Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maalesef hocam, sana kötü söyleyerek istifanı isteyenleri kınıyorum. Ancak takım olmadı bir şekilde oynayamıyor ve bunda senin de suçun var. Sahasına dahi bakamayan ve istenilen transferleri yapamadığı gibi oyuncu bile satamayan yönetim, hoca dahil tüm teknik heyet ve kadrodaki mevcut oyuncuların büyük kısmı özellikle defans ve orta saha oyuncuları dahil olmak üzere değişim şart. Sene sonu da olsa hocam, istifan doğru hamle olacaktır.

"Vardir hocanin bi bildigi" kafalari yuzunden bu haldeyiz su an.Ulan adam ne hata yaparsa yapsin vardir bi bildigi diyenler oluyo kafayi yiyecem ya.Su mac sampiyonluk maci bilmemne maci olmasa da olm hic mi rakip analizi yapmiyorsunuz? Sahaya cikarken ne bekliyorsunuz acaba takimdan? Orta sahanin bu kadar direncsiz olacagini 10 yasindaki cocuk gorurken nasil olur da su takimla sahaya cikarsiniz aklim almiyo.Rize o kadar iyi analiz etmis ki bizim essekleri herifler stoperler top aldi mi 2 adamla baski yaparak rakibi rahatsiz ettiler.Zaten savunmadan zor top çıkaran bi takimiz buna ragmen orta alandan oyunu kurabilmek icin gelen adam yoktu.Bunlari kulubeden gormeyip nasil devam edebiliyorsunuz maca anlam veremiyorum.Geldiginden beri muthis performans verip rakibi isiran Mohamed sut dokmus kediye dondu kac mactir.Falcao oynayacak diye adamin ve butun takimin yerini degistirdin.Onceki maclarda da iyi oynamiyorduk da en azindan Mohamed'in fiziksel ustunluguyle ve Onyekuru'nun kosulariyla pozisyonlar bulup sonuc aliyorduk.Rize kontraatak oynar diye dusunen herkes yanilmistir heralde herifler istedikleri gibi pas yaptilar hucum yaptilar bulmuslar bol alani istedikleri gibi at kosturdular. İkili mucadelelerin hic birinde ayakta kalamaz mi bi takim.
İstifa et hoca.Sampiyonluk şansının falan bitmesini gectim Rizeden 4 gol yiyen adamin Galatasaray basinda isi yok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maalesef hocam, sana kötü söyleyerek istifanı isteyenleri kınıyorum. Ancak takım olmadı bir şekilde oynayamıyor ve bunda senin de suçun var. Sahasına dahi bakamayan ve istenilen transferleri yapamadığı gibi oyuncu bile satamayan yönetim, hoca sahil teknik heyet ve kadrodaki mevcut oyuncuların büyük kısmı özellikle defans ve orta saha oyuncuları dahil olmak üzere değişim şart. Sene sonu da olsa hocam, istifan doğru hamle olacaktır.

Fatih Terim : Yoo

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

geldi geleli değil takıma takımdaki hiçbir oyuncuğa kalite konusunda bir gram katkı sağlamadı.Takımda ki 3. yılı hala sistemimiz ne bilen yok.Hocam yaşattığın başarılar büyük ama senin son kullanma tarihin doldu.Bırak git ne bizi ne kendini daha fazla üzme

Uzun yıllar kulübe hizmet etti. Camiaya kupalar şampiyonluklar getirdi. En önemlisi de UEFA kupasıydı tabii ki. 96-00 yıllarında çok güzel, heyecanlı, mücadeleci, herkesin pres yaptığı takım oyunu oynuyorduk. Baş aktör de sayın Terim’dir. Bu nedenle hep gönlümüzde olacaktır.

Maalesef o futbolun bir daha yakınından geçemedik.
Giderek kötüye giden bir teknik direktörlük performansı var.
Son dört senede anormal kötüyüz. Düzgün futbol falan oynamıyoruz. İki şampiyonluk sanırım toplam 8-10 maçta ortaya koyulan çok mücadeleci ve teknik oyuncuların özverisi ile geldi. Ama en önemli unsur seyirciydi.
Şu noktada tarihi değiştirmeye çalışacaklar olacaktır. Deplasman fobimiz değil, futbol fobimiz vardı. Hala da devam ediyor. ASY’deki anormal güzel taraftar destekleri ile o şampiyonluklar geldi.

Sene sonunda her şey için teşekkür edilip, yollar ayrılmalı.
Şu kadroya BU ÜLEKEDEKİ leş kulüplere karşı böyle futbol oynatmak ayıptır.

Teknik, taktik falan diye bir şey ortada yok. Bu kadro bu lig için çok iyi bir kadro. Bu futbol bu kadronun hakkı değil. Berbat bir teknik direktörlük performansı izliyoruz. Bu benim düşüncem, isteyen istediğini düşünmekte Özgür.

Faulden verdi kartı vermeden önce var ile konusmaya devam ediyordu uyardılar ve sarı verdi. Spiker itirazı bir tarafından uydurdu.
Bu maçta hakemler kizamadim biliyon mu. Çünkü biz çok zorladik mallik sınırını bugün. Bu kadar mentali düşük takım gormedim. Yediğimiz golleri biz hazırladık ellerimizle

Bjk de senol gitti bjk bitti dediler sergen geldi çehresi değişti takımın maddi duruma rağmen biz hala terim giderse ne olacak diye diye bu hale geldik sürekli söylüyorum 2003 yılında terim Gs ın altına dinamit yerleştirdi lucescu nün ayağını kaydırarak shaktar donesk gibi olmamızı engelleyen adamdır

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocam herşey için teşekkürler.

Yaşayan en büyük GS lısın.

Ama herseyin bir ömrü var. Tadında, efsane olarak bırakma zamanın geldi. Seni seviyoruz, sen de GS ı çok seviyorsun ama son kullanım tarihin 2020 idi.

Birazdan çıkıp maçın kaybedilmesini bireysel hatalara bağlar. Kendisine toz kondurmaz. Tekniği taktiği geçtim, bir takımdaki bütün oyuncular maçların 2.yarısında soluğu kıçından alır mı? Yürüyecek halleri kalmıyor ikinci yarılarda. Bırak git artık hocam, olmuyor işte. Senden geçmiş bu iş artık...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt