Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Balık baştan kokar. Bak işte dikbaşlılığı kendi yaratıyor. Falcao ve Feghouli'nin kadroda düşünülmediğini başkanın açıkladı. Sen ise oyuna falan alıyorsun, kazanmaya çalışıyorsun. Nereden tutsan elinde kalır valla, ben bir şey anlamadım.
Hocayı seçim vaadi yapan başkanın sözünü kim takar. FT kulübün gizli başkanıdır. Başkan hocanın aksine gık diyemeyecek kadar işlevsizdir. Senelerdir süre gelen rezil futbola rağmen bu adamı Galatasaray'ın önüne koyan zihniyet koca kulübü bu adamın elinde oyuncak etti..

Beşiktaş'ın yaptığı transferlerin bir numaralı sponsoru evlatları için şampiyonluğu peşkeş çeken bu adam ve evlatlarıdır. Bu Kerem denen çocuk için geçen sene milletin dilinde tüy bitti ve sonunda Akbaba-Arda gibi bitmiş adamlar yüzünden şampiyonluk gitti.

Ardaya babele falcao ya feghouliye diagneye bel bağlayan veteran aşığı hocamız. Lanet tercihleriyle bu sene dişlerimize gözünü dikti inat hocamız. Heyecanla sezonu bekle GENÇ TRANSFERLERLE heyecanlan git bein al dünyanın parasını göm o da ne. Arda feghouli falcao babel diagne izlemeye devam et. Lanet olsun senin bu inadın tercihlerin başkanlarla kavga sürekli bahane bulmaların futbol hariç her şeye yoğunlaşman lanet koca egon yıldırdi tiksindirdi bizi artık. Trabzondan 2 kat fazla para harcadın 3 sene de kadromuz trabzonun yarısı kadar ışık vermiyor vallahi lanet olsun ya.

Takımda ne düzen var ne disiplin boşuna demiyoruz FT'nin çiftliği diye. Boşa transfer bekliyoruz Fatih Terim gitmeden bu takımdan bir halt olmaz istersen Messi'yi getir.

Hocayı seçim vaadi yapan başkanın sözünü kim takar. FT kulübün gizli başkanıdır. Senelerdir süre gelen rezil futbola rağmen bu adamı Galatasaray'ın önüne koyan zihniyet koca kulübü bu adamın elinde oyuncak etti..

Beşiktaş'ın yaptığı transferlerin bir numaralı sponsoru evlatları için şampiyonluğu peşkeş çeken bu adam ve evlatlarıdır. Bu Kerem denen çocuk için geçen sene milletin dilinde tüy bitti ve sonunda Akbaba-Arda gibi bitmiş adamlar yüzünden şampiyonluk gitti.
Ardasi yüzünden şampiyonluğu verdi geçen sene onyekuruyu oynatmadı sırf ardayı oynatmak için vallahi onyekuruyla bitirseydik son maçları yemin ederim Beşiktaşin +3 averaj önünde bitirirdik en az eeen az

şu mustafa inadından mı tasarrufundan mıdır ne vazgeç artık. umarım hafta içi avrupa maçına mustafa başlar yoksa saçma işlere giriştiğini düşüneceğim.

onun dışında diyeceğim bişey yok, 6 numara transferini fazla bekletme.

Artık transfer falan istemiyoruz bu sene bu kadroyla İ-DA-RE E-DE-CEKKKKK YETER PARALAR çöpe gidiyor vallahi yeter artık. 10 tane sol kanat da alsak arda oynayacak 10 tane forvet de alsak falcao oynayacak. Bırakın artık vallahi kulübün iliğini somurdu yeter yaa. Ulan kendinden sonraki teknik direktöre bile alan açmıyor hep ben aldiriyim hep ben yeyim benden sonraki benim çöplerimle tutunamasin sonra tekrar Geliyim. La get artık torunlarınla ilgilen ya.

Selam yıllar sonra geri döndüm, bilenler bilir Fatih hocayı çok severdim zamanında ama artık futbol onu çoktan bırakmış. Emekli olmuyorsa yönetim kuruluna falan girsin bir şeyler yapsın ama td lik olayı bitmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt