Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim'in kariyeri Senol Gunes'ten cok cok iyidir ama Senol Gunes'e de haksizlik yapilmasin. Milli takim'i 3. yapan kadro Gs agirlikliydi ama onemli olan iyi kadroyu basariya tasimasidir. Futbolda zaten basari %90 iyi oyuncularla gelir. O zaman Phil Jackson da Jordan ve Kobe sayesinde mi sampiyon oldu diyelim? Madem Gs sayesinde 3. olduk o zaman ben daha da iddiali tez sunayim, Fatih Terim de Kalli'nin kurdugu takima Hagi ve Popescu eklemesiyle sampiyonluklari aldi. Fakat onemli olan iyi kadrolari idare edip basariyi yakalamak. Fatih Terim de Senol Gunes de bu sanslarini gayet iyi kullandi.
Fatih Terim'e Hagi, Sneijder, Popescu vs vs verildi sampiyon yapti. Senol Gunes'e Sosa, Talisca, Gomez vs vs verildi sampiyon yapti.

yav fatih terim'le şenol'u kıyaslayanlar

hagi ile alex'i kıyaslayanlardır

İki senedir maç çeviremiyor hoca. Oysa 2011-2012 sezonunda ve sonraki sezonlarda aslanlar gibi 2-0'dan çevirdiğimiz Samsun maçı, iç sahada Ordu maçı var. Fener'i belki yenemiyorduk ama adamları bayılttığımız çok maç vardı. Şimdi 5 hamle şansı ve kimsede olmayan imkankar olmasına rağmen yapamıyor. Antrenmanlar çok yumuşak, oyuncular fizik olarak zayıf, takım kurgusu yok... Sıfırdan kadro yapıp sol kanatta Eboue ile başladığı sezon kadroyu oturtup sezon sonuna kadar Baytar, Çolak ve Riera ile kanatları idare etmişti. 2 senedir Muslera ve Marcao dışında kim 11 oyuncusu?

Kıyaslama mevzusundan vazgecelim yaw. 2 adamında artıları eksileri var. Keyfini cıkarın. Ikisi de iyi seyler yaptı ve yapıyor.

Ikisi de kariyerlerinin sonlarina dogru geldiler artık. Guzel gunler yasattılar. 2002 kadrosunu terim hediye etmis, selcuk engin burak 3lusunu senol hediye etmis. Yabanci sınırı yuzunden bu kdr iyi jenerasyon cikmis gibi seylerle birbirlerine vurmaya grk yok bu adamları.

Denizli bile silinip gitti. Turk futbolunun yemedigi adam kalmadı ama bu ikili hala duruyor.

İkisi de iyi hoca kiyaslamak anlamsiz bana göre. Terim 96ya giderken o kadroda Şenolun TS kadrosundan baya adam vardi mesela, Şenol da 2002de dünya 3.sü olurken Terimin kadrosu ağırlıktaydı. Avrupa takımıyla oynamadı demek de anlamsiz ne yapsin abi adam ben Senegal ile oynamak istemiyorum Almanya verin mi desin kimle karşılaştıysak oynadik işte. Konfederasyon kupasinda da Brezilya, Fransa gibi takimlarla kafa kafaya oynatti çok daha farklı kadroyla (Okan Yılmaz penaltiyi atsa belki de kazanacakti).

aradan 4 yıl geçmesine karşın bazı yorumlara tepkim

1616926138997.webp

Aramızda Fatih hoca ile asker arkadaşı olanlar var galiba

İkisi de iyi hoca kiyaslamak anlamsiz bana göre. Terim 96ya giderken o kadroda Şenolun TS kadrosundan baya adam vardi mesela, Şenol da 2002de dünya 3.sü olurken Terimin kadrosu ağırlıktaydı. Avrupa takımıyla oynamadı demek de anlamsiz ne yapsin abi adam ben Senegal ile oynamak istemiyorum Almanya verin mi desin kimle karşılaştıysak oynadik işte. Konfederasyon kupasinda da Brezilya, Fransa gibi takimlarla kafa kafaya oynatti çok daha farklı kadroyla (Okan Yılmaz penaltiyi atsa belki de kazanacakti).
96'da Ts'den kim vardi? Bir Tolunay geldi ama o da verimli olamadi. Abdullah ve Ogun de fenere gitmisti. Veya 2011 mi demek istedin?

Kıyaslama mevzusundan vazgecelim yaw. 2 adamında artıları eksileri var. Keyfini cıkarın. Ikisi de iyi seyler yaptı ve yapıyor.

Ikisi de kariyerlerinin sonlarina dogru geldiler artık. Guzel gunler yasattılar. 2002 kadrosunu terim hediye etmis, selcuk engin burak 3lusunu senol hediye etmis. Yabanci sınırı yuzunden bu kdr iyi jenerasyon cikmis gibi seylerle birbirlerine vurmaya grk yok bu adamları.

Denizli bile silinip gitti. Turk futbolunun yemedigi adam kalmadı ama bu ikili hala duruyor.

Onu Milli takım maç kazanınca ne hikmetse buraya gelip Terim'e sallayanlara anlatman lazım, böyle bir kafa yapısı olamaz çünkü.

Evet, tam okumayinca atlamisim ama Euro 96'a Ts oyuncularinin etkisiyle 2002'de bizimkilerin etkisinin arasinda daglar kadar fark var. Euro 96 ortaya karışıktı, 2002 bitmiş yemegin üstüne biraz sos dökmekti :)
Alakaları bile yok bence ikisinin zaten. Euro 96 her maçta 8 yiyen takımın turnuvaya gitmesiydi, çok büyük işti.

eskiden terim daha iyi hocaydı ama son yıllarda kendini geliştiremedi maalesef. şenol güneş ise sürekli üstüne koyuyor ve halen çok başarılı. bursa'da birsürü oyuncuyu parlattı, bjk'yle cl'de namağlup grup lideri olup, 14 maçta sadece 3 yenilgi aldı. milli takımla zaferden zafere koşuyor.. biz ise terim'le maalesef cl'nin averaj takımı olduk, milli takım avrupa şampiyonasında rezil oldu.. nasıl ki eskiden terim daha iyiyse şu andada kıyaslama bile yapılamayacak derecede şenol güneş üstün..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt