- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
Yapmayın bak ..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerede itham ettim? Hazırdaki hocayı tiye almıyorum direkt defolsun gitsin önümüze bakalim diyorum.
Kimsenin kapısına filan gittiği yok.Gidince de olmuyor ki sürekli kapına geliyoruz be hocam.
terime bugün sallayan 2 3 k post girilmiştir bir biatçının ters düştüğünü görmedim ben ama savunan olunca hemen eleştiriliyor AYIPHerkesin kendine gore bir bakis acisi var. Herkes istedigini saygi cercevesinde yazabilir. Herkes istedigi kisileri elestirebilir. Burada bir sorun yok ama sizin ne haddinize kendisini destekleyenler uyelere troller, biatcilar veya terimsporlular demek? Sen elestirince hocayi destekleyenler size salliyor mu? Diyelim ki ben Terim’in kalmasini istiyorum, biatci mi oluyorum? Argumanlari yazarsam terimsporlu mu oluyorum?
Istediginizi yazin ama saygili olun. Isim isterseniz hepinizi tek tek alintilarim.
Kimsenin kapısına filan gittiği yok.
Ortamı kendisi ayarlıyor.
Önce medya eli ve kendine bağlı oyuncularla görevdeki teknik adamın altını oyuyor.
Trolleri ve sucukculari da menfaat karşılığı gerisini getiriyor.
Bir yerden başlamak lazım rengim yarın öbür gun hoca zaten malulen emeklilige ayrilinca mecburen onumuze bakmayacak miyiz? Hocanın ayrılık sürecini yönetip kendinden sonraki dönemi dizayn edip ekibimize guzel bir gelecek cizecegi hülyanız varsa bilemem. Benim yok.Önümüze bakacağımızdan emin olduğum gün hocanın gidişini destekleyeceğim.Sonrasında hiçbir şey beceremeyip tekrar arkaya bakıyorlar çünkü. Gelsin bir yönetim, kurtarsın bu döngüden. En çok ben isterim.
Galatasarayi ruhunda hisseden bir insan bu gece uyuyamaz.Abi hoca şuan 2. Ruyasini goruyordur. Muhtemelen şl de yarı finalde realle oynuyoruzdur.
Gidin yatin uyuyun yaw.
Bir yerden başlamak lazım rengim yarın öbür gun hoca zaten malulen emeklilige ayrilinca mecburen onumuze bakmayacak miyiz? Hocanın ayrılık sürecini yönetip kendinden sonraki dönemi dizayn edip ekibimize guzel bir gelecek cizecegi hülyanız varsa bilemem. Benim yok.
Değişimden niye bu kadar korkuyorsunuz onu da anlamıyorum. En kotu bu olur zaten daha kötüsü yok ki. Anliyorum hocadan hala umudunuz var, hoca duzelir diye düşünüyorsunuz veya yerine kimseyi koyamiyorsunuz. Ama benim dusunceme gore hoca kalsin gelecek sezon bundan kotu olacak. Sonuc olarak bu değişimi bir sene geciktirmiş olup bir seneyi daha kaybetmiş olacağız. Benim inancım bu. Bu saatten sonra degisecegini, dogru kararlar verebileceğini düşünmüyorum.
muslera ve marcao disinda "ben karagümrük macinda kesin 11 baslayacagim" diyen futbolcu yoktur muhtemelen.oyuncular da güvenmiyor bence kendisine.
en büyük kozu oyuncular arasını iyi tutmasıdır ama bence kaybetti soyunma odasını. oyuncuların sahadaki bitik halinde bu durumun da etkisi olduğunu düşünüyorum.
kimse haftaya kadroda olup olmayacağını bilmiyorken normal tabi.
o nedenle yarın bıraksa takımın sezonu yükselişe geçerek bitireceğini düşünüyorum.