Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.861
- 102.045
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle katılmıyorumyeterli bir argüman değil bu galatasaray böyle hoca seçmez
şampiyonluk yaşamaya gelince de herhalde terimle kapışamaz
ayrıca terimi beğenmediğimiz ligde adam bu sene neredeyse galibiyet alamadan kaçtı gitti
galatasaray modern futbolu devrimci şekilde ülkeye getirecek önemli bir yabancı hoca ile anlaşmalıdır
terim dışındaki yerliler terimin tırnağı olamaz
İşte bu düşünce bizi yakıyor
Sağlam yönetim gelsin ama Terim devam etsin diyorsunuz
Hayır hem sağlam yönetim gelsin hem de TERİM bir daha hocalık yapmamak üzere gitsin
Bu kadar basit
Yas simdi ne icin yarisiyoruz?
Gelen adamın altını oyar yapmadığı iş mi Lucescu ya yapmadımı en büyük zararı terim verdi gene sonra Shaktar a gitti yaptığı işler ortada Adanalı ego o yılları hiç ettiEmekli olmayacaksa istifanin bi anlamı yok. Gelen adamın alacagi 1-2 kötü sonuçta terim istenir yine.
Ben emekli olana kdr kalmasindan yanayim. ciddiyim.
Hayır geçen defa gittiğinde kimse gitmesini istemiyorduEmekli olmayacaksa istifanin bi anlamı yok. Gelen adamın alacagi 1-2 kötü sonuçta terim istenir yine.
Ben emekli olana kdr kalmasindan yanayim. ciddiyim.
Ali dürüstle beraber hayatımızı kaydırdılar.Gelen adamın altını oyar yapmadığı iş mi Lucescu ya yapmadımı en büyük zararı terim verdi gene sonra Shaktar a gitti yaptığı işler ortada Adanalı ego o yılları hiç etti
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi