırsa şl elemesi gibi önemli bir maçta daha 10. Dakkada kendisini yalanlarmıydı

Sende kıymetli hocanda 3-5-2 oynamayı sahaya 3-5-2 dizilmek zannediyo,hücum oynamayı çift forvetle oynamak zannediyo

O ders almıyo zatende en azından sizi kurtaralım

Hakan futboldan anlamıyorsun

İlginçtir ki türkçe ve okuduğundanda anlamıyorsun

Hakan üzülerek söylüyorum ki

Sen hiçbir şeyden anlamıyorsun

Orda görüpte oynatması mümkün değil çocuk oyuncağımı bu işler deyip 10. Dakkada sürklase olunca dizilişi değiştirmesi zaten benim tezimi doğruluyor

Bu işleri çocuk oyuncağı gördüğü için 10. Dakkada değiştirdi zaten,o sisteme çalışsa,çalıştırsa şl elemesi gibi önemli bir maçta daha 10. Dakkada kendisini yalanlarmıydı

Sende kıymetli hocanda 3-5-2 oynamayı sahaya 3-5-2 dizilmek zannediyo,hücum oynamayı çift forvetle oynamak zannediyo

O ders almıyo zatende en azından sizi kurtaralım

Yaptığın eleştiri seviyesi sıradan bir antulunun ersunu eleştirmesi seviyesinde Samet.

City de şunu gördü bunu denedi Barçada onu gördü bunu denedi demen zaten futboldan ne kadar anladığını gösteriyor.

Gerçek şu ki hoca 96 da GS ye oynamak istediği felsefe ve anlayış ne ise 2003 te de 2012 de de bu yılda hiç değişmedi, Hatta Floransaya gitti yine aynı futbolu oynattı ve hala oralarda bir efsanedir kendisi.

Başarılı oldu olmadı orası tartışılır. Yani senin dediğin kadar basit değil bu işler Samet. Kloppun şu meşhur gegenpressini 96 2000 arası biz oynuyorduk.

Kısacası yarım yamalak bildiğiniz futbolla bizi de hocayı da gömmeyin Samet.

E617Y81XMAAL0i2.webp

Yav aklım almıyor Giresun hocası bile çözmüş artık biz geriden topla çıkarken baskı yapıp Luyindama 'nın top almasını ona baskı yapmaya çalışıyorlar, imparator fatih terim öyle izliyor hala

Kaç maç daha böyle başımızın yanması lazım ? tek suç Luyindama 'da mı yoksa senelerdir buna önlem almayan Fatih Terim de mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt