Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alınacak daha 27 puan var kendimize gelelim.

hocamız ve takımımız şüphesiz ki toparlanacaktır. yarın fener berabere kalacak rahat olun

alınacak daha 27 puan var kendimize gelelim.

hocamız ve takımımız şüphesiz ki toparlanacaktır. yarın fener berabere kalacak rahat olun
Polyanna bunu görse kıskanır renktas

Yarın feneri hertürlü ittirin yendirirler. Bizimde bu hoca ile 9da 9 yapmamız imkansiz

bülent kaptan boştayken hem yardımcısı olarak gelse, hem de cezalı maçlarda gerçekçi bir ikamesi olsa güzel olurdu. ama zamanında hamzator'un adı çıkmışken bile tenezzül etmemiştik, kaptana ait öyle bir düşünce de yoktur heralde.

3 yıldır toplam maç sayısı, 150 felandir Max 10-15 iyi futbol izletti. Rezalet yahu. 5-0 lik kazandigimiz bazı maçlarda bile muslerayi konuşuyorduk Antalya maçıydı sanırım. Ben bu kadar kotu oynadığımız sezonlar hatırlamıyorum. Yetersiz olduğumuz kötü kadrolarla başarısız olduğumuz sezonlarda bile en azından hücumu daha iyi yapıyorduk. 2009-2010 2008-2009, 2004-2005 hatta riekerinkli 2016-2017 de bile iyi oynadığımız maç sayısı daha fazladır yahu son 2 yıla göre. Ve hala böyle bir takımın hocasının istifa etmesi gerektiği konusunda hemfikir değiliz. Kusura bakmayın hakediyoruz o zaman.

👏

bülent kaptan boştayken hem yardımcısı olarak gelse, hem de cezalı maçlarda gerçekçi bir ikamesi olsa güzel olurdu. ama zamanında hamzator'un adı çıkmışken bile tenezzül etmemiştik, kaptana ait öyle bir düşünce de yoktur heralde.
Hoca kaptana nedense biraz mesafeli gibi ama kaptanin Galatasaray'a hizmet etmesi lazim artik bu yastan sonra.

Sıradaki ilk basın toplantısını iple çekiyorum

Zemin,hakemler,yönetim,tff,gemiyi transfer dönemine kadar limana yanaştırma gibi türlü bahaneleride tüketti

bakalım ne bulacak bu sefer

Mostafa geldi performans dustu
Gedson geldi performans dustu
Omar geldi performans dustu
Yedlin geldi performans dustu
Onyekuru geldi performans dustu
Falcao geldi performans dustu

bu kadar da olmaz yaw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt