Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
özcimbomlu hikmet hocamızın sözünün ömrü 30 dk imiş
Tam hıyar ya

geçmiştede bizimle yapacakları bir maçtan önce telegolü çağırmış gsyi nasıl yeneceğini anlatmış yenincede hergün kaseti yayınlatıyodu

polat zamanı telegol çok pazarladı bunu bize ama almadık

sonra yine aynısını yapmış çakmıştık sesi çıkmıyodu,şimdi yine yenince sesi çıkmışta ts kesiyo

hücumda her maç, her rakibe fark yaratacak bir oyuncu grubu yok. kafayı kaldırıp orta açabilecek adam da yok (feghouli'nin yokluğunda tabi), ince işler yapabilecek 10 numara da, sürpriz gol katkısı yapabilecek orta saha da. bunun daha yüksek tansiyonlu ve hedef maçlarda kabızlık getirebileceğini düşünüp nicelikten bir şey çıkarmaya çalıştı ama bu sefer de arka tarafta patladık. hücumda etkisizliği anlarım ama bu kadar genç ve atlet takımla arkada nasıl bu kadar eksik yakalanabiliyoruz burası muamma. muamma da değil gerçi sezon ortası taktiği değiştirirsen tutması için bir 5 maç da ona beklemen lazım. hoca şampiyonluk gidiyor mu diye hamle yapıp 2.'liği bile taca atabilecek konuma getirdi gibi.
Ben hücumdaki etkisizligi taktiğe bağlıyorum renktaş. Biz çok saçma atak yapıyoruz. Barcelona yi bile xavi iniesta varken otobüsü çekip kitleyen takımlar oldu. Bu taktiği yapmak için cidden orta saha ve ileri hücum hatti cok üst düzey olmalı. Defans arkası top oyunu Türkiye'de deneyende yok ama Avrupa maçlarına bak takımlarin çoğu bunu kullanıyor. Bizde ne güzel sezon başı bunu yapmaya çalışıyoduk. Takım alışmayada başlamıştı. Zaten defans arkası havadan yerden top yapmak maçın 90 dakikasını böyle oynayacağın anlamınada gelmez. Ara ara bunu yaparsın fırsat buldukça. Bazen topa sahip olup pas oyunu yaparsın. Kontrayada çıkarsın. Rakip iyice afallar. Bizim son şampiyonlar ligi maçlarını izle Madrid ve PSG bize bu şekilde goller attı. Biz halen top ceviriyoduk. Şu ligdeki kötü takımları yenecek taktiği bulamamak cidden beceriksizlik. Maçları izledim bu haftaya kadar iki pas defans arkası top attığın gibi golü yiyolar. Neyse ya ben biraz ara vericem futbol takip etmeye. Sinirlerim cok bozuldu

Ben hücumdaki etkisizligi taktiğe bağlıyorum renktaş. Biz çok saçma atak yapıyoruz. Barcelona yi bile xavi iniesta varken otobüsü çekip kitleyen takımlar oldu. Bu taktiği yapmak için cidden orta saha ve ileri hücum hatti cok üst düzey olmalı. Defans arkası top oyunu Türkiye'de deneyende yok ama Avrupa maçlarına bak takımlarin çoğu bunu kullanıyor. Bizde ne güzel sezon başı bunu yapmaya çalışıyoduk. Takım alışmayada başlamıştı. Zaten defans arkası havadan yerden top yapmak maçın 90 dakikasını böyle oynayacağın anlamınada gelmez. Ara ara bunu yaparsın fırsat buldukça. Bazen topa sahip olup pas oyunu yaparsın. Kontrayada çıkarsın. Rakip iyice afallar. Bizim son şampiyonlar ligi maçlarını izle Madrid ve PSG bize bu şekilde goller attı. Biz halen top ceviriyoduk. Şu ligdeki kötü takımları yenecek taktiği bulamamak cidden beceriksizlik. Maçları izledim bu haftaya kadar iki pas defans arkası top attığın gibi golü yiyolar. Neyse ya ben biraz ara vericem futbol takip etmeye. Sinirlerim cok bozuldu
Şu kısım çok önemli

adamlar golü atıp maçları kazanırken bizim takım ve taraftar topu” defansta”çevirip reale,psgye karşı %50den fazla topa sahip olma istatistiğini ekranda görünce boş yere orgazm oluyordu,tabi maç bitiyor atı alan üsküdarı geçiyordu

aynı kitle kopenhagı yendiğimiz şl maçında burağın başlatıp diğer oyuncularında katıldığı prese vay be ne pres yapıyoruz ama diyip aslında bomboş olan o presi övüyor ve presi kafasına yanlış kaydediyordu

Kazansak dahi hocaya eleştiri yöneltince burada bir kesim tarafından linç ediliyorduk.. Eleştirmemizin sebebi kazanmamıza rağmen yanlış kadrolarla , vasat isimlerdeki ısrarıyla takımı sabote etmesiydi.. Beni banlayan mod şu ortamdan mutludur umarım.. Allah belanı versin sözü yüzünden ban mı yenilir.. Alın size o zaman size sonuç.. Fatih Terimciler , Belhandacılarla takımın nereye varacağı ortada.. Kafanızı kuma gömmeyin çıkın eskisi gibi Terimci olun..

Fatih Terim altına süper bir kadro vermedikten sonra başarılı olacak bir teknik direktör değildir..Bu kadar şampiyonluk altındaki kadronun bireysel performansıyla gelmiştir.. Onun rakipleri Haşortmanlı Aykut , Başakşehir olacak + eline Prime Burakları , Sneijderleri , Drogbaları vereceksin ki beyimiz iş görecek..

Onun altına Baros-Elmander-Selçukları vereceksin ki beyimiz iş görecek..

Onun altına Gomis-Feghouli-Rodriguez-Fernando vs.. adamları vereceksin ki beyimiz iş görsün..

Yani yönetim en iyi futbolculardan takımı kuracak bunlarda bireysel performansıyla iş görecek.. Ben bunları görünce sinirlerim bozuluyor bu sonucu görüyordum.. Ligin neredeyse tamamında yaptığı evlatçılığı , vasat oyunculardaki ısrarcılığı nedeniyle takımı yedi bitirdi..

Afiyet olsun..

Allah'tan dün daha maç öncesinde hocamızın Emre Akbaba tercihine verdiğim tepkiden sonra cezamı yedim yoksa maç sonrası o sinirle çok çok daha kötü şeyler söylerdim burada epey uzun bir ceza gelirdi.

Herkesin yazdığını tek tek okudum şimdi. Fazla da birşey söylemek istemiyorum açıkçası. Tek birşey diyeceğim yazıklar olsun sana hocam çok büyük bir hayal kırıklığısın.

Unutmadan bir de dün maç esnasında sinirden annemlerin evinde sehpa tekmeledim duvara çarpıp parçalandı duvarda da çukurumsu hasar oluştu sayende her türlü zararlı çıkıyoruz hocam sağolasın.

Kazansak dahi hocaya eleştiri yöneltince burada bir kesim tarafından linç ediliyorduk.. Eleştirmemizin sebebi kazanmamıza rağmen yanlış kadrolarla , vasat isimlerdeki ısrarıyla takımı sabote etmesiydi.. Beni banlayan mod şu ortamdan mutludur umarım.. Allah belanı versin sözü yüzünden ban mı yenilir.. Alın size o zaman size sonuç.. Fatih Terimciler , Belhandacılarla takımın nereye varacağı ortada.. Kafanızı kuma gömmeyin çıkın eskisi gibi Terimci olun..

Fatih Terim altına süper bir kadro vermedikten sonra başarılı olacak bir teknik direktör değildir..Bu kadar şampiyonluk altındaki kadronun bireysel performansıyla gelmiştir.. Onun rakipleri Haşortmanlı Aykut , Başakşehir olacak + eline Prime Burakları , Sneijderleri , Drogbaları vereceksin ki beyimiz iş görecek..

Onun altına Baros-Elmander-Selçukları vereceksin ki beyimiz iş görecek..

Onun altına Gomis-Feghouli-Rodriguez-Fernando vs.. adamları vereceksin ki beyimiz iş görsün..

Yani yönetim en iyi futbolculardan takımı kuracak bunlarda bireysel performansıyla iş görecek.. Ben bunları görünce sinirlerim bozuluyor bu sonucu görüyordum.. Ligin neredeyse tamamında yaptığı evlatçılığı , vasat oyunculardaki ısrarcılığı nedeniyle takımı yedi bitirdi..

Afiyet olsun..
Dogru bir tespit degil.

Pep `ben kalitesiz oyuncularla basarili olamam. Benim sistemim bu yuzden buyuk paralar harcamak zorunda` der.
Senin soylemine gore pep de dandik teknik direktor oluyor

Ben açıkçası hocaya kötü laf söylemem asla. Ben çocukken bile onun başında olduğu Galatasaray in başarıları ile gurur duyardım. Son iki sezonda zaman zaman çok doğru şeylerde yaptı. Geçen sene Sivas macina kadar harika top oynuyorduk. Bu sene başında yine çok iyidik. Sonra bi anda rakiplerin yaptığı pislikler yönetimle sorun ve hakemler bütün doğrular değişti bir anda. Anlarım zor bir ortam başkasıda bu işi acikcasi götüremezdi ama Senin işin saha içi bazen kulaklarını tıkayıp tokadı kupa ile vurmak var. Oyuncular forma adaletine inanıyo mu sorarım size. Bence inanmıyo. Taylan neden 3-4 hafta kesildi halen kimse bilmiyor. Sonra neden 3 senedir kaleciye bukadar geri pas yapıyoruz yine bilen yok. Kaç haftadır feghouli neden yedek. Sağda adamın yok Kerem neden hep 70 ten sonra giriyor. Lyundama neden bukadar stressli. Onyekuruyu yedek başlatıp emre akbabayi oynatmak neden yada emre kilici orta saha oyuncusuna çevirip rakibe orta saha üstünlüğünü vermek neden. Herkes Taylan gibi evrilmeye müsait değil ki. Bunuda mi bilmiyorsunuz. Ben söyliyim Bunların cevabını kimse bilmiyor. Böyle olmamaliydi.... Şimdi ben sabaha kadar yazsam ne olcak. Diğer takımlardan bir tık ilerde olan bir bjk ligi domine ediyor. Orta saha belki yetersiz ama feghouli 10 numara yap arkaya daha mücadeleci adamlar koy dene bi bakalım neler olcak. Geçti borun pazarı.... Halen matematiksel şans var ama benim gibi hayatında sonuna kadar herşeyle mücadele eden biri bile inanmıyor artık hicbirseye... Dünden beri okadar sinirliyim ki. Gittik çok iyi bir kadro varken elimizle sampiyonlugu verdik adamlara. Hemde Dünyanın en ağlak camiasina yazıklar olsun.. Ne desek boş.

Allah'tan dün daha maç öncesinde hocamızın Emre Akbaba tercihine verdiğim tepkiden sonra cezamı yedim yoksa maç sonrası o sinirle çok çok daha kötü şeyler söylerdim burada epey uzun bir ceza gelirdi.

Herkesin yazdığını tek tek okudum şimdi. Fazla da birşey söylemek istemiyorum açıkçası. Tek birşey diyeceğim yazıklar olsun sana hocam çok büyük bir hayal kırıklığısın.

Unutmadan bir de dün maç esnasında sinirden annemlerin evinde sehpa tekmeledim duvara çarpıp parçalandı duvarda da çukurumsu hasar oluştu sayende her türlü zararlı çıkıyoruz hocam sağolasın.
Benzer birsey bizim duvarda da mevcut dün geceden beri.

Dogru bir tespit degil.

Pep `ben kalitesiz oyuncularla basarili olamam. Benim sistemim bu yuzden buyuk paralar harcamak zorunda` der.
Senin soylemine gore pep de dandik teknik direktor oluyor
Benim yukarda söylediğim takımın taktiksel sistemle değil bireysel oyuncuların performansına dayalı olarak yürümesi.. Adamın çıkardığı kadro doğru 11 değil.. Taktik teknik olmadığı ve bir sisteme dayalı oynamadığımız için her maç kötü başlıyoruz ve ne oynadığımız belli değil.. Yanlış kadrolarla çıktığımız için kötü oynuyoruz daha sonra kötü oyunun içinde takımın kaderini oyuncuların bireysel yetenekleri belirliyor.. Geçmiş senelerde başarımızı etkileyen faktör Fatih Terimin taktikleri ve kurduğu sistemin değil oyuncuların bireysel performansıyla belirlendiği gerçeğidir.. Takımda sistem-teknik-taktik yok.. Çıkın oynayın.. Onyekuru boşluk bulursa iş görsün yoksa kilitlensin sağlık olsun.. Bunun gibi nice örnek sayarım ama zaman kaybı.. Saldım çayıra mevlam kayıra Fatih hocamızın temel felsefesidir..

Israrla yazmaya devam. Takımımız kabul edin etmeyin kalite olarak iyi değil. Orta sahamız en zayıf bölgemiz hatta çok kötü. Defansımız ise evlere şenlik. Bir şeyler var gibi ama sürekli bitmek bilmeyen hatalar oluyor. 3 atsan 4 yiyorsun. Forvetler ise eh işte diyelim çünkü bu oyun planına çok da uygun değiller. Mohamed ayrı tutuyorum. Kısacası hoca dahil yönetime bakmak gerekiyor önce. Kötüyüz isim isim bakınca iyi gibi ama gerçekte kağıttan Aslanlar.

Ben açıkçası hocaya kötü laf söylemem asla. Ben çocukken bile onun başında olduğu Galatasaray in başarıları ile gurur duyardım. Son iki sezonda zaman zaman çok doğru şeylerde yaptı. Geçen sene Sivas macina kadar harika top oynuyorduk. Bu sene başında yine çok iyidik. Sonra bi anda rakiplerin yaptığı pislikler yönetimle sorun ve hakemler bütün doğrular değişti bir anda. Anlarım zor bir ortam başkasıda bu işi acikcasi götüremezdi ama Senin işin saha içi bazen kulaklarını tıkayıp tokadı kupa ile vurmak var. Oyuncular forma adaletine inanıyo mu sorarım size. Bence inanmıyo. Taylan neden 3-4 hafta kesildi halen kimse bilmiyor. Sonra neden 3 senedir kaleciye bukadar geri pas yapıyoruz yine bilen yok. Kaç haftadır feghouli neden yedek. Sağda adamın yok Kerem neden hep 70 ten sonra giriyor. Lyundama neden bukadar stressli. Onyekuruyu yedek başlatıp emre akbabayi oynatmak neden yada emre kilici orta saha oyuncusuna çevirip rakibe orta saha üstünlüğünü vermek neden. Herkes Taylan gibi evrilmeye müsait değil ki. Bunuda mi bilmiyorsunuz. Ben söyliyim Bunların cevabını kimse bilmiyor. Böyle olmamaliydi.... Şimdi ben sabaha kadar yazsam ne olcak. Diğer takımlardan bir tık ilerde olan bir bjk ligi domine ediyor. Orta saha belki yetersiz ama feghouli 10 numara yap arkaya daha mücadeleci adamlar koy dene bi bakalım neler olcak. Geçti borun pazarı.... Halen matematiksel şans var ama benim gibi hayatında sonuna kadar herşeyle mücadele eden biri bile inanmıyor artık hicbirseye... Dünden beri okadar sinirliyim ki. Gittik çok iyi bir kadro varken elimizle sampiyonlugu verdik adamlara. Hemde Dünyanın en ağlak camiasina yazıklar olsun.. Ne desek boş.
o sorduğun soruların cevaplarını yazdım diye ceza aldım.
hocamızın son 1.5 aydaki tercihleri korkunç...
çok iyi oynuyoruz demesi ise gelecekle ilgili umudumuzu alıp götürüyor
yarın bjk kazansa bile
Terim bırakıp milli maç arasında x bir teknik adam gelse
şampiyon oluruz
bizim yüzde 90 sorunumuz şu an Terim hocamız.
bir mucize olsa başkanla atışta da bıraksa
mesela o x Hamza hoca
10 da 10 yaparız

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Neredeyse elimizdeki geniş kadroyu suçlu bulacağız...Bu takım hadi diyelim ligi alamayacak kadar kötü, yetersiz ve eksik, ya tek elemeli TR kupası...Bu kadroya çöp diyorsak, orta saha dolusu fb, elindeki üç adamı falanla ligi götüren bjk ölsün o zaman. Ben buna kesinlikle katılmıyorum. Tek eksiğimiz belki de Melo ve Fernando gibi bir yırtıcı, mücadeleci bir orta saha adamımızın olmayışı... Elinde feg ve kerem varken macera arayan hocamız var. Kanatlar için elinde adamlar var da ne yapıyorsun misal. Mostafa ve Onye gibi satın alacağını da söylediğin iki oyuncun var, Falcao eyvallah bir kalite, iki hafta iyiydi de yine geleceğe yatırım yapacağın adamlar yerine tercihini uzun süre kullanma anlamında en azından yanlış adamda kullanıyorsun. Bunu da geçeyim diyorum, Luyi yerine bir ara haftalardır Donk kullandık. Sonra pat tekrar değiş-tokuş yapıldı. Sakatlık vs yoksa sen neden bunu bozuyorsun. Keza Taylan'a da aynısı yapıldı. bjk kısıtlı kadro sebebiyle belki de sürekli beraber oynama alışkanlığını elde etti, bizse geniş kadroyu kullanamamanın, sabit bir 11 yapamamanın bedelini ödedik. Burada hata teknik olarak elbette kendisinde. Elindeki malzemeyi doğru kullanamayan kimse ilk sorumlu odur. Bir zahmet artık kendini eleştirsin. Yeter ona buna suç attığı.

o sorduğun soruların cevaplarını yazdım diye ceza aldım.
hocamızın son 1.5 aydaki tercihleri korkunç...
çok iyi oynuyoruz demesi ise gelecekle ilgili umudumuzu alıp götürüyor
yarın bjk kazansa bile
Terim bırakıp milli maç arasında x bir teknik adam gelse
şampiyon oluruz
bizim yüzde 90 sorunumuz şu an Terim hocamız.
bir mucize olsa başkanla atışta da bıraksa
mesela o x Hamza hoca
10 da 10 yaparız

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocam valla ceza bilmiyorum insanların eleştirmesi saygısızlık olmadığı sürece ceza gerektirmemeli. Açıkçası bazen hocaya ağza alınmayacak laflar söyleyen ergenler var. Ayıp yani bukadar olmaz. Bende hocayı eleştiriyorum yanlışlarını söylüyorum ama saygısızlık etmeden yapmak lazım bunu. Adam en güzel sampiyonluklarin sahibi bu adamı sevmeyen Galatasarayli olmaz bence. Ama eleştirmek yaptığı isin dogru olmadığını söylemek hatta kızmak bile normal. Ki dünden beri söylemediğim söz kalmadı. Benim burda gördüğümü sen kenarda göremiyosan suçlusun. Ama saygısızlık nefret ayrı şeyler. Bu söylediklerim senin ceza almanla alakalı değil yanlış anlama sadece konusu açılmışken yazmak istedim. Ama dediklerinin geri kalanına maalesef katılıyorum. İyi futbol filan yok. Kötü sistem var. Şampiyon olabilirmiyiz yarın belli olur ki yarın istediğimiz sonuç olsa bile zor. Çok üzücü...

Israrla yazmaya devam. Takımımız kabul edin etmeyin kalite olarak iyi değil. Orta sahamız en zayıf bölgemiz hatta çok kötü. Defansımız ise evlere şenlik. Bir şeyler var gibi ama sürekli bitmek bilmeyen hatalar oluyor. 3 atsan 4 yiyorsun. Forvetler ise eh işte diyelim çünkü bu oyun planına çok da uygun değiller. Mohamed ayrı tutuyorum. Kısacası hoca dahil yönetime bakmak gerekiyor önce. Kötüyüz isim isim bakınca iyi gibi ama gerçekte kağıttan Aslanlar.

takımı biz kurduğumuz için özür dileriz renktaş

gönül isterdi ki son 2 sezondur gerisinde kaldığımız ganyancının elindeki kadrodan rizeden ankaragücünden iyi kadrolar kuralım ama yapamadık

keşke bu takıma bu oyuncuları biz isteyip biz almasaydık

Benim yukarda söylediğim takımın taktiksel sistemle değil bireysel oyuncuların performansına dayalı olarak yürümesi.. Adamın çıkardığı kadro doğru 11 değil.. Taktik teknik olmadığı ve bir sisteme dayalı oynamadığımız için her maç kötü başlıyoruz ve ne oynadığımız belli değil.. Yanlış kadrolarla çıktığımız için kötü oynuyoruz daha sonra kötü oyunun içinde takımın kaderini oyuncuların bireysel yetenekleri belirliyor.. Geçmiş senelerde başarımızı etkileyen faktör Fatih Terimin taktikleri ve kurduğu sistemin değil oyuncuların bireysel performansıyla belirlendiği gerçeğidir.. Takımda sistem-teknik-taktik yok.. Çıkın oynayın.. Onyekuru boşluk bulursa iş görsün yoksa kilitlensin sağlık olsun.. Bunun gibi nice örnek sayarım ama zaman kaybı.. Saldım çayıra mevlam kayıra Fatih hocamızın temel felsefesidir..

Yine yanlis tespit. Bu yorum ergen antucu agzi (teknik taktik yok bam bam bam) . Teknik taktik bilmeyen adam o soyledigin oyunculari oynatmasini da bilmezdi. Taktigi olmayan hic bir takim surdurebilir basari elde edemedi simdiye kadar.
Kloop da son aylarda dokuluyor. O da cikin oynayin diyordu da simdiye kadar oyuncular artik o gaza gelmiyor dediginden anlasilan.
Son 4-5 maci baz alip konusuyorsun. ( Cikar bakalim BJK den josef ghezzal abubakari bir anda , taktik mi kalir ortada)

Yine yanlis tespit. Bu yorum ergen antucu agzi (teknik taktik yok bam bam bam) . Teknik taktik bilmeyen adam o soyledigin oyunculari oynatmasini da bilmezdi. Taktigi olmayan hic bir takim surdurebilir basari elde edemedi simdiye kadar.
Kloop da son aylarda dokuluyor. O da cikin oynayin diyordu da simdiye kadar oyuncular artik o gaza gelmiyor dediginden anlasilan.
Son 4-5 maci baz alip konusuyorsun. ( Cikar bakalim BJK den josef ghezzal abubakari bir anda , taktik mi kalir ortada)
Yine yanlış tesbitmiş.. İyiki devamında konuşuyorsunda çıkarımımlarının ne kadar muhteşem olduğu ortaya çıkıyor..

1) Ergen Antu zihniyeti aynı senin gibi son derece polyanacı bir zihniyettir.. Sürdürülebilir başarı lafı senin bu zihniyette olduğunun ispatı.. Gerçeği göremezsin ve sonuç bugünkü ve geçen sene olduğu gibi ortadadır.. Kötü oyuna rağmen kazanınca şampiyon olacaklarını sanırlar.. Birileri gerçeği gösterince onu suçlar kedi muamelesi yapar linç ederler + .. Bir yere kadar takımları iş yapacak zannederler sonra uyanınca karşı takımı tutarlar bugün olduğu gibi.. Genetiklerinde vardır bu..

2) Kafanda birşeyler kuruyorsun.. 4-5 maçı baz alıp konuşuyorum zannediyorsun bilmeden bir tarafından sallıyorsun.. Kazandığımız maçların tamamında Fatih Terim'e rağmen kazandık deyip linç yiyordum.. Kafanda kurup gerçek olmayan şeyleri sallama..

3) Antudaki kafası çalışanların fenerlilerin bizi en övdükleri nokta biz kötü gidenlerin kellesini başkan olsa bile acımayız alırız Galatasaray'ın iyiliği için.. Ama senin gibi Antu zihniyetindeki polyanacılar olduğu sürece FT bizi daha çok harcar.. Galatasaraylısın saygısızlık yapmak istemem ama senin Fener versiyonlarından çok var iyikide varlar..

4)Diyorsun ki çıkar bakalım 3-4 iyi oyuncuyu teknik taktik mi kalır Beşiktaş'ta diyorsun.. Sorunda orada zaten.. Beşiktaş doğru kadroları doğru sistemle çıkarıp bunları oynatabiliyor ve zamanında yerinde değişiklikler yapıyor.. Onlar bu yıldızlar üzerinden sistemini kurabilirken senin hocanın fantezileri , evlatçığı ve ısrarla yapmadığı değişiklikler seni şampiyonluktan etti..

5) Sürdürülebilir başarı haşortmanlı Aykutlara karşı mümkün olabiliyor.. Senin sürdürülebilir başarı dediğin sadece taraftarınla yiyeceğin Başakşehirlere karşı çok sürdürülebilir başarısı var hocamızın.. Ne zaman dişli bir kadro ve hoca çıksa sonuç nedense bu oluyor.. Ben balık hafızalı biri değilim.. Son 10 yılda ligi en domine ettiğimiz yıl Elmander - Baroslu kadrodur.. 10 puan farkla şampiyon olmuştuk.. O sezon bile bu ikili beraber oynamak için ve hocanın inadını kırmak için basın üzerinden hocaya yükleniyordu.. İstesem bir dakikada arar bulurum bu açıklamaları..6 hafta sonunda bu inadı kırdılar ve ligi götürdüler.. Bunun gibi nice örnekler sayarım ama dede korkut hikayesine döner..

Şimdi yönetime de giydiremez mükemmel hocamız.. Adamlar Onyekuru-Muhammed ve Yedlin'i aldı o hazır oyuncular bile geriye gitti.. Suçu bir yerlere yıkmaya çalışıyor ama kimse yemiyor..

Son düzenleme:
Alanya'yı deplasmanda yen.Feneri deplasmanda yen.Antep'i yen.Sonra gel en kolay maçlarda şampiyonluğu ver.Klasik Terim Egosu devreye girdi o yüzden başımıza geldi bunlar.Üst üste maçlar kazanınca ne yapsam tutuyor diyip stoper tandemini orta sahayı santraforu yapboz gibi oynadın takımın a..... belledin hocam tebrikler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt