Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.983
- 10.804
- 2.838
Bu Euro elemesi adem bey boş yapmayalım
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu milli takımdan kebapçı bastığı için, kendi egosunu milli takımın üstünde tuttuğu için ve kötü sonuçlar sonrasında kovuldu ne insani tercihinden bahsediyorsun Gökhan. Galatasaray'dayken de kovulmak için sürekli başkana, yönetime laf çakıp durdu. 2 tane (Milli takım ve Galatasaray) ı yönetemeyeceğini kendisi de biliyordu, nerede örneği var bu saçmalığın, sanki fm oynuyoruz.bizden de kovulduğu için koşarak gitti, hocanın aklındaki düşünce aynı anda hem galatasaray, hem de milli takımı çalıştırmaktı. ki o kariyer ve birikimdeki adamın yapamayacağı bir iş değildi. ama zaten başarıyı paylaşmayı bilmeyen aysal ilk fırsatta da hocayı kapının önüne koydu. terim zamanında tek amacını milli takımda tutunma olarak koyup bütün insani tercihlerinden sıyrılsaydı hala milli takımın başında olurdu. en nihayetinde ülkede herkes işinde çok başarılı olduğu için koltukları işgal etmiyor. ama terim'in şu an bu kadar zorluğa, yönetimce yalnız bırakılmasına karşın hala galatasaray'da yurtsuz olduğu için kalıyor olduğu düşüncesi zamanında milli takıma gitmek için kendini galatasaray'dan uzaklaştırmış olmasından daha yakın geliyor bana.
bana göre 40 yılını galatasaray'a adamış ve işinde ülke çapında tartışmasız olmuş bir adamı her fırsatta galatasaray düşmanlığını ve terim kompleksini ortaya koyan biriyle kıyaslayıp onun 2 maçlık başarısıyla toprağın altına gömmek daha aşağılık bir durum. şampiyonlukta tudor'un emeği ne kadar varsa terim'in milli takımın bugününde de katkısı o kadardır. bir yapı oluşturulur ama işi en nihayetinde bitirebilecek adamlar bitirir. esas konu ülkenin sporunun geleceği de şenol gibi devrin adamı, yalama adamların iki dudağının arasına bırakılsaydı bugün milli takım ozan tufan gibi oyunun tek tarafını iyi yapıp başka hiçbir tarafını beceremeyen 25 tane sebepsiz zenginle dolu olurdu. şükredelim bu jenerasyonun başı terim'in eline düştü de kendi kulüp takımı başarılı olsun diye yabancı sınırı çığırtkanlığı yapıp bu oyuncuların 3 büyüklerde harcanmasına müsaade etmedi.
Benim yazdığım mesajı yanlislamiyor yani attığın videoso what ?
Taliscayi cenki kim o hale getirdi acaba Hayri bey ftnin eline gelse taliscayi 4-1-4-1 de sol iç oynatır vasat bir futbolcuya evirirdi buna adım gibi eminim. Bjk o sezon futbolculara doğru düzgün para ödeyemedi konu terime gelince yönetim kötü ne yapsın yeaa demeyi biliyorsunuz ama iş rakibine gelince diğer değişkenler hesaba katılmıyor nedense. Şenol 30 sene sonra tsyi şampiyon yapıyordu nerdeyse imparator gitsin bakalım bizim dışımızda bir takımda hocalık yapsın görelim. Bi de Euro'ya katıldı falan demişsin 20 farklı olasılığın bir araya geldiği maç akşamı sonunda 3. Olarak turnuvaya katılmak gerçekten inanılmaz bir başarıydı. Dünya kupası elemesinde Şenol hollandayi ilk macta tokatlarken 2014 elemesinde terim iddiasız hollandayi yenememistir
bizden de kovulduğu için koşarak gitti, hocanın aklındaki düşünce aynı anda hem galatasaray, hem de milli takımı çalıştırmaktı. ki o kariyer ve birikimdeki adamın yapamayacağı bir iş değildi. ama zaten başarıyı paylaşmayı bilmeyen aysal ilk fırsatta da hocayı kapının önüne koydu.
Yahu milli takımdan kebapçı bastığı için, kendi egosunu milli takımın üstünde tuttuğu için ve kötü sonuçlar sonrasında kovuldu ne insani tercihinden bahsediyorsun Gökhan. Galatasaray'dayken de kovulmak için sürekli başkana, yönetime laf çakıp durdu. 2 tane (Milli takım ve Galatasaray) ı yönetemeyeceğini kendisi de biliyordu, nerede örneği var bu saçmalığın, sanki fm oynuyoruz.
Hoca'yı sevme, kötüle demiyorum ama kötüye kötü diyelim.
Mümkünse uzak dursun şu anda yönetimden de.kebapçı olayından sonra kendi istifasını sundu, demirören'den destek gördü, sonra evet-hayır videosu ve ahmet çakar'ın çağrısına cevap vermediği için 1 hafta sonra aynı başkanca görevine son verildi. ben haberlerden duyduğumu, yorumculardan dinlediğimi söylüyorum, kafadan bir şey atmıyorum. bu yönetimle çalışmak istemediği, kovulmayı göze aldığını ve galatasaray'da gidecek yeri olmadığı için kaldığını söylemişim zaten. yönetim yönetim olsa, daha iyisini getirebileceğine inansa şimdiye 10 kere kovardı zaten. burada tek eleştirim hocanın daha iyisini verebileceğine inanmadığı anda 40 yıllık kulübünün teknik direktörlük makamını aza tamah etmek durumunda bırakması olabilir. adam da yapacağına inanıyorsa diyebilecek bir şey yok, bence de artık teknik direktörlük işlerinden vazgeçip yönetim kademesinde bir görev almalı, başkan olsa daha da memnun olurum. kötüye kötü diyoruz zaten, burda iyiye bile kötü diyen çoğu anti terimcinin aksine.
Şimdi stoperde çağlar ozan varsa o zaman da Semih vardı . He sen semihe kalitesiz diyorsan her adının geçtiği mesajda neden kendisini savunuyorsun. Şenol nations ligde küme düşürünce olayla hiç alakasi yokken terim wank izlersek biz de şimdi yaparız çivi çiviyi söker kusura bakmatamam ya silmiştim ztn şenol wankfest ile uğraşamam ztn cvpları mesajımda bulunuyor en basitinden kadro kalitesindeki farklardan söz etmiştim 2014 demişsin halen :confused: diğerleri için de hocanın taliscayı çalıştırması ordan trabzona gidip orayı çalıştırması ve en sonunda da paraların düzenli ödenmediği (sanki bizde ödeniyormuş gibi) bir yerde çalışması lazım o yüzden bu ultra farazi simülasyonun sonucunu bi 10 seneye falan konuşalım
bizden de kovulduğu için koşarak gitti, hocanın aklındaki düşünce aynı anda hem galatasaray, hem de milli takımı çalıştırmaktı. ki o kariyer ve birikimdeki adamın yapamayacağı bir iş değildi. ama zaten başarıyı paylaşmayı bilmeyen aysal ilk fırsatta da hocayı kapının önüne koydu. terim zamanında tek amacını milli takımda tutunma olarak koyup bütün insani tercihlerinden sıyrılsaydı hala milli takımın başında olurdu. en nihayetinde ülkede herkes işinde çok başarılı olduğu için koltukları işgal etmiyor. ama terim'in şu an bu kadar zorluğa, yönetimce yalnız bırakılmasına karşın hala galatasaray'da yurtsuz olduğu için kalıyor olduğu düşüncesi zamanında milli takıma gitmek için kendini galatasaray'dan uzaklaştırmış olmasından daha yakın geliyor bana.
bana göre 40 yılını galatasaray'a adamış ve işinde ülke çapında tartışmasız olmuş bir adamı her fırsatta galatasaray düşmanlığını ve terim kompleksini ortaya koyan biriyle kıyaslayıp onun 2 maçlık başarısıyla toprağın altına gömmek daha aşağılık bir durum. şampiyonlukta tudor'un emeği ne kadar varsa terim'in milli takımın bugününde de katkısı o kadardır. bir yapı oluşturulur ama işi en nihayetinde bitirebilecek adamlar bitirir. esas konu ülkenin sporunun geleceği de şenol gibi devrin adamı, yalama adamların iki dudağının arasına bırakılsaydı bugün milli takım ozan tufan gibi oyunun tek tarafını iyi yapıp başka hiçbir tarafını beceremeyen 25 tane sebepsiz zenginle dolu olurdu. şükredelim bu jenerasyonun başı terim'in eline düştü de kendi kulüp takımı başarılı olsun diye yabancı sınırı çığırtkanlığı yapıp bu oyuncuların 3 büyüklerde harcanmasına müsaade etmedi.
Kestirip attin reis@Murat Saylak neye guldun rtas
Benim yazdığım mesajı yanlislamiyor yani attığın video
duvardaki adalet yazısına@Murat Saylak neye guldun rtas
Şimdi stoperde çağlar ozan varsa o zaman da Semih vardı . He sen semihe kalitesiz diyorsan her adının geçtiği mesajda neden kendisini savunuyorsun. Şenol nations ligde küme düşürünce olayla hiç alakasi yokken terim wank izlersek biz de şimdi yaparız çivi çiviyi söker kusura bakma
Mi 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi