Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gidip hakeme itiraz ediyor zaten millet sana laf söyleyecek yer arıyor neden haksız olduğun bi konuda hakemin üstüne yürüyüp ortalığı karıştırıyorsun? Necati ile Arda hakemin haklı olduğunu anlatıyor sakinleştirmeye çalışıyor onları da azarlıyor arkasına.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Marcao keremi dovdu diye hoca mi suclu" "Hoca mi Marcaoya Keremi vur dedi" yazan arkadaslar...

Bu takimin dissiplininden kim sorumlu ?

Aynen hoca takıma maçta birbirinizle tartışırsanız yumruklamayın falan demesi gerekiyor çatal kaşık tutmayı da öğretsin mi ?

Ozonfor olsa süresiz kadro dışıydı şovunu da bir güzel yapardı. Marcao’ya hayatta yapmaz.

3 gün sonra Marcao oynar. Kadro dışı kalacağını sanmıyorum.
Öyle aman olur böyle şeyler diye tatlıya bağlanacak bir olay değil bu.

Kendisi sahada hata yapan bazı oyunculara kolayca tavır alırken bu olayın tatlıya bağlanmasını desteklirse vah ki ne vah koskoca Fatih Terim'e.

Yönetim de yonetimliğini gösterip el atsın şu olaya, kesinlikle tamamen hocanın inisiyatifine bırakılmamalı.

Marcao savaşçı bi adam sahada terinin son damlasına kadar oynuyordu adam

Keza bir nevi melo gibi topçuydu sahada her şeyini vermeye çalışıyodu. Kerem muhtemelen ters sözler söyledi el kol hareketi yapıyodu zaten marcaoda delirmiştir melonun rierayı dövmesi gibi bişey

Melo riera olayı oluyor başta bu

Mtda millet birbirine silah çekip rus ruleti oynuyo başta bu

Mtda prim süreci oluyor başta bu

Bizde 2 topçu yine birbirine giriyor başta bu

Floryada ekilen fideden bile haberi olan adamın trolleri ft napsın diyor bide

Aynen aynen,gelip manav ahmet amca sağlıyıcaktı disiplini

Yumuruk yemis gibi duruyor burnunun sag tarafi kizarmis sinek de issirmis olabilir

Hoca defanstan topla çıkacaksan ve stoperlerine gelişi güzel topu uzaklaştırmayın diyorsan, en azından takımı fit tut, oyuncuların hep hareket halinde olsun ve orta saha oyuncularınla defans arasındaki mesafeyi düşür ki stoperlerin pas atacak adam bulabilsin.

Baydı artık dört senedir her hata aynı şekilde devam ediyor. Bu en basiti…
Bunu yapamayan tek hoca
Bütün takımlarda bir plan var bjk ts fb
Kimi kenardan açıyor oyunu kimi uzun oynuyor 2 kişinin olduğu yere vs
Bizde stoperlerin işi çok zor
Ya hoca maden pozisyon çalışmaları yapmıyorsun bari seri gibi Fernando gibi top tekniği süper bir 6 ile oyna da onlar baskıda Taylan gibi tavşan gibi kalmaz.
En büyük sıkıntımız baskı da mallasmak ve buna çare aramayan hocamız.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

belki marcao´ yu kadro dışı bırakması gerekir ama şu an 10-15 milyona satılabilecek oyuncuyu da kadro dışı bırakmazsa niye bırakmadın demem.

Melo-riera olayi soyunma odasinda olan bi hadise idi bu sahainin ortasinda milyonlarin gözünün önünde olan bir sey.

Bunu yapamayan tek hoca
Bütün takımlarda bir plan var bjk ts fb
Kimi kenardan açıyor oyunu kimi uzun oynuyor 2 kişinin olduğu yere vs
Bizde stoperlerin işi çok zor
Ya hoca maden pozisyon çalışmaları yapmıyorsun bari seri gibi Fernando gibi top tekniği süper bir 6 ile oyna da onlar baskıda Taylan gibi tavşan gibi kalmaz.
En büyük sıkıntımız baskı da mallasmak ve buna çare aramayan hocamız.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Haklısın. Bazen stoperlere aldıkları gereksiz riskler için kızıyorum ama sonra bir bakıyorum orta saha oyuncuları rakip yarı alana geçmiş, rakip oyuncuların yanında veya arkasında top bekliyor.

Luyindama da çıldırmış gibi acayip riskli çalımlara kalkışıyor.

Böyle taktik olabilir mi inanmak güç. Hem de dört senedir!

Melo-riera olayi soyunma odasinda olan bi hadise idi bu sahainin ortasinda milyonlarin gözünün önünde olan bir sey.

Evet herkes iki olayi kiyasliyor ama bence aralarinda fark var kesinlikle.

Biz de az cok top oynadik, saha icinde arkadasindan memnun olmayabilirsin, arkadasin isterse hayatinin en kötü macini cikarabilir, begenmedigin hareketler bile yapabilir ama bunlar mactan sonra konusulur üstüne gidilir ve sorun cözülür. Sen kimsin lan milyonlarca kisinin izledigi bir macta sahanin ortasinda takim arkadasina hem kafa hem yumruk atiyorsun. Isterse dünyanin en iyi stoperi olsun bu olay öyle kolay kolay affedilecek birsey degil.

Hepimiz kac zamandir sahada bir takim göremedigimizden, oyuncularimizin kenetlenmediginden bahsediyoruz ve yakiniyoruz. Hala sinirden kendime gelemedim, durduk yere herkesin moralini bozdu ruh hastasi herif.

Takım üzerinde yarattığın ve mental anlamda takımı baskı altına alan bir tavrın var. Bunu düzeltin sayın FT. Herkes çok gergin. Rekabet yaratıcam diye herkesi istim üstünde oynatıyorsun. Hata yapmayayım diye kimse sorumluluk alamıyor. (Kerem hariç)
Geliyordu bu mevzunun ayak sesleri.

Evet herkes iki olayi kiyasliyor ama bence aralarinda fark var kesinlikle.

Biz de az cok top oynadik, saha icinde arkadasindan memnun olmayabilirsin, arkadasin isterse hayatinin en kötü macini cikarabilir, begenmedigin hareketler bile yapabilir ama bunlar mactan sonra konusulur üstüne gidilir ve sorun cözülür. Sen kimsin lan milyonlarca kisinin izledigi bir macta sahanin ortasinda takim arkadasina hem kafa hem yumruk atiyorsun. Isterse dünyanin en iyi stoperi olsun bu olay öyle kolay kolay affedilecek birsey degil.

Hepimiz kac zamandir sahada bir takim göremedigimizden, oyuncularimizin kenetlenmediginden bahsediyoruz ve yakiniyoruz. Hala sinirden kendime gelemedim, durduk yere herkesin moralini bozdu ruh hastasi herif.
Bu marcaoya teklif varmi acaba? Menejerinden bi haber almis ve böylece kadro disi kalip giderim demis olabilir. Ben bundan herseyi beklerim valla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt