Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 29.568
- 12.548
- 2.868
Şampi olursak ,cl vs ft o denklemi aşamıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Puroyu icine cekmiyo ztn bi şey olmaz eskiden klübede icerditütünü bırakmıştır. yaşı ilerledi.
Şampiyon olursak daha kötü
Göremiyormusunuz bunu
Olalım da bence terim beyefendiler de jübilesini yapsınhaklısın olmayalım
Bilemiyorum sebastian ,sana kalmışF.bahceyi mi destekleyelim amiga
Her futbolcunun geri gidişinde kimi suçlayalım renkdaşher futbolcunun geri gidişinde saçma bir şekilde kendisi boklanıyor neymiş x gelmiş hoca kariyerini bitirmiş y gelmiş zımba gibiymiş hoca yüzünden çöp olmuş bu argümanlarda nzonzi pirlo gibi dallamaların salladığı “Sistemi yok“ safsatasının etkiside az değil tabi.
Her futbolcunun geri gidişinde kimi suçlayalım renkdaş![]()
Hocamız sayesinde taylan da geriledi. Su anda ileri giden kimse kalmadi.taylan ileri gidiyor tabiki hocamın etkisi ile
geriye gidenler için merkür retrosu
her futbolcunun geri gidişinde saçma bir şekilde kendisi boklanıyor neymiş x gelmiş hoca kariyerini bitirmiş y gelmiş zımba gibiymiş hoca yüzünden çöp olmuş bu argümanlarda nzonzi pirlo gibi dallamaların salladığı “Sistemi yok“ safsatasının etkiside az değil tabi.
Anne sütü önemliAvatarimdaki efsane ve Farun Suren'e yatsin kalksin dua etsin. Yoksa kariyeri 96-97 sezon sonunu gormeyip, baslamadan bitmisti.