Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hepimiz sekiz maçlık seriden sonra öyle tahmin ediyorum ki ilk kaybı, bugünkü maça yazdık.
Ancak oynanan futbol ne yazık ki o kadar bile direnemedi. Ankaragücü maçıyla yediğimiz darbe her şeyin başlangıcı oldu.
Hakem, sistem vs hepsini biliyorum. Bize karşılar ama şunu da biliyorum biz de aksi için mücadele etmedik ki bu sene.
Baştan aşağıya sınıfta kaldık. Daha önce aldığımız iki şampiyonlukta ise tam tersine bir durum söz konusu olduğu için başarılı olduk.
Yoksa kimse kendini kandırmasın ki bireysel başarı ve taraftarın etkisi dışında bir numara yoktu. Bir de reaksiyon verebiliyorduk.
Zaten aksi olsa o iki senelik başarı CL serüveninde 12 ve 13 sezonları tadını verirdi. Kaldı ki kolay denilecek grupta bile başarılı olamadık.

O yüzden istifasını istemek nankörlük değil elzemdir. Gerçekleri görmenin vakti geldi de geçiyor.
Başkası olsa bugün ne yapılırdı diye düşünerek yapın savunmanızı ya da deklarelerinizi.
Ancak o zaman adil bir yaklaşım yapmış olursunuz. Ben öyle bakıyorum ve istifasını bekliyorum.
Biz giderse yaşattıklarına teşekkür ederiz. Tadımız yeterince kaçtı, daha fazla kaçmasın.

Bu sezon son 1 ayda çok fena panikledi ve dağıldı maalesef..

Sezon başından beri aslında en büyük sıkıntısı ezberci olmasıydı.. Takim kazandıysa ne oynadığına bakmadan önümüzdeki hafta direk aynı 11 ile çıkıyor kaybettiyse de tamamen farklı 11...
Mesela ligin ortalarında taylan oğulcan ortada feghouli nin olduğu takımı Karagümrük mağlubiyeti sonrası tamamen bozdu...O mac son dakika golüyle kazanılmış olsa haftaya yine aynı 11 çıkacaktı..

Mesela luyindama bjk maçında rakibe asist yaptı gol oldu ertesi hafta kesildi.. 3 hafta önce kayseri deplasmanında aynısını yaptı ama rakip kaçırdı üstüne galibiyet gelince bir sonraki hafta rize maçında 11 başladı.. Ve yine bomba patlatıp rize maçını verdi..

Mesela marcao bjk maçında ilk yarı inanılmaz bir hata yaptı latin atamadı atsa bir sonraki hafta marcao da yoktu..

2-0 kaybettiğimiz a.gucu maçında emre kılınç çok net golu kaçırdı 2.yarı cıktı..

Falcao 2 gol attı diye bunu da oynamalıyım dedi tüm sistemi değiştirip çifte döndü..

Iddia ediyorum muslera bir maçta atılsa ve yerine etebo kaleye gecmek zorunda kalsa ve mac kazanilsa haftaya etebo 11 çıkar..

Yani bu kadar plansızlık sürekli doğaçlama ve skor odaklı oyun olmadi ve patladı..

Elli kere çift forvete döndün olmadı üstüne bugün de döndün yine olmadi..

Maalesef terim ile yolları ayırma zamanı geldi..Kulüp efsanemiz ama olmuyor artık..

yabancı hoca baskıyı kaldıramayan hoca gelse en kötü ne olur yani beyler

2 sene üst üste şampiyon mu olamayız yoksa

hataydan 3 rizeden 4 mü yeriz mesela ne olabilir

rangersa filan mı eleniriz şlde averaj takımımı oluruz

zaten şu an da aynısı değil mi

amma büyüttünüz yani

o da 2 sene kötü olursa onu da göndeririz

mesele kamera karşısında futbol dışına bilerek isteyerek çıkıp bilerek isteyerek ceza alıp şov yapmaksa onu da öğütleriz yapar yani zor bir şey değil

başka bir hocanın emeğine çökerek gelen 2 şampiyonluk ve sonrasında ipler eline geçince olanlar malum

Ulen 1 ay öncesine kadar fatih hocam fatih hocam diyen adam şimdi ft ye sövüyo.

Futbol konuşmam ben senle!!

@Melih Sönmez, emrah dansöz gibi ha iş yapar
Tff hakemler falan vururken hocanin yaninda durarak galatasaraylilik durusu sergilemistir emrullah.

Lakin geldigimiz noktada senorun guncel performansini bi lig hocasiyla kiyaslamasi garip

en kötü şey hoca yine bi sürü pas yapayım top bi şekilde kaleye girer mevzusunu yine benimsemiş bi şekilde sahaya çıkardı takımı. aslında yine bahane fln denecek ama takımdaki eksikler ve milli arada as oyuncuların kısa sürede 2 belki 3 maç yapıp takımla hiç çalışmadan hatay uçağına binmesinden ötürü puan kaybının en muhtemel ve anlaşılır olacağı maç bu idi. ama gedsondan falan stoper yapmaya çalışıp heriflere karşı herhangi bir önlem almadan oynattı. ömründe stoper oynamamış jetson idmanda dahi bu mevkide oynamadan maça çıktı. gerçi ilk golde hatayı yine tek as defansçı olan ve her maç asgari 5 mallık yapan sarachi sorumlu olsa da jetson yerine ozonfor olsa orda stoper reflexi göstererek diufa müsade etmezdi. neyse zaten eksiklerden bağımsız oyun planımız dediğim gibi pas yapalım bakalım nolucak olduğundan bişey çıkmazdı maçtan. arda ve ömer anca oyunu soğutmak için girmeli. etebo ise yine o mevkide oynamaması gerektiğini gösterdi. feghuli zaten kendine gelene kadar sezon bitti yine. hocanın defans kadar orta sahada da hatası var. zaten vaziyet buyken alanya maçından feyz alıp takımı daha haddini bilerek oynatması lazımdı. bir de şu da var, önceki haftalardaki puan zayiatları takıma hayli negatif tesir etmiş ve hoca herifleri motive edememiş. sanki sıçtık der gibilerdi. ben takımın o puan kayıplarına reaksiyon gösterip iyi mücadele edeceğini sandım ama tam tersi oldu ve her şey bitmiş gibi dolaştılar sahada. 2. golden sonra kapattığım için değişiklikleri falan bilmiyorum ya da 2. yarı nasıl oynadık. ft istifa kısmına geçmeden evvel yine bahane olmayacaksa şenere yumruk atan herifin niye kırmızı görmediğini anlamadım, orda kart çıksa bir iht diyebilirdik.

şimdi ft istifa kısmı. öncelikle hocayın 4. dönemi başarılıdır ile başlayayım, en büyük hata geçen sene CL hayali uğruna toplama ve ekabir bir kadro kurması oldu. o kadrodan bi ton adam gidince yerine de o kadar adam almak gerekti ve bu ancak 2 taksitte yapıldı. zaten bir kaç maç öncesine dek genelde bir şey olduğu vakit yönetime bilhassa Apoya çullanılıyordu. ne olduysa kupadaki alanya maçından sonra taylana kesik atılıp etebo işine girilmesi ve bunun etkisini en çok hissetiğimiz leş ankaragücü maçında (şerefsiz meler ve cüno sayesinde) geriye düştük diye gereksiz çift forvet fetişi denenmesiyle birlikte kayseriyi biraz balla yendik diye rize maçını çöpe atarak 4 maçta salt 4 p aldık diye normal olarak hop dedi çoğunluk. bu maç da tüy dikti zaten bunun sebeplerinden bahsettim. yine de covid, transferler, maç yoğunlukları, bazı maçlardaki talihsizlikler düşünüldüğünde hocanın 1 sezonu daha hakettiğini düşünüyorum. oynattığı futbola bayıldığımdan değil hatta pas futbolu denen şeyi sevmiyorum ve oyunda esnek olması gerektiğini düşünüyorum. sadece seneye ffp bitimi ile bir kaç akıllı transfer ile iyi ve derinlikli bir kadroya haiz olabiliriz.

ondan da mühimi, GS tdsinde bulunması gereken baskıyı kaldırma, medya ile, tff ile mücadele etme, gereken yerde gereken şeyi söyleme gibi na-futbol hususlarında onun kadar becerikli olabilecek biri olmamasından ki hocalığın önemli bir kısmını oluşturuyor bunlar. ayrıyetten hocanın hala takımın başında olması mürit, biat falan filan gibi mal tabirlerle damgladığınız kişiler yüzünden değil hocanın olmadığı dönemlerdeki tdlerin akıbetiyle alakalıdır. ta luce döneminde oyun eleştirisi ile başlayıp adamın harcanması (ki ft extra başarısızdı ve bu sebepten ötürü uzun yıllar anti ft idim) ftden kalan enkazı toplayan ve 06da şamp olan takımın iskeletini kuran haginin maruz kaldığı eleştiriler, geretsin 2. sezonu, feldkampın oyuncular tarafından halıya sarılması, bence çok iyi top oynatan skibbenin sürekli stajyer fln diye hor görülüp istifa etsin diye yönetimin yardımcılarını dehlemesi, barçadan gelen rijkaardın bursanın şampiyonluğunu izledikten sonraki sene orta sıralarda iken şutlanması, ftden sonraki italyanlar, mustafa denizli faciası, imparator jr hamza hocanın şampiyonluktan bir kaç ay sonra resmen linç edilmesi, y bey t bey, ilk sene sıkı idman yapıyor diye futbolcuların hışmına uğrayan tudorun 2. sene bir kaç maç ile ipinin çekilmesi. ft ise oynattığı oyunu ya da karakterini beğenmezsiniz ama gelip 2 şampiyonluk kazanılmasa o seneler nasıl geçecekti kim bilir. geçen sezon istediğimizi elde edemedik ve bu sezon da edemeyeceğiz gibi ama herhangi bir yönetimin gelip de ben almanyada manyak bi td buldum hoca güle güle diyeceğini sanmıyorum. öyle bir ortam yok zira. üst düzey bir yabancı hoca transfer için iyi bütçe ister ki o yok. ortalama yabancı hocanın kredisi az olur. türklerden okan buruk en garantisi olur oyunculuk dönemi ve şampiyonluktan ötürü. onun dışında çağdaş, ömer falan hepsi yine hamza hocanın yaşadıklarını yaşayabilir. o yüzden kimse o topa girmez. hoca ile devam edilir. eğer ki hoca ben artık bodrumda yaşayacam elveda derse o zaman bakarız ama yine nazifoğlu, cenk ergün gibi adamların kontrolünde bi şu hocayı deneyelim bu olmadı şunu deneyelim dönemlerine girmemizin ihtimali hiç düşük olmayacaktır.
Aynen böyle. Akl-ı selim yazıyoruz kimsenin fan’ı da değilim kendi adıma. Öğrendiklerimiz ve gördüklerimiz ortada. Çok güçlü, network’ü iyi ve aklı başında isimler gelmedikçe yönetime, ne yerli ne de genç bir yabancı başarılı olamaz bu kulüp ve ülkede. O hayallerinizi bir kenara bırakın, burası Türkiye. Okan yazanlar var aman aman. Ayrıca iyi bir yönetim olsaydı bence hoca bundan daha başarılı olurdu. Şu aşamada bence de görevi bırakmalı ancak sezon sonu. Ergen ergen kovun yazanlar o klaveyeleri ya da telefonları bir kenara bıraksın. En son böyle istediğiniz isim Falcao, sonuç malum. Sevin sevmeyin eldeki en iyi şartlar bu ancak unutmadan son zamanlarda gördüğüm en kötü Galatasaray kadrosu diyebilirim BAM’lı o rezalet günlerden sonra.

Yaşlandı artık, yerini selçuk inan'a bırakmanın zamanı geldi. İmparatorumuzun sahanın 1. ve 2. bölgesindeki yana ve geriye pas mantaliteli oyununu devam ettirebilecek yegane adamdır. Böylelikle %70, %80 oranlarında topa sahip olabiliriz.

ya ne istifası? geçmişte çok istifasını isteyen biri olarak söylüyorum bunu. Maddi olarak berbat durumdayız. Koç bile bu sene erolu getirebildi, seneye de emre ile gitmenin hazırlığını yapıyor

acayip bir hoca gelecek mi sanıyorsunuz? ancak okan gelir. Terim'i 100 kez tercih ederim ona

bir teknik direktörün görevini bırakması veya görevden alınması ile efsanelik ne alaka onu da çözemedim

terim 2004de bıraktığında da efsaneydi 2013de kovulduğunda da

şimdi de ayrılsa ve gönderilse yine efsane olarak kalır bu adam

efsaneler 2-3 milyon euro da kazanmasın o zaman mesele efsanelikse

Bu sezon son 1 ayda çok fena panikledi ve dağıldı maalesef..

Sezon başından beri aslında en büyük sıkıntısı ezberci olmasıydı.. Takim kazandıysa ne oynadığına bakmadan önümüzdeki hafta direk aynı 11 ile çıkıyor kaybettiyse de tamamen farklı 11...
Mesela ligin ortalarında taylan oğulcan ortada feghouli nin olduğu takımı Karagümrük mağlubiyeti sonrası tamamen bozdu...O mac son dakika golüyle kazanılmış olsa haftaya yine aynı 11 çıkacaktı..

Mesela luyindama bjk maçında rakibe asist yaptı gol oldu ertesi hafta kesildi.. 3 hafta önce kayseri deplasmanında aynısını yaptı ama rakip kaçırdı üstüne galibiyet gelince bir sonraki hafta rize maçında 11 başladı.. Ve yine bomba patlatıp rize maçını verdi..

Mesela marcao bjk maçında ilk yarı inanılmaz bir hata yaptı latin atamadı atsa bir sonraki hafta marcao da yoktu..

2-0 kaybettiğimiz a.gucu maçında emre kılınç çok net golu kaçırdı 2.yarı cıktı..

Falcao 2 gol attı diye bunu da oynamalıyım dedi tüm sistemi değiştirip çifte döndü..

Iddia ediyorum muslera bir maçta atılsa ve yerine etebo kaleye gecmek zorunda kalsa ve mac kazanilsa haftaya etebo 11 çıkar..

Yani bu kadar plansızlık sürekli doğaçlama ve skor odaklı oyun olmadi ve patladı..

Elli kere çift forvete döndün olmadı üstüne bugün de döndün yine olmadi..

Maalesef terim ile yolları ayırma zamanı geldi..Kulüp efsanemiz ama olmuyor artık..
Bugün gol yemeseydik haftaya gedson gene stoperdi.

bir teknik direktörün görevini bırakması veya görevden alınması ile efsanelik ne alaka onu da çözemedim

terim 2004de bıraktığında da efsaneydi 2013de kovulduğunda da

şimdi de ayrılsa ve gönderilse yine efsane olarak kalır bu adam

efsaneler 2-3 milyon euro da kazanmasın o zaman mesele efsanelikse

Hocanin kazandigi 3 kurus nasil gozunuze batiyor yaw. Senor 3.2 kagit aliyor.

Foruma bakıyorum gomulmeyen bir tane oyuncu kalmamış bu tesadüf olabilir mi?Oyuncular kendi kendine yanlış mevkiilerde oynayıp,yanlış antrenman yapıyorlar çünkü. durmayın herkese sallayalim Muslera,Muhammed, gedson...

60 milyon harcanmış taze kadroyla beşiktaş, trabzon, başak'tan 3-4-5 yiyip östersunds'a filan çift maçlı sistemde elenene kadar garip örneklerden kaçınalım.

En yakinda zamanda tekrar bu görüntüleri görme dilegi ile selam ve dua ile güle hüle hocam
Screenshot_20210403-211853_Firefox.webp

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt