Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ömrünün yarısını Hoca olarak geçirdi, 1 tane hoca yetiştiremedi. Yazık.

Halen şu elemanı savunanlar görüyorum

Yahu kendisini tokatlamayan kaldı mı ligde

Hatırlamıyor musunuz geçen sene Sergen kaç puan farkdan gelip Sinyor Terim'i tokatladı

Derhal bu maçın sonucu ne olursa olsun KOVULMALI

KOVMAYAN HAİNDİR

50 tane transfer yaptırır ama hocanın istediği kadro değildi diyenler şimdide aynı bahaneyi uydurursa şaşırmayın çöp ettiği kadrolar yüzünden ve egosu yüzünden basketbol ve diğer branşlardaki başarısızlığın hakkıda Terim'in ellerinde bütün paralar bu elemana gidiyor

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Halen şu elemanı savunanlar görüyorum

Yahu kendisini tokatlamayan kaldı mı ligde

Hatırlamıyor musunuz geçen sene Sergen kaç puan farkdan gelip Sinyor Terim'i tokatladı

Derhal bu maçın sonucu ne olursa olsun KOVULMALI

KOVMAYAN HAİNDİR
Terimi eleştirenlere kuş diyolar ya bence hala terimi savunanlar kuş olabilir

Adam geldikten sonra 2.5 yıl boyunca benim kadrom değil bahanesi tarzı şeyler söyledi. Yüzü olsa hala der bu maçtan sonra 500 farklı adam transfer etse de. Bir ara burada tek tek sayarak kadroyu hocadan sonra gelenlerin oluşturduğunu açıklamaya çalışıyoduk. Bu derece de bir kitlesi var maalesef.

goretzka ve kimmich ikilisi bizde oynuyor olsaydi, turkiyede her takimi, ft önderliginde ezerdik

Adam geldikten sonra 2.5 yıl boyunca benim kadrom değil bahanesi tarzı şeyler söyledi. Yüzü olsa hala der bu maçtan sonra 500 farklı adam transfer etse de. Bir ara burada tek tek sayarak kadroyu hocadan sonra gelenlerin oluşturduğunu açıklamaya çalışıyoduk. Bu derece de bir kitlesi var maalesef.
Turkiyenin özeti diyebileceğimiz bir kitlesi var.

Kimse kovamaz hocayı, ancak kendi istifa ederse ayrılır. Muhtemelen gurur yapacak ve istifa etmeyecek. Seneye de devam yani çilemiz.

Kimse kovamaz hocayı, ancak kendi istifa ederse ayrılır. Muhtemelen gurur yapacak ve istifa etmeyecek. Seneye de devam yani çilemiz.
O çok güvendiği GS taraftarı bir kere istifa desin görürüm ben onun gururunu

Bu adamı biz bu kadar büyüttük

İndirecek olan da biziz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt