Mert Coşkun İsbir
Tecrübeli Üye
- 29 Temmuz 2010
- 5.201
- 232
- 1.198
mükemmel takım kurmussun hocam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim tavrım zaten belli. Bugün gitse hoca bayram ederim. Ona kızmıyorum mu sanıyorsun. 2 kere ceza aldım onun yüzünden.Senin hocan zaten kendisi en az 4 maç kaçırıyor sezonda![]()
Hocayı seçim vaadi yapan başkanın sözünü kim takar. FT kulübün gizli başkanıdır. Başkan hocanın aksine gık diyemeyecek kadar işlevsizdir. Senelerdir süre gelen rezil futbola rağmen bu adamı Galatasaray'ın önüne koyan zihniyet koca kulübü bu adamın elinde oyuncak etti..Balık baştan kokar. Bak işte dikbaşlılığı kendi yaratıyor. Falcao ve Feghouli'nin kadroda düşünülmediğini başkanın açıkladı. Sen ise oyuna falan alıyorsun, kazanmaya çalışıyorsun. Nereden tutsan elinde kalır valla, ben bir şey anlamadım.
Ardasi yüzünden şampiyonluğu verdi geçen sene onyekuruyu oynatmadı sırf ardayı oynatmak için vallahi onyekuruyla bitirseydik son maçları yemin ederim Beşiktaşin +3 averaj önünde bitirirdik en az eeen azHocayı seçim vaadi yapan başkanın sözünü kim takar. FT kulübün gizli başkanıdır. Senelerdir süre gelen rezil futbola rağmen bu adamı Galatasaray'ın önüne koyan zihniyet koca kulübü bu adamın elinde oyuncak etti..
Beşiktaş'ın yaptığı transferlerin bir numaralı sponsoru evlatları için şampiyonluğu peşkeş çeken bu adam ve evlatlarıdır. Bu Kerem denen çocuk için geçen sene milletin dilinde tüy bitti ve sonunda Akbaba-Arda gibi bitmiş adamlar yüzünden şampiyonluk gitti.