Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.983
- 10.804
- 2.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iyi giderken taraftara sözüm var diyip yönetime gözdağı vermeyi bilir lakin kotu giderken bir sey yokmuş gibi ölü taklidi yapar. Gercek imparatorum benim.
Arasın troller savunmak icin hocamin bahanesini bekliyor.hocam yeni bahane araştırıyormuş googledan
Arasın troller savunmak icin hocamin bahanesini bekliyor.
yanlız birakildim , terazi resmi , ZORLU gececek tweeti , her mağlubiyetten sonra ceza yemesi , bahane aramasi, baskasina suc atması boyle boyle uyuttu durdu taraftari
Simdi nihayet anladınız.
TFF ye sallarFatih hocam simdi 4 gozle hakemin eyyam yapmasini bekliyordur diyebilirmiyiz?
Bunu savunanlar yerinde başka biri olsaydi alanya maçından itibaren yedi sülalesine söverlerdi.Şuan adı Fatih Terim olmayan biri yedek kulübesinde olsa her maç kovulmuştu. Kazandığı maçta bile istifa deniyordu. Hoca geldiği 2017-2018 sezonundan beri oyun anlamında takıma hiçbir şey katamadı maalesef. Sırf o koltukta adı Fatih Terim olduğu için oturdu. Sanırım hocanın son sezonu hüsranla bitecek. Sezon sonu kalacağını düşünmüyorum. Zaten gerek taraftardan gerek yakınlarından hocam yeter fikirleri gelmeye başlamıştır. Hoca da kafasında bitirmiş gibi. Yaşattıkların için teşekkürler hocam.
Takımın üstünde hiçbir hakimiyeti ve otoritesi de kalmamış. Taktik falan geçtim de, takım mücadele de etmiyor. Artık alınabilecek her türlü radikal karar sürpriz olmaz.