Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su ardani ömeri al git aga yeter ulan yeter... genc adamlara ne oldu?? Mohamed napti sana? Anlat aga anlat.
Falcao kadroda düsünmüyorsun adam her an sakatlanabilir ve oyuna aliyorsun, neyin kafasi bu?

Balık baştan kokar. Bak işte dikbaşlılığı kendi yaratıyor. Falcao ve Feghouli'nin kadroda düşünülmediğini başkanın açıkladı. Sen ise oyuna falan alıyorsun, kazanmaya çalışıyorsun. Nereden tutsan elinde kalır valla, ben bir şey anlamadım.

Balık baştan kokar. Bak işte dikbaşlılığı kendi yaratıyor. Falcao ve Feghouli'nin kadroda düşünülmediğini başkanın açıkladı. Sen ise oyuna falan alıyorsun, kazanmaya çalışıyorsun. Nereden tutsan elinde kalır valla, ben bir şey anlamadım.

gitsede kurtalsak artik yaw, burak baskan olsaydim aninda kovardim, bu takimin hali ne diye.

Rudi garcia
Eddie Howe
Labbadia

keske bunlara getirebilsek

500.000 Euro para cezası + 1 ay da kenarda beklesin. Sonra gelip özür diler, Luyindama’yı kesebiliyorsa oynar, oynamazsa da defolur gider.

Bonservissiz gönderme gibi bir saçmalık yapamayız, satılabiliyorsa satılsın.

Bir Muhammed takımın birinci forveti hoca Muhammed'e takmadı abartmayın diyenler vardı. Gördük takıp takmadığını. Adam kurtulmaya çalıştığımız kim varsa ya onbirde oynatıyor ya oyuna alıyor.

Biz falcaoyu kazanmaya mi çalışıyoruz hocam sen neyin peşindesin. Bizim sabrimizla mi oynuyorsun? Muhammedin sucu ne?

Vallahi benim sabrım kalmadı böyle oyunculara. Guzel oyun, mucadele eden futbolcular görmek istiyorum. Ki cogu taraftarda benimle ayni fikirdedir diye düşünüyorum. Disiplinsizlik istemiyoruz bu takımda.
Senin hocan zaten kendisi en az 4 maç kaçırıyor sezonda 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt