Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımın üstünde hiçbir hakimiyeti ve otoritesi de kalmamış. Taktik falan geçtim de, takım mücadele de etmiyor. Artık alınabilecek her türlü radikal karar sürpriz olmaz.

Şuan adı Fatih Terim olmayan biri yedek kulübesinde olsa her maç kovulmuştu. Kazandığı maçta bile istifa deniyordu. Hoca geldiği 2017-2018 sezonundan beri oyun anlamında takıma hiçbir şey katamadı maalesef. Sırf o koltukta adı Fatih Terim olduğu için oturdu. Sanırım hocanın son sezonu hüsranla bitecek. Sezon sonu kalacağını düşünmüyorum. Zaten gerek taraftardan gerek yakınlarından hocam yeter fikirleri gelmeye başlamıştır. Hoca da kafasında bitirmiş gibi. Yaşattıkların için teşekkürler hocam.

yanlız birakildim , terazi resmi , ZORLU gececek tweeti , her mağlubiyetten sonra ceza yemesi , bahane aramasi, baskasina suc atması boyle boyle uyuttu durdu taraftari

Simdi nihayet anladınız.

Fatih hocam simdi 4 gozle hakemin eyyam yapmasini bekliyordur diyebilirmiyiz?

Şuan adı Fatih Terim olmayan biri yedek kulübesinde olsa her maç kovulmuştu. Kazandığı maçta bile istifa deniyordu. Hoca geldiği 2017-2018 sezonundan beri oyun anlamında takıma hiçbir şey katamadı maalesef. Sırf o koltukta adı Fatih Terim olduğu için oturdu. Sanırım hocanın son sezonu hüsranla bitecek. Sezon sonu kalacağını düşünmüyorum. Zaten gerek taraftardan gerek yakınlarından hocam yeter fikirleri gelmeye başlamıştır. Hoca da kafasında bitirmiş gibi. Yaşattıkların için teşekkürler hocam.
Bunu savunanlar yerinde başka biri olsaydi alanya maçından itibaren yedi sülalesine söverlerdi.

Takımın üstünde hiçbir hakimiyeti ve otoritesi de kalmamış. Taktik falan geçtim de, takım mücadele de etmiyor. Artık alınabilecek her türlü radikal karar sürpriz olmaz.

futbolcular gelişim göstereceğine sürekli geriye gidiyor.. en belirgin örnek mustafa muhamed.. ilk geldiğinde neydi, şimdi yokları oynuyor.

terimciler maçtan sonra faturayı muhtemelen terim'in yardımcılarına keseceklerdir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt