Mustafa Özcelik
Tecrübeli Üye
- 14 Şubat 2009
- 6.148
- 4.169
- 2.418
Bal degil aksine cenabetlik var bu seneNe balı yaw yuh
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bal degil aksine cenabetlik var bu seneNe balı yaw yuh
Polyanna bunu görse kıskanır renktasalınacak daha 27 puan var kendimize gelelim.
hocamız ve takımımız şüphesiz ki toparlanacaktır. yarın fener berabere kalacak rahat olun
3 yıldır toplam maç sayısı, 150 felandir Max 10-15 iyi futbol izletti. Rezalet yahu. 5-0 lik kazandigimiz bazı maçlarda bile muslerayi konuşuyorduk Antalya maçıydı sanırım. Ben bu kadar kotu oynadığımız sezonlar hatırlamıyorum. Yetersiz olduğumuz kötü kadrolarla başarısız olduğumuz sezonlarda bile en azından hücumu daha iyi yapıyorduk. 2009-2010 2008-2009, 2004-2005 hatta riekerinkli 2016-2017 de bile iyi oynadığımız maç sayısı daha fazladır yahu son 2 yıla göre. Ve hala böyle bir takımın hocasının istifa etmesi gerektiği konusunda hemfikir değiliz. Kusura bakmayın hakediyoruz o zaman.
Hoca kaptana nedense biraz mesafeli gibi ama kaptanin Galatasaray'a hizmet etmesi lazim artik bu yastan sonra.bülent kaptan boştayken hem yardımcısı olarak gelse, hem de cezalı maçlarda gerçekçi bir ikamesi olsa güzel olurdu. ama zamanında hamzator'un adı çıkmışken bile tenezzül etmemiştik, kaptana ait öyle bir düşünce de yoktur heralde.
Bu takıma Klopp gelse ne olacak ilk puan kaybında hocam seni özledik nolursun kurtar bizi bundan diye ağlar bizim spastikler.
Ben de çok benzetiyorum da Silivri soğuktur :/su terim biatcilar, birilerine cok benziyor ama neyse.
Komple bi sezon30 mac mi ne kacirmis hoca olarak, tarihte böyle birisi yoktur
30 mac mi ne kacirmis hoca olarak, tarihte böyle birisi yoktur