Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Faulden m8 gördü itirazdan mi. Çünkü pozisyonda faul yoktu
itiraz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Faulden m8 gördü itirazdan mi. Çünkü pozisyonda faul yoktu
Ozaman hak verdim sanaitiraz
Faulden verdi kartı vermeden önce var ile konusmaya devam ediyordu uyardılar ve sarı verdi. Spiker itirazı bir tarafından uydurdu.Faulden m8 gördü itirazdan mi. Çünkü pozisyonda faul yoktu
Bjk kadrosunu versen ilk 3e sokamaz, abubakara futbolu unutturur.ganyancı ıskarta adamlardan mücevher yapıyor. bizim terim her oyuncuyu çöp haline getiriyor. fark burada
Maalesef hocam, sana kötü söyleyerek istifanı isteyenleri kınıyorum. Ancak takım olmadı bir şekilde oynayamıyor ve bunda senin de suçun var. Sahasına dahi bakamayan ve istenilen transferleri yapamadığı gibi oyuncu bile satamayan yönetim, hoca sahil teknik heyet ve kadrodaki mevcut oyuncuların büyük kısmı özellikle defans ve orta saha oyuncuları dahil olmak üzere değişim şart. Sene sonu da olsa hocam, istifan doğru hamle olacaktır.
Bu maçta hakemler kizamadim biliyon mu. Çünkü biz çok zorladik mallik sınırını bugün. Bu kadar mentali düşük takım gormedim. Yediğimiz golleri biz hazırladık ellerimizleFaulden verdi kartı vermeden önce var ile konusmaya devam ediyordu uyardılar ve sarı verdi. Spiker itirazı bir tarafından uydurdu.
Vardan söylemişler de yemiş.itiraz
geçen hafta aynısını dedim. josef atiba bastonla yedekte oturur aboubakar salondan çıkmaz ersin ve utku çuvala dönerdi.Bjk kadrosunu versen ilk 3e sokamaz, abubakara futbolu unutturur.
Rizeli yedlinin onune bacak koyuyor faul veriyorlar. Bizim hakemler futbolun ne olduğunu bilmiyorVardan söylemişler de yemiş.
Öyle yazmış herkes.