Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
her futbolcunun geri gidişinde saçma bir şekilde kendisi boklanıyor neymiş x gelmiş hoca kariyerini bitirmiş y gelmiş zımba gibiymiş hoca yüzünden çöp olmuş bu argümanlarda nzonzi pirlo gibi dallamaların salladığı “Sistemi yok“ safsatasının etkiside az değil tabi.

her futbolcunun geri gidişinde saçma bir şekilde kendisi boklanıyor neymiş x gelmiş hoca kariyerini bitirmiş y gelmiş zımba gibiymiş hoca yüzünden çöp olmuş bu argümanlarda nzonzi pirlo gibi dallamaların salladığı “Sistemi yok“ safsatasının etkiside az değil tabi.
Her futbolcunun geri gidişinde kimi suçlayalım renkdaş :D

hoca evlada niye sırtını çevirdi bilmiyorum ama arda denklemden çıktığından beri başı kesik tavuk gibiyiz. gedson'u kazanmak istedi anlıyorum ama onu sağ kanatta kazanacaksa zaten yaptığı tüm işleri daha iyi yapan arda var. bu takımın arda ve feghouli'nin aynı anda 11'de olmadığı kadroları kaldıracak durumu yok. o yüzden milli takım dönüşü ya feghouli'yi takıma döndürmeli ya da arda'yı tekrar 11'e monte etmeli. şu rize maçında kerem'in filan amansız çabasını görünce içim acıdı yemin ederim. futbol bu kadar güç bir oyun olmamalı.

Camur atmak icin bahane arayan futbol cahili futbol ulemalarinin uydurdugu birsey. Sistem deyince akillarina Windows tan baska bir sey gelemeycek arkadaslarin bir anda taktisyen analist TD sarrafı kesilmesi , adami zorla Terimci yaptiriyorlar :)

Pirlo nun kitabini alip okuma cabasinda bulunsalardi bunu da soyleyemeceklerdi.

Hocam yaş aldıkça babacan birine dönüştü.
Eski soyunma odalarını izliyorum Bülentler okanlar hagiler taffareller içinden geçmiş hepsinin bunlar el bebek gül bebek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt