Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okan terim yerine niye gelmeli biri bana anlatabilir mi

neyi terimden daha iyi bu adamın
Nesi daha kötü olabilir ki

Sonuçta süper ligde şampiyonluk yaşamış bir isim

Ayrıca Galatasaraylı birisi

Ve esas soru bence şu olmalı

şimdiki Terim'den ne kadar kötü olabilir ki

Bu bile yeterli bir argümandır

Tam tersi bir durum söz konusu yalnız

Taraftarın büyük bir kısmı artık yeter demeye başlamış

Sosyal medyada ise halen Terim'i korumaya çalışan trollere karşı da saldırıya geçmişler bile

Bence artık çanlar tamamiyle Sinyor Terim için çalıyor
Umarım öyledir, şurada son 4 senedir en büyük zevklerimizden biri olan futboldan soğuduk.

Bu ozorn size stoperde gedson ve seneri tercih ettirecek kadar bile boktan bir topcuysa bu herifi niye besliyorsunuz? Sunu sorabilecek muhabirin elini öperim.
Ders almam veririm dediği an zaten bitmişti onun antrenörlüğü.
Türkiye'de kime soru soruluyor ki medya mi var?
Ozornafor oynasa hata yapsa canın sağolsun derdim.kafasi kopmuş tavuk gibiyiz .

terim gitsin diyene kadar iyi bir yönetimin gelmesi için dilenirsek daha hayrımıza olur kanaatindeyim. galatasaray'ı gerçekten takip eden bir taraftarsanız terim'in var olmadığı diğer amatör branşlarda da 4 yıldır nal topladığımızı idrak edebilirsiniz. sadece terim gitsin o bu gelsin demenin ülke futbolunda bir karşılığı yok. ha siz çok mu özlediniz bilmiyorum ama benim zayıf yönetimlerle terimsiz galatasaray'ın avrupa ligine gitmek için yarıştığı görmeye mecalim yok.

terim gitsin diyene kadar iyi bir yönetimin gelmesi için dilenirsek daha hayrımıza olur kanaatindeyim. galatasaray'ı gerçekten takip eden bir taraftarsanız terim'in var olmadığı diğer amatör branşlarda da 4 yıldır nal topladığımızı idrak edebilirsiniz. sadece terim gitsin o bu gelsin demenin ülke futbolunda bir karşılığı yok. ha siz çok mu özlediniz bilmiyorum ama benim zayıf yönetimlerle terimsiz galatasaray'ın avrupa ligine gitmek için yarıştığı görmeye mecalim yok.
İşte bu düşünce bizi yakıyor

Sağlam yönetim gelsin ama Terim devam etsin diyorsunuz

Hayır hem sağlam yönetim gelsin hem de TERİM bir daha hocalık yapmamak üzere gitsin

Bu kadar basit

Yas simdi ne icin yarisiyoruz?

Nesi daha kötü olabilir ki

Sonuçta süper ligde şampiyonluk yaşamış bir isim

Ayrıca Galatasaraylı birisi

Ve esas soru bence şu olmalı

şimdiki Terim'den ne kadar kötü olabilir ki

Bu bile yeterli bir argümandır

yeterli bir argüman değil bu galatasaray böyle hoca seçmez

şampiyonluk yaşamaya gelince de herhalde terimle kapışamaz

ayrıca terimi beğenmediğimiz ligde adam bu sene neredeyse galibiyet alamadan kaçtı gitti

galatasaray modern futbolu devrimci şekilde ülkeye getirecek önemli bir yabancı hoca ile anlaşmalıdır

terim dışındaki yerliler terimin tırnağı olamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt