Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.350
- 5.335
- 2.308
Halami agliyorsunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eywah diyeceğimiz 1 senaryo olmasın bu ahbab
hoca kızgın, çift santrafor, emre akbaba takıma geri dönüş yapıyor.
hoca kızgın, çift santrafor, emre akbaba takıma geri dönüş yapıyor.
pasta sayısı ikiye mi cikti acabaHocamız 3. lük için meşale patlatmış Ekli dosyayı görüntüle 119486
haftayi kaybetmemize ragmen avantajli tamamladikpasta sayısı ikiye mi cikti acaba
1 mac fazlasi oldu hamsininhaftayi kaybetmemize ragmen avantajli tamamladik
trabzon ic sahada berabere kalip avantaji kullanamadi
hala 3.yüz
burak yılmaz "abi hadi yaa"Hocamız 3. lük için meşale patlatmış Ekli dosyayı görüntüle 119486
O maçla ilgili inşallah dedim ki kimse kahin değil..Hatay maçı dönüyordu en son Murat o iş ne oldu
Forma adaleti geri gelecek.Fatih hocanın açıklamalarında bu var.Babel'in de paylaşımı bunu doğruluyo..sopa forma adaletiyle, kötü oynayanın kızağa çekilmesiyle gösterilir. her maç ilk 11 çıkacağını bilen gedsonun olduğu takımdan bir halt olmaz.
ben fatih hocadan ümidimi kestim 2 sezondur forma adaletinin zerresi yok. kendini tamamen kaybetmiş haldeForma adaleti geri gelecek.Fatih hocanın açıklamalarında bu var.Babel'in de paylaşımı bunu doğruluyo..
Şu puan durumunda inanmamak olmaz.Maç sayısı fazla..ben fatih hocadan ümidimi kestim 2 sezondur forma adaletinin zerresi yok. kendini tamamen kaybetmiş halde