Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EyESEbnWUAEeQj_

Ömer'de sırasını saldı.
Gelen geçen sıraya dizip evine postaliyor.

Sayesinde genç hocalar kariyerlerine Eleman'i madara ederek öz güvenli başlayacak.

Hocam kendini Ülke futbolu adına heba ediyor.
Genç hocalara öz güven kazandırmak için hepsine karşı görevini iyi şekilde yerine getiriyor

Emekli olmayacaksa istifanin bi anlamı yok. Gelen adamın alacagi 1-2 kötü sonuçta terim istenir yine.

Ben emekli olana kdr kalmasindan yanayim. ciddiyim.

yeterli bir argüman değil bu galatasaray böyle hoca seçmez

şampiyonluk yaşamaya gelince de herhalde terimle kapışamaz

ayrıca terimi beğenmediğimiz ligde adam bu sene neredeyse galibiyet alamadan kaçtı gitti

galatasaray modern futbolu devrimci şekilde ülkeye getirecek önemli bir yabancı hoca ile anlaşmalıdır

terim dışındaki yerliler terimin tırnağı olamaz
Kesinlikle katılmıyorum

Artık taraftar da farklı düşünüyor

Yeter ki bize iyi oyun oynatacağına inanacağımız bir isim gelsin

Kimse Terim'i aramaz artık

Cidden bıkkınlık verdi

Sosyal medyada başladı bile açık açık istifa söylentileri

Bir önceki gidişine benzemeyecek bu gidişi

İşte bu düşünce bizi yakıyor

Sağlam yönetim gelsin ama Terim devam etsin diyorsunuz

Hayır hem sağlam yönetim gelsin hem de TERİM bir daha hocalık yapmamak üzere gitsin

Bu kadar basit

hayır sağlam yönetim (ünal aysal'ın ilk dönemi gibi) gelirse ve terim'den iyisini getirebiliyorsak gelsin. ünal aysal varken kağıt üstünde daha iyisinin ne yapabildiğini de gördük gerçi ama bir daha denemenin ziyanı yok.

Yas simdi ne icin yarisiyoruz?

bu sene daha biten bir şey zaten yok da terim hiç olmasaydı bu yönetimle 4 senenin en az 3'ü bu manzaralarla karşılaşırdın. herif ite kaka, ağlaya zırlaya 2 transferi zor yaptırdı. onlar da olmasa bütün gündemimiz şampiyonluk sayılarıydı şu anda. bu sene olamadık diyelim galatasaray'da 4 sene çalışıp kaç antrenör 2 şampiyonluk almış ki terim'i başarısız addedelim. bu sene olmadı der geçeriz.

Emekli olmayacaksa istifanin bi anlamı yok. Gelen adamın alacagi 1-2 kötü sonuçta terim istenir yine.

Ben emekli olana kdr kalmasindan yanayim. ciddiyim.
Hayır geçen defa gittiğinde kimse gitmesini istemiyordu

Ama şimdi durum öyle değil

Şu anda yeni gelen kişi başarısız bile olsa kimse Terim demez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt